Csatlakozás

Karcag város alpolgármestere - „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjeiországos programban való részvételre hívja fel Magyarország valamennyi településének Önkormányzatait/Szervezeteit/Egyesületeit!

Azt remélem, hogy egyre több település csatlakozásával „A legszebb konyhakertek” helyi verseny lefolytatásával összegyűjtjük azokat a kertművelőket, akik gondosan, szeretettel művelik kertjeiket. Őrzik mindazt, amit nagyszüleiktől tanultak, vagy olyan saját technikákat alkalmaznak, amellyel egészséges zöldségek-gyümölcsök termesztésére képesek.

Kérem ezért, hogy Csatlakozzanak a programhoz, és idén hirdessék meg „A legszebb konyhakertek” versenyt, zsűrizzék le a nevezett kerteket, majd a kategóriák első helyezettjei közül a legszebbeket jelöljék Magyarország legszebb konyhakertje országos díjra.

Országos eredményhirdetés 2017. szeptember 24. az OMÉK záró napján kerül megrendezésre. A települések és a díjazásra kerülő kertek számára az Országos Díjat és az Elismerő Oklevelet Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter úr adja át Kovács Szilvia programigazgatóval.
Kérem, Csatlakozzanak a kezdeményezésemhez most!

Kovács Szilvia – Karcag város alpolgármestere
ötletgazda, országos programigazgató
Telefon: +36-30/9854-106
Web: www.alegszebbkonyhakertek.hu E-mail: legszebbkonyhakertek@gmail.com

© Copyright - Minden jog fenntartva!
"A legszebb konyhakertek" -Magyarország legszebb konyhakertjei program
2016. évi Csatlakozás Rólunk Program Híreink Média megjelenések