"A legszebb konyhakertek" - Magyarország legszebb konyhakertjei program

Média megjelenések

Itt látható néhány, azok közül a cikkek, tv és rádió műsorok közül amelyek, "A legszebb konyhakertek" programról szónak. A lista még közel sem teljes, gyűjtjük szorgalmasan.
Ha Ön ismer olyan sajtómegjelenést, ami nincs még a listában, kérjük küldje el nekünk a legszebbkonyhakertek@gmail.com e-mail címre! Segítségét előre is köszönjük!

2017. március 03.
bp16.hu - Az Önkormányzat ismét meghirdeti „A legszebb konyhakertek” című programot!
szakkozep-kenderes.hu - MENTS MEG EGY KERTET! PROGRAM DÍJÁTADÓ – A Ments meg egy kertet! programban 56 agrár-szakképzési intézmény vett részt. Átlagosan iskolánként 15-20 diák végezte a munkálatokat 1 vagy 2 felügyelő pedagógus segítségével.
europaigondolatok.hu - "Legszebb konyhakertek" programra Meghívó Jelentkezési határidő: 2017. május 19. (péntek)
turoteam.hu - A legszebb konyhakertek – pályázat Kovács Szilvia ötletgazda – Karcag város alpolgármestere – “A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programban való részvételre hívja fel Magyarország valamennyi településének Önkormányzatait/Szervezeteit/Egyesületeit! A program célja, hogy a kertművelők munkája a versenynek köszönhetően kapjon kellő elismerést, és példájuk nyomán minél többen műveljenek konyhakertet, hogy az évszázadok során összegyűlt tudás, tapasztalat tovább öröklődhessen a generációk között.
2017. március 02.
magyarszo.rs - Kertverseny indul Óbecsén Az idén először konyhakertekkel is lehet jelentkezni, az óbecsei szervezők ugyanis csatlakoztak a Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz, amelyet Kovács Szilvia, Karcag alpolgármestere indított el.
pannonrtv.com - A legszebb kertek versenye Óbecsén Negyedik alkalommal szervezik meg a legszebb kertek versenyét Óbecse községben. A résztvevők kertekkel, udvarokkal, erkélyekkel és teraszokkal, valamint sziklakertekkel és szökőkutakkal szállhatnak versenybe.
pafi.hu - PROGRAMFELHÍVÁS! Kovács Szilvia ötletgazda - Karcag város alpolgármestere - "A legszebb konyhakertek" - Magyarország legszebb konyhakertjei országos programban való részvételre hívja fel Magyarország valamennyi településének Önkormányzatait/Szervezeteit/Egyesületeit!
uh.ro - Benevezhetsz a legszebb konyhakertek versenyébe Ha panelkertészkedsz, netán ház mellett valódi konyhakerted van, akkor feltétlenül görgess tovább!
bicske.hu - "A legszebb konyhakertek" program Bicskén
itthon.myhunet.com - A legszebb konyhakertek A kiíró országos programban való részvételre hívja fel Magyarország valamennyi településének Önkormányzatait/Szervezeteit/Egyesületeit!
nagymaros.hu - "A legszebb konyhakerteket" keressük Nagymaros Város Önkormányzata is csatlakozott az országos felhíváshoz, melynek keretében meghirdeti a "Legszebb konyhakertek" pályázatot. Várunk mindenkit, aki szeretné kertjét bemutatni!
magyarszo.rs - Kertverseny indul Óbecsén Az Ökobecse Polgári Egyesület, az Oldtimer Club és az Ikebana virágüzlet közös szervezésében az idén 4. alkalommal szervezik meg a legszebb kertek versenyét Óbecsén. Kis Zoltán, az Ökobecse elnöke elmondta: az elmúlt években 20-30 jelentkező volt, és azt szeretnék, ha az idén ennél jóval többen mutatkoznának be a közönségnek és a zsűrinek, ezért Péterrévéről, Bácsföldvárról és a község többi településéről is várják az indulókat. A résztvevők négy kategóriában: kertekkel, udvarokkal, erkélyekkel és teraszokkal, valamint sziklakertekkel és szökőkutakkal szállhatnak versenybe, ezek értékelésekor a szépséget, a rendezettséget, a növények sokféleségét és kombinációját tartja majd szem előtt a zsűri. Valentina L. Sekulić zsűrielnök szerint sokkal inkább ismerkedésről, tapasztalatcseréről, közös örömökről, mintsem igazi versenyről van szó.
szentes.hu - Már lehet jelentkezni!!! Kovács Szilvia ötletgazda, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozva Szentes Város Önkormányzata meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot.
ketegyhaza.hu - "A legszebb konyhakerteket" keressük Kétegyházán is keresik a konyhakerteket
2017. március 01.
tvbecej.rs - Kerestetik községünk legszebb zöld oázisa Az Óbecse község legszebb kertjei elnevezésű verseny az Ökobecse PE, az Ikebana Virágüzlet és az Óbecse-Törökbecse Old-timer Klub szervezésében idén 4. alkalommal kerül megvalósításra.
palyazatok.org - A legszebb konyhakertek pályázat Karcag város alpolgármestere – „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programban való részvételre hívja fel Magyarország valamennyi településének Önkormányzatait/Szervezeteit/Egyesületeit!
kunszentihirek.hu - Kovács Szilvia ötletgazda, Karcag város alpolgármestere által létrehozott "A legszebb konyhakertek" - Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozva Kunszentmárton Város Önkormányzata meghirdeti "A legszebb konyhakertek" programot.
tiszaroff.com - “A legszebb konyhakertek” 2017. évi program Tiszaroffon
hatvan.hu - “A legszebb konyhakertek” program Kovács Szilvia ötletgazda, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozva Hatvan Város Önkormányzata meghirdeti
velence.hu - VELENCE VÁROS ÖNKORMÁNYZATA IDÉN IS MEGHIRDETI "A LEGSZEBB KONYHAKERTEK" VELENCE PROGRAMOT Velence Város Önkormányzata idén is meghirdeti "A legszebb konyhakertek" programot. Várjuk minden konyhakerttel rendelkező kertművelő és közösség jelentkezését.
moszlap.hu - "A legszebb konyhakertek" Minél több településen szeretnék „A legszebb konyhakertek” helyi verseny lefolytatásával összegyűjtenék azokat a kertművelőket, akik gondosan, szeretettel művelik kertjeiket, és még e tudáskincs birtokában vannak. Őrzik mindazt, amit nagyszüleiktől tanultak, vagy olyan saját technikákat alkalmaznak, amellyel egészséges zöldségek-gyümölcsök termesztésére képesek.
2017. február 28.
Baon.hu - Dobogóra állhattak a kertmentő diákok Harmadik helyezést ért el a Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola csapata a Ments meg egy kertet országos program keretében meghirdetett versenyen.
2017. február 27.
Kossuth Rádió - Kovács Szilvia programigazgató, Karcag várso alpolgármestere és "A legszebb konyhakertek" program a Napközben vendége
juhaszferencmk.hu - „A legszebb konyhakertek” verseny – Biatorbágy Tarjáni István polgármester, Biatorbágy Város Önkormányzata képviseletében – csatlakozva Kovács Szilvia ötletgazda, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz – meghirdeti Biatorbágyon
2017. február 23.
mezge.hu - Díjat vehettünk át a „Ments meg egy kertet” program lezárásaként! Iskolánk csapata az előkelő harmadik helyezésért járó díjat vehette át Budapesten, a Ments meg egy kertet program lezárásának apropóján tartott rendezvényen, Román István helyettes államtitkártól. Gratulálunk!
Likefestoon.com - Dobogósok a mezőhegyesi kertmentő diákok Példaértékű munkát végeztek a dél-békési mezőgazdasági szakképző iskola kertész tanulói a „Ment meg egy kertet!” című országos kezdeményezés keretében. Ötvenhat iskola „szállt ringbe”. Csaknem hetvenhat kertet műveltek meg, a mezőhegyesiek egy műemléki környezetben lévő, elhagyatott földrészt vettek gondozás alá, oklevélben részesültek a napokban.
Hermanszombathely.hu - A minisztérium 56 agrár-szakképzési intézménye vett részt a Ments meg egy kertet! elnevezésű, tavaly év elején meghirdetett projektben – összesen 76 kertet vontak művelés alá. A tanulók elsősorban olyan kerteket kutattak fel településeiken, amelyek elhanyagoltak voltak, vagy idős tulajdonosaik egyedül már nem tudták megművelni őket. Az FM DASzK vépi középiskolája és a szombathelyi Herman Ottó szakképző iskola diákjainak munkáját is oklevéllel és tárgyjutalommal ismerték el a keddi fővárosi díjátadón.
balkonada.cafeblog.hu - Csatlakozz “A legszebb konyhakertek” települési pályázathoz! Már csak egy hétig csatlakozhatnak a 2016. évi “A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz azok a települések, amelyek szeretnék elismerni a településükön élő, és szorgoskodó kertművelőket!
2017. február 22.
Agroinform.hu - Díjazták a legszebb konyhakertet A Ments meg egy kertet! program keretében díjazták a legszebb konyhakertet. A szaktárca ezzel elsősorban a kertészkedésre szeretné ösztönözni azokat is, akik még soha nem próbálták.
Magyar Mezőgazdaság.hu - Díjazták a kert mentőket Tavaly 76 elhanyagolt vidéki kertet kezdtek gondozni az agrártárca által fenntartott szakképző intézmények diákjai a A legszebb konyhakertek verseny részeként indított Ments meg egy kertet program keretében. A szaktárca díjazta a fiatalok erőfeszítéseit, és 2017-re is meghirdette a programot.
Behír.hu - A „Ments meg egy kertet!” program résztvevőit díjazta az agrártárca A Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter által 2016-ra meghirdetett Kertészkedés Éve programsorozatban a Földművelésügyi Minisztérium agrárszakképző intézményei is részt vettek. A díjazottaknak járó elismeréseket Román István, a tárca agrárszakképzésért felelős helyettes államtitkára, valamint Kovács Szilvia, „A legszebb konyhakertek” program ötletgazdája adta át - írja a Földművelésügyi Minisztérium sajtóirodájának közleménye.
Webradio.hu - Átadták a Ments meg egy kertet! program díjait Budapesten Átadták a Ments meg egy kertet! program díjait Budapesten, a programban a Földművelésügyi Minisztérium (FM) fenntartásában működő szakiskolák egy-egy kert gondozásával vettek részt.
Új Nemzedék.hu - Ments meg egy kertet! Átadták a Ments meg egy kertet! program díjait Budapesten, a programban a Földművelésügyi Minisztérium (FM) fenntartásában működő szakiskolák egy-egy kert gondozásával vettek részt.
szakkozep-kenderes.hu - MENTS MEG EGY KERTET! A Földművelésügyi Minisztérium a Ments meg egy kertet! felhívással vonja be a mezőgazdasági szakiskolák diákjait a kertészkedés éve jegyében szervezett programsorozatba, amelyet „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei mozgalommal együttműködésben szerveztek. A Kenderesi Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégiumban jártunk, ahol nagy örömmel és lendülettel vágtak bele a munkába.
Utcaemberek.blogspot.hu - Átadták a Ments meg egy kertet! program díjait Budapesten Átadták a Ments meg egy kertet! program díjait Budapesten, a programban a Földművelésügyi Minisztérium (FM) fenntartásában működő szakiskolák egy-egy kert gondozásával vettek részt.
Magyulaiskola.hu - "Ments meg egy kertet!" -projekt A "Ments meg egy kertet" program keretében Varasdják Mihályné (Mártika) kb. 150 négyszögöl-es kertjét választottuk ki a budapesti Kada utcában
helyivalasz.hu - A „Ments meg egy kertet” program résztvevőit díjazta az agrártárca Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter által 2016-ra meghirdetett Kertészkedés Éve programsorozatban a Földművelésügyi Minisztérium agrárszakképző intézményei is részt vettek. A díjazottaknak járó elismeréseket Román István, a tárca agrárszakképzésért felelős helyettes államtitkára, valamint Kovács Szilvia, „A legszebb konyhakertek” program ötletgazdája adta át. A Földművelésügyi Minisztérium 2016-ban Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén hirdette meg a Kertészkedés Évét,
szakkozep-kenderes.hu - “MEGMENTETTÜNK” EGY KERTET :-) Sikeresen vettünk részt a MENTS MEG EGY KERTET programban.
kpe.hu - Gondoskodás az elhanyagolt vidéki kertekről Az agrártárca által fenntartott 76 szakképző intézmény diákjai a „a legszebb konyhakertek” verseny - részeként indították el a „Ments meg egy kertet!” - elnevezésű programot.
2017. február 21.
OrientPress.hu - Kertet mentettek a fiatalok Átadták a Ments meg egy kertet! program díjait Budapesten, a programban a Földművelésügyi Minisztérium (FM) fenntartásában működő szakiskolák egy-egy kert gondozásával vettek részt.
Csalad.hu - MENTS MEG EGY KERTET! Átadták a Ments meg egy kertet! program díjait Budapesten, a programban a Földművelésügyi Minisztérium (FM) fenntartásában működő szakiskolák egy-egy kert gondozásával vettek részt.
PestPilis.hu - Kapára magyar diákok! – egy program, amivel mindenki jól jár Műveljenek meg minél többen, minél több területet a környezetükben – ezzel az alapcéllal futott az FM programja, melynek résztvevői idős emberek kertjét is „örökbe fogadták” megművelésre.
Felsofokon.hu - MENTS MEG EGY KERTET! Átadták a Ments meg egy kertet! program díjait Budapesten. A programban a Földművelésügyi Minisztérium (FM) fenntartásában működő szakiskolák egy-egy kert gondozásával vettek részt.
2017. február 19.
Likefestoon.com - Tótkomlóson is népszerűsítenék A már több éves múltra visszatekintő „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos kezdeményezés Dél-Békésben is népszerűségnek örvend. A jelentkezés az idei kiírásra jelenleg is tart, Tótkomlóson már éltek a lehetőséggel.
2017. február 17.
Kunszentmiklós.hu - A legszebb konyhakertek - Köszöntjük Kunszentmiklós Város Önkormányzatát, mint csatlakozót "A legszebb konyhakertek" csapatában!
2017. február 12.
behir.hu - IDÉN IS DÍJAZZÁK A LEGSZEBB KONYHAKERTET - Harmadik alkalommal csatlakozik Békés városa a „A legszebb konyhakertek” című országos, konyhakerteket népszerűsítő pályázathoz. A hagyományos termesztés és az ötletes, városi balkonkertészkedés is egyaránt helyet kap a versenyben.
2017. február 10.
Békésváros.hu - IDÉN IS DÍJAZZÁK A LEGSZEBB KONYHAKERTET - Harmadik alkalommal csatlakozik Békés városa a „A legszebb konyhakertek” című országos, konyhakerteket népszerűsítő pályázathoz. A hagyományos termesztés és az ötletes, városi balkonkertészkedés is egyaránt helyet kap a versenyben.
Nyírpazony.hu - Programfelhívás! Önkormányzatunk szeretne csatlakozni a „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű országos programhoz.
2017. január 30.
Abony.hu - Várják a jelentkezőket "A legszebb konyhakertek" programfelhívásra - Kovács Szilvia programigazgató - Karcag város alpolgármestere - "A legszebb konyhakertek" – Magyarország legszebb konyhakertjei programban való részvételre hívja fel Magyarország valamennyi településének Kertművelőit/ Önkormányzatát / Intézményeit/ Civil szervezeteit/ Közösségeit!
2017. január 19.
Bicske.hu - Előterjesztés"A legszebb konyhakertjei" programhoz csatlakozásra
2017. január 17.
Felsőcsatár.hu - Ismét lehet csatlakozni "A legszebb konyhakertek" mozgalomhoz Az idén is meghirdették "A legszebb konyhakertek" – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programot, amelyhez várjuk a felsőcsatáriak jelentkezését is.
2017. január 08.
Derecske.hu - Legszebb konyhakertek 2016Derecske Város Önkormányzata idén harmadik alkalommal kapcsolódott be abba a karcagi kezdeményezésbe, amelynek célja Magyarország legszebb konyhakertjének megtalálása. Valójában a példaadás, a példamutatás, a biztatás és az elismerés.
2017. január 02.
Pro Agricultura Hargitae Universitas Alapítvány.ro - Legszebb konyhakertek Székelyföldön is - A magyarországi Legszebb konyhakertek elnevezésű versenyhez harminc konyhakerttel kapcsolódott idén a Székelyföldi Bio Egyesület és a Pro Agricultura Hargitae Universitas Alapítvány.
2017. január 01.
Szóljon.hu - Díjazták a legjobb versenyzőket KENDERES | A képviselő-testület keddi ülésén díjazta a Legszebb konyhakertek 2016. helyi versenyzőit.
2016. december 23.
Székely gazda.ro - Legszebb konyhakertek Székelyföldön is A magyarországi Legszebb konyhakertek elnevezésű versenyhez harminc konyhakerttel kapcsolódott idén a Székelyföldi Bio Egyesület és a Pro Agricultura Hargitae Universitas Alapítvány.
2016. december 01.
Ma.hu - Újra meghirdették a legszebb konyhakertek programot Ismét meghirdették a Magyarország legszebb konyhakertjei programot, a 2017-es év kiemelt témája "Hasznos rovarokat a kertbe".
HírExtra.hu - Kié a legszebb konyhakert? Ismét meghirdették a Magyarország legszebb konyhakertjei programot, a 2017-es év kiemelt témája "Hasznos rovarokat a kertbe". A csatlakozási határidő 2017. március 20. - közölte a Földművelésügyi Minisztérium
M-online.hu - Kié a legszebb konyhakert? Ismét meghirdették a Magyarország legszebb konyhakertjei programot, a 2017-es év kiemelt témája "Hasznos rovarokat a kertbe". A csatlakozási határidő 2017. március 20.
hírek ma.hu - Kié a legszebb konyhakert? Ismét meghirdették a Magyarország legszebb konyhakertjei programot, a 2017-es év kiemelt témája "Hasznos rovarokat a kertbe". A csatlakozási határidő 2017. március 20.
Budapest Hírzóna.com - Újra meghirdették a legszebb konyhakertek programot Budapest - Ismét meghirdették a Magyarország legszebb konyhakertjei programot, a 2017-es év kiemelt témája "Hasznos rovarokat a kertbe". A csatlakozási határidő 2017. március 20.
Kerttervezes-kertepites.hu - Díjazták a legszebb kerteket Kitüntette tegnap a Virágos Szeged versenyben pályázott legszebb kertek gondozóit a Szegedi Környezetgazdálkodási Nkft.
Délmagyar.hu - Díjazták a legszebb kerteket Kitüntette tegnap a Virágos Szeged versenyben pályázott legszebb kertek gondozóit a Szegedi Környezetgazdálkodási Nkft.
Hirextra.hu - Kié a legszebb konyhakert? - Ismét meghirdették a Magyarország legszebb konyhakertjei programot, a 2017-es év kiemelt témája "Hasznos rovarokat a kertbe". A csatlakozási határidő 2017. március 20.
Ma.hu - Újra meghirdették a legszebb konyhakertek programot Ismét meghirdették a Magyarország legszebb konyhakertjei programot, a 2017-es év kiemelt témája "Hasznos rovarokat a kertbe".
2016. december 01
http://hirextra.hu/2016/12/01/kie-a-legszebb-konyhakert/
http://www.ma.hu/uzlet/293438/Ujra_meghirdettek_a_legszebb_konyhakertek_programot?place=srss
2016. november 30.
http://sokszinuvidek.24.hu/kertunk-portank/2016/11/30/egyre-tobb-a-gyonyoru-konyhakert-magyarorszagon/
http://www.farmit.hu/kerteszet/2016/11/30/atadtak-legszebb-konyhakertekert-jaro-elismereseket
http://www.haon.hu/ujra-meghirdettek-a-legszebb-konyhakertek-programot/3286525
http://www.ma.hu/uzlet/293438/Ujra_meghirdettek_a_legszebb_konyhakertek_programot
http://velemenyezd.hu/velemenyezd.tvn?cid=hD6m&hir=%DAjra%20meghirdett%E9k%20a%20legszebb%20konyhakertek%20programot
http://sokszinuvidek.24.hu/kertunk-portank/2016/11/30/egyre-tobb-a-gyonyoru-konyhakert-magyarorszagon/
2016. november 29.
http://alfoldhir.hu/2016/11/lakossagi-forumot-tartott-panti-ildiko/
2016. november 23.
http://www.kmve.hu/tag/a-legszebb-konyhakertek/
2016. november 22.
http://magyarmezogazdasag.hu/hu/irasok/kerteszet-szoleszet-boraszat/bio-modszerek-magyarorszag-legszebb-konyhakertjeiben
2016. november 21.
http://www.mnvh-jnszmegye.hu/2016-11-21-szakmai-modszerek-eljarasok-a-bio-konyhakert-muveleseben/
2016. november 18.
http://www.turagro.hu/hirek-videkrol/2016-11-21-szakmai-modszerek-eljarasok-a-bio-konyhakert-muveleseben/
2016. november 16.
http://www.kmve.hu/2016-11-16-szakmai-modszerek-eljarasok-a-bio-konyhakert-muveleseben-elso-alkalom/
2016. november 13.
http://www.infokarcag.hu/kepek/lista/n-kis-kertet-kerteltem-2016-11-13
2016. november 08.
http://zaol.hu/biokerteszet/vegyszer-nelkul-termeszetesen-biokert-a-dobogo-legmagasabb-fokan-1798838
2016. november 05.
http://www.pecsma.hu/pecs-aktual/ilyenek-a-legszebb-konyhakertek/
2016. november 01.
http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/dijaztak_a_legszebb_kerteket/2498719/
2016. október 25.
http://martfu.hu/?module=news&action=show&nid=226152
2016. október 20.
http://www.varosivisszhang.hu/?p=27660
http://www.derecske.hu/page/q/8687
2016. október 18.
http://www.beol.hu/bekes/kozelet/csabai-konyhakertek-a-legszebbek-kozott-689297
http://friss-hirek.hu/friss-hirek/csabai-konyhakertek-a-legszebbek-kozott
http://tallozo.myhunet.com/hir/csabai-konyhakertek-a-legszebbek-kozott-w7715883.html
2016. október 17.
http://hetihirek.hu/2016/10/17/eredmenyhirdetes-lezarult-a-legszebb-konyhakertek-kocser-2016-evi-versenye/
http://www.szankinfo.hu/hir1/hir2016/1017_kert.html
http://www.news4business.hu/kozlemenyek/press_release.php?id=30557
http://leaderkontakt.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1628%3Adijaztak-a-legszebb-konyhakerteket&catid=1%3Afriss-hirek&Itemid=139&lang=hu
http://www.varosivisszhang.hu/?p=27660
 
 
 
 
 


2016. október 16. http://www.edenkert.hu/vilagos-zold/zold-bolygo/legszebb-konyhakert-dij-2016/5716/
2016. október 14. http://www.hoi.hu/node/596283
http://gongradio.hu/terseghirei/245904-halasi-az-orszag-legszebb-konyhakertje
http://www.baon.hu/bacs-kiskun/kozelet/kert-is-kell-az-otthonhoz-688695
2016. október 13. http://www.edenkert.hu/vilagos-zold/zold-bolygo/legszebb-konyhakert-dij-2016/5716/
http://www.halasmedia.hu/index.php/online-hirek/koezelet/18564-halasi-az-orszag-legszebb-konyhakertje
http://halasinfo.hu/ez-igen-kiskunhalasi-magyarorszag-legszebb-konyhakertje/
2016. október.12. http://www.magyarpolgarmester.hu/?site=104&c=5975&menu=c02
http://www.trademagazin.hu/hirek-es-cikkek/esemenyek/atadtak-a-legszebb-konyhakertek-program-idei-dijait.html
http://www.nak.hu/agazati-hirek/videkfejlesztes/157-kornyezetgazdalkodas/92505-dijaztak-a-legszebb-konyhakerteket
https://www.lokal.hu/2016-10-ovek-kertvaros-legszebb-konyhakertjei/
https://veol.hu/halimba/gyoztes-halimbai-kozossegi-kert-1783865
http://www.korostv.hu/index.php/hu/archiv-msorok/2188-2016-10-12-10-15-04
http://www.haon.hu/berettyoujfalu/peterszegi-konyhakertet-is-dijazott-a-miniszter/3225919
http://www.szentesinfo.hu/mozaik/
http://www.euroastra.info/node/105983
https://www.lokal.hu/2016-10-ovek-kertvaros-legszebb-konyhakertjei/
2016. október 11. http://vtvszeged.hu/sa_hirek/i_kozelet_44/i_az_orszag_legszebb_kozossegi_kertje_a_makkoshazi_19346/t_Az%20orsz%C3%A1g%20legszebb%20k%C3%B6z%C3%B6ss%C3%A9gi%20kertje%20a%20makkosh%C3%A1zi/http://www.komloiujsag.hu/?p=28346
http://magyarmezogazdasag.hu/hu/irasok/kerteszet-szoleszet-boraszat/dijaztak-az-orszag-legszebb-konyhakertjeit
2016. október 10. http://zaol.hu/otthon/a-legszebb-konyhakert-gyumolcsossel-es-viragokkal-1793852
http://www.naplo.hu/helyi/2016/10/10/az-europai-unio-volt-a-fokuszban.naplo
2016. október 09. http://karcagtv.hu/news/443-lovasnap-volt-karcagon
http://www.szoljon.hu/galeria/77231
http://www.heol.hu/galerialp/77231
2016. október 08. http://www.kanizsaujsag.hu/hirek/33556/magyarorszag-legszebb-konyhakertjei-mindenki-nyert-a-versengesben/
http://www.szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok/kozelet/a-konyhakertek-nyertese-a-viragokat-is-imadja-687525
2016. október 07. http://www.mkskft.hu/mesv/upload/2016.20_01-12.pdf
2016. október 06. http://kerteszetesszoleszet.hu/hu/irasok/vegyszermentesen-konyhakertben
http://www.civilek.hu/hirek-osszes/kisult-a-tokos-gorhe-es-retes/
http://www.civilportal.rs/hu/hirek-del-bacska-es-szeremseg/kisult-a-tokos-gorhe-es--retes
http://www.vajma.info/cikk/magazin/9254/Temerin-Megtartottak-a-18-Del-bacskai-Tokfesztivalt.html
2016. október 05. http://www.zoldovoda.hu/hu/zold-ovodai-elet/10-eves-a-zold-ovoda
https://www.bp16.hu/hirek/aktualis/legszebb-konyhakertek
http://www.keruletiujsag.hu/16-keruleti-ujsag-rakosszentmihaly-sashalom-matyasfold-arpadfold-cinkota/xvi-16-kerulet-rakosszentmihaly-matyasfold-sashalom-arpadfold-cinkota-forum/budapest16/dijaztak-a-legszebb-konyhakerteket.html
http://www.keruleti-ujsag.hu/16-keruleti-ujsag-rakosszentmihaly-sashalom-matyasfold-arpadfold-cinkota/xvi-16-kerulet-rakosszentmihaly-matyasfold-sashalom-arpadfold-cinkota-forum/budapest16/dijaztak-a-legszebb-konyhakerteket.html
http://www.keruletihirnok.hu/16-keruleti-ujsag-rakosszentmihaly-sashalom-matyasfold-arpadfold-cinkota/xvi-16-kerulet-rakosszentmihaly-matyasfold-sashalom-arpadfold-cinkota-forum/budapest16/dijaztak-a-legszebb-konyhakerteket.html
2016. október 03. http://www.zalamedia.hu/vezeto-hirek/zold/a-legszebb-konyhakertek
http://www.mezotur.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1246:eredmenyt-hirdettek-a-legszebb-konyhakertek-versenyben&catid=19&Itemid=153
2016. október 02. http://www.mnvh-jnszmegye.hu/2016-10-09-karcagi-lovasnap/
http://vaol.hu/hirek/egyutt-dolgozunk-civil-tudositoink-jartak-nalunk-1792304
2016. október 01. http://www.mezotur.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1246:eredmenyt-hirdettek-a-legszebb-konyhakertek-versenyben&catid=19&Itemid=153
https://www.lokal.hu/2016-09-mar-gyomlalnak-az-ovisok/
http://zalaegerszeg.hu/cikk/27427/Legszebb_konyhakertek_Video

2016. szeptember 30.  https://www.youtube.com/watch?v=A0JXSAVx7fw
http://hatvanihirlap.hu/napsugar-ovoda-lett-legviragosabb-intezmeny/
http://zaol.hu/hirek/lila-sargarepa-es-feher-uborka-kuriozumok-is-teremnek-a-legszebb-kiskertekben-1792001

2016. szeptember 28.   https://www.youtube.com/watch?v=aE0jx6ueJmI
http://www.naplo.hu/helyi/2016/09/28/orszagos-elismeres-fulop-tibor-kertjenek.naplo#registered
http://hatvanihirlap.hu/napsugar-ovoda-lett-legviragosabb-intezmeny/
http://www.haon.hu/orszagos-elismeres-fulop-tibor-kertjenek/3209410
2016. szeptember 26. http://www.mezokovesd.hu/index.php?action=showart&id=4007
2016. szeptember 24. http://csabagyongye.com/esemenyek/szent-mihaly-napi-csabaisagok-itthon-vagy-magyarorszag-szeretlek-hetvege/
2016. szeptember 22. http://vaol.hu/szentgotthard/egyre-zoldebb-a-varos-kertek-versenyeztek-es-dolgoznak-a-viragositason-1790526
2016. szeptember 20. https://veol.hu/hirek/az-idei-legszebbek-1790216
http://www.bp18.hu/hirek/keruleti-hirek/item/14667-hat-kiskert-a-kerekerdoben
2016. szeptember 19. http://frissvideok.hu/regionalis/808766-video-dijaztak-a-kiskerteket
http://www.bekesijarasok.hu/bekesi-jaras/hirek/miniszteri-latogatas-mezoberenyben
2016. szeptember 18. http://www.infoeger.hu/hirek/olvas/-viragos-egerert-szep-kornyezetert-verseny-dijazottjainak-listaja-2016-09-18-140507
2016. szeptember 15. http://kadarka.net/cikkek-kat/lelket-simogato-latvany-a-szep-konyhakert
2016. szeptember 13. http://www.baon.hu/bacs-kiskun/kozelet/egy-egesz-nyajat-megfoztek-683535
2016. szeptember 11. http://vaol.hu/hirek/dijaztak-a-legszebb-szentgotthardi-konyhakerteket-1788546
2016. szeptember 10. http://www.martfu.hu/?module=images&action=img_gallery&inframe=1&fname=2013.06-LEGSZEBB-KONYHAKERTEK
http://www.opont.hu/hirek/3519
http://www.halasmedia.hu/index.php/online-hirek/koezelet/18380-a-legszebb-halasi-termesek-es-konyhakertek
http://www.newjsag.hu/2016/09/10/szilvanapok-xix-re-lapot-huztak-a-rendezok-a-nyitonapon/
2016. szeptember 09. http://www.gotthardtv.hu/ujsite/cikk.cgi?id=4844
2016. szeptember 08. http://zalaegerszeg.hu/cikk/27269/Legszebb_konyhakertek_Video
http://zegtv.hu/a-legszebb-konyhakertek-versenye-zalaegerszegen/
2016. szeptember 07. http://duoinfomovar.hu/?view=galeriak&g=5545&PHPSESSID=49c29c9f39a1897cc8de0318ab2ca050
2016. szeptember 06. http://haromhatar.hu/index.php/hirek/helyi-hirek/1672-varosnap-nyirmadan-2016-szeptember-17-en-szombat.html
http://megyeapp.hu/zold-szentgotthard-fesztival-programjai-szeptember-9-11-zsebedben-az-infocsomag-09-06/
http://jaszkurt.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=27562:termekek-es-vevk-kavalkadja&catid=71:itthon&Itemid=100
2016. szeptember 05. http://vaskarika.hu/hirek/reszletek/12143/a_zold_szentgotthard_fesztival_reszletes_programja_szept_9-11/
2016. szeptember 04. http://www.szankinfo.hu/hir1/hir2016/0904_konyhakert.html
2016. szeptember 02. http://www.opont.hu/hirek/3519
2016. szeptember 01. http://kertikalendarium.hu/hu/irasok/kerteszet-szoleszet-boraszat/tobbgeneracios-kertek

2016. augusztus 31.  http://lcafe.hu/mfooldal-galeria/2323-befejezodott-a-kerteszeti-es-elelmiszeripari-kiallitas-es-vasar
2016. augusztus 29. http://zaol.hu/otthon/ismet-a-mikocsics-csalade-a-legszebb-konyhakert-a-normal-kategoriaban-1786075
http://hetihirek.hu/2016/08/29/hagyomany-es-innovacio-bucsu-jaszkarajenon/
2016. augusztus 22 http://www.piliscsaba.hu/hirek_display.php?cikk=672&page=onkormanyzati_hirek
2016. augusztus 15. http://www.karcagtv.hu/news/394-legszebb-konyhakertek-karcagon
http://allevents.in/szank/a-legszebb-konyhakertek-helyi-d%C3%ADjkioszt%C3%B3-szank/1672860209700626,
https://www.facebook.com/nagykanizsaikertek/
http://keszin.hu/2016/08/15/xix-tersegi-kerteszeti-es-elelmiszeripari-kiallitas-es-vasar/
2016. augusztus 14. http://balkonada.cafeblog.hu/kategoria/kiskert-2/kiskert/
2016. augusztus 13. http://www.regio1.hu/hirek/20459/ok-a-tovabbjutok/
2016. augusztus.11. http://hiros.hu/hirek/legszebb-konyhakertek-program
http://hiros.hu/programok/fesztival/kiallitoi-standok-lekvarverseny-legszebb-konyhakertek-dijatadasa
http://www.jaszkarajeno.hu/2016-legszebb-konyhakertek-jaszkarajenon
http://www.behir.hu/most-arra-kerjuk-kerteljen
http://www.kunbaracs.hu/meedia/dokumentum_2016/Hiros_het_2016.pdf
http://veszprem.offmedia.hu/gasztro/badacsonyi-szurkebarat-es-magyar-szurkemarha-unnep
2016. augusztus 09. http://szivargo.blogspot.hu/2016/08/ime-szentmiklosi-napok-programja.html
2016. auguszus 26. http://hiros7.hu/2016/08/26/lezarult-legszebb-konyhakertek-kecskemeti-forduloja/
http://www.andanterestaurant.hu/programajanlo/2016-09-09/zold-szentgotthard-kornyezetvedelmi-kulturalis-es-gasztronomiai-fesztival
http://tvkeszthely.hu/hirek/7395/otodik-alkalommal-is-ponty-igy-jo/

2016.07.12 Kanizsaujsag.hu - Gyors otthon melege program és alapos kert zsűrizés
http://www.kanizsaujsag.hu/hirek/32084/gyors-otthon-melege-program-es-alapos-kert-zsurizes/
2016.07.19 Vajdasági Magyar Szövetség - Kezdődnek a rendezvények
http://www.vmsz.org.rs/hirek/terepi-tortenesek/kezdodnek-rendezvenyek
2016.07.21 Kertészetszőlészet.hu – A legszebb konyhakertek - Elismerjük, ami szép és jó
Kertészet és Szőlészet (2016-29. szám)
http://kerteszetesszoleszet.hu/hu/irasok/kerteszet-szoleszet-boraszat/legszebb-konyhakertek-elismerjuk-ami-szep-es-jo
2016.07.22 Központ Maros megyei hetilap - Kertcsodák a székelység fővárosában is!
http://www.kozpont.ro/hirek/tarsadalom/kertcsodak-a-szekelyseg-fovarosaban-is/ 2016. június 01. Népújság.ro -  Versenyben a legszebb konyhakertek
http://www.e-nepujsag.ro/op/article/versenyben-legszebb-konyhakertek

2016. június 02. Meghirdetés
http://www.tiszatoradio.hu/hirek/a-legszebb-konyhakertek-tiszafured
http://www.balatonregion.hu/legyen-tobb-sajat-termes--zalai-hirlap--keszey-agnes
http://zegtv.hu/hirado-666/?video=b6O05IPDmRE
http://hajdusamson.hu/?p=15596
http://www.miskolc.hu/legszebb-konyhakertek-miskolc-program
http://alcsutdoboz.hu/a-legszebb-konyhakertek/#more-1503
http://www.jaminaikozossegihaz.hu/index.php/program/aktualis-programok/224-legszebb-konyhakertek
http://faluhaz.baracs.hu/legszebb-konyhakertek-verseny/
2016. június 03. Kormány.hu - Legszebb konyhakertek pályázat díjátadój
http://www.kormany.hu/hu/esemenytar/1-legszebb-konyhakertek-palyazat-dijatadoja
2016. június 04. Magyar Mezőgazdaság –Én kis kertet kerteltem… rajzoltak a gyerekek
http://magyarmezogazdasag.hu/hu/irasok/kerteszet-szoleszet-boraszat/en-kis-kertet-kerteltem%E2%80%A6-rajzoltak-gyerekek
2016. június 06. Nemzeti Fórum - A legszebb Konyhakertek rajzpályázat díjátadása
http://www.nemzetiforum.hu/index.php?id=a-legszebb-konyhakertek-rajzpalyazat-dijatadasa
Lezárult az "Én kis kertet kerteltem" gyermekrajz-pályázat
http://jnsz.hu/lezarult-az-en-kis-kertet-kerteltem-gyermekrajz-palyazat
Kadarka.net - Keresik a legszebb konyhakerteket
http://kadarka.net/cikkek-kat/a-legszebb-konyhakertek
2016. június 07. Kanizsa újság.hu – Kezdődik a kertszemle
http://zaol.hu/nagykanizsa/kezdodik-a-kertszemle-1772532
2016. június 08.  Tiszató-Rádió - JÚNIUS 20-IG LEHET JELENTKEZNI "A LEGSZEBB KONYHAKERTEK" PROGRAMRA
http://www.tiszatoradio.hu/hirek/junius-20-ig-lehet-jelentkezni-a-legszebb-konyhakertek-programra
Jászhír.hu - Hónap végéig lehet jelentkezni “A legszebb konyhakertek” programra
http://jaszhir.hu/2016/06/08/2016-06-08-honap-vegeig-lehet-jelentkezni-a-legszebb-konyhakertek-programra/
Martfű.hu -  Kertbejárás
http://www.martfu.hu/?module=images&action=img_gallery&inframe=1&fname=2013.06-LEGSZEBB-KONYHAKERTEK
Bácsmegye.hu - Különdíjas a kecskeméti testvérpár az „Én kis kertet kerteltem” gyermekrajz-pályázaton
http://bacsmegye.hu/kecskemet/en-kis-kertet-kerteltem-gyermekrajz-palyazat-szappanos-istvan/kulondijas-kecskemeti
Kanizsa újság - Jövő héten indul a kertszemle
http://www.kanizsaujsag.hu/hirek/31572/jovo-heten-indul-a-kertszemle/
2016. június 9. Akár miskolci is lehet Magyarország legszebb konyhakertje
http://m.minap.hu/cikkek/akar-miskolci-lehet-magyarorszag-legszebb-konyhakertje
2016. június 10.  Marosszékiek is versenyezhetnek konyhakertjeikkel
http://www.szekelyhon.ro/aktualis/marosszek/marosszekiek-is-versenyezhetnek-konyhakertjeikkel
2016. június 12 Legszebb konyhakertek – „Én kis kertet kerteltem” rajzpályázat eredményhirdtés
http://samsoniskola.hu/aktualis-tanev/isk_sikereink/a-legszebb-konyhakertek/455
2016. június 14  MENTS MEG EGY KERTET!
http://szakkozep-kenderes.hu/ments-meg-egy-kertet/
2016. június 19. A zsűri legnagyobb elismerésében részesültek a csabacsűdi iskolások
http://www.newjsag.hu/2016/06/19/zsuri-legnagyobb-elismereseben-reszesultek-csabacsudi-iskolasok/
2016. június 26. A legszebb konyhakertek versenye - Kertművelők jelentkezését várják
http://www.e-nepujsag.ro/op/article/legszebb-konyhakertek-versenye
2016. június 24. Legszebb konyhakertek versenye Maros megyében
http://www.kozpont.ro/hirek/tarsadalom/legszebb-konyhakertek-versenye-maros-megyeben/
2016. június 28. A legújabb ötletünk: „Gazdag kamra” program
http://hetihirek.hu/2016/06/28/a-legujabb-otletunk-gazdag-kamra-program-nem-csak-kocseriaknak/

2016. május 02. Abaújleader.hu - Még egy hónapig lehet jelentkezni „A legszebb konyhakertek” országos versenyre
http://www.abaujleader.hu/hirek/meg-egy-honapig-lehet-jelentkezni-a-legszebb-konyhakertek-orszagos-versenyre/983/
2016. május 4. Meghirdetés
http://www.kunbaracs.hu/
2016. május 5. Berény cafe - Legszebb konyhakert pályázat
http://www.jku.hu/index.php/component/k2/story/1364
2016. május 10. Nagykanizsa.hu - Meghirdetés
http://www.nagykanizsa.hu/index.php?m=3&id=2289
2016. május 12.  Vas Megyei Civil Információs Centrum - Hírlevele
http://www.hirlevelplusz.hu/wp-content/uploads/2016/05/VMCIChirlevel_05.-12..pdf
2016. május 15. Kanizsa Újság – Sajtótájékoztató
http://www.kanizsaujsag.hu/hirek/31148/meghosszabbitottak-a-legszebb-konyhakertek-jelentkezesi-hataridejet/
Behir.hu - Csabán keresik hazánk legszebb konyhakertjét
http://www.behir.hu/2016/05/15/csaban-keresik-hazank-legszebb-konyhakertjet
2016. május 16.  Jűszkarajenő.hu - Meghirdetés
http://www.jaszkarajeno.hu/magyarorszag-legszebb-konyhakertjei-orszagos-program
2016.05.17. Meghirdetés
https://www.szeretgom.hu/content/83377-esztergom-kertvaros-is-csatlakozott-a-legszebb-konyhakertek-mozgalomhoz
2016. május 18.  Infoesztergom.hu - Esztergom legszebb konyhakertjei
http://www.infoesztergom.hu/hirek/olvas/esztergom-legszebb-konyhakertjei-is-versenyezhetnek-2016-05-18-103220
10. kerület.ittlakunk.hu - Szép a konyhakerted? Pályázz a legszebb kőbányai konyhakert címre!
http://10.kerulet.ittlakunk.hu/utcak-terek/160518/szep-konyhakerted-palyazz-legszebb-kobanyai-konyhakert-cimre
Kőbánya.hu - Csatlakozzon Ön is a "Magyarország legszebb konyhakertje" programhoz!
http://www.kobanya.info/index.php/koezoesseg/item/12066-csatlakozzon-%C3%B6n-is-a-magyarorsz%C3%A1g-legszebb-konyhakertje-programhoz
2016.05.25. Meghirdetés
http://www.kobanya.hu/?module=news&action=show&nid=184679
http://www.miskolc.hu/legszebb-konyhakertek-miskolc-program
http://nagyivan.hu/a-legszebb-konyhakertek-jelentkezesi-hatarido-2016-junius-20/
http://www.csepel.hu/hireink/kozelet/item/8622-a-legszebb-konyhakertek-magyarorszag-legszebb-konyhakertjei-orszagos-program-a-meghosszabbitott-jelentkezesi-hatarido-junius-20
http://www.badacsonytordemic.hu/hu/aktualis-hirmondo/faliujsag-friss-hirek/5033-legszebb-konyhakertek-verseny-2016
http://www.bonyhad.hu/hirdetmenyek/a-legszebb-konyhakertek-bonyhadon.html
http://www.tata.hu/15691/meg_mindig_lehet_palyazni_a_legszebb_konyhakertek_versenyere_tatan
http://www.szentgotthard.hu/hu/kiemelt-hirek/legszebb-konyhakertek-szentgotthard.html
http://felsocsatar.hu/2016/05/26/meghosszabbitottak-a-jelentkezesi-hataridot-a-legszebb-konyhakertek-akcioba/
http://bicske.hu/friss/legszebb-konyhakertek-bicske-program
http://varkapu.info/legszebb-konyhakertek-piliscsaba
http://vonyarcvashegy.hu/hirek/a-legszebb-konyhakertek-program
http://kenderes.hu/letoltesek/Kertprogram-Meghirdetes-2016.pdf
http://faluhaz.baracs.hu/legszebb-konyhakertek-verseny/
https://allevents.in/esztergom/a-legszebb-konyhakertek/974316659343205
http://zalaegerszeg.hu/dokumentum/26386/legszebb_konyhakertek.pdf
http://www.petofiszallas.hu/index.php?page=menupont&oldal=68
http://csepel.info/?p=49701
http://nadudvar.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=174:legszebb-konyhakert-verseny-hosszabitas&catid=21
2016. május 30 . Meghirdetés
http://www.piliscsaba.hu/hirek_display.php?cikk=610&page=onkormanyzati_hirek
http://dregelypalank.hu/hirarchivum/
2016. április 06. „A legszebb konyhakertek” program  települési meghirdetése
http://zalaegerszeg.hu/tart/index/139/Hirdetmenyek
http://kazar.hu/blog/2016/04/06/a-legszebb-konyhakertek-/124
http://tiszafured.hu/a-legszebb-konyhakertek/
http://www.infomovar.hu/hirek/olvas/a-legszebb-konyhakertek-mosonmagyarovar-program-2016-04-06-100000
http://www.bajna.hu/index.php/8-bajna/161-a-legszebb-konyhakertek-palyazat
http://www.nadudvar.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=164:a-legszebb-konyhakertek&catid=21&Itemid=109
http://www.fonixtvtiszafured.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2117:palyazat-legszebb-konyhakertek-2016&catid=62&Itemid=189
http://szerep.hu/konyhakert2016/
http://www.derecske.hu/page/q/8393
http://www.nagykanizsa.hu/index.php?m=3&id=2251
http://www.kunbaracs.hu/meedia/dokumentum_2016/Legszebb_konyhakertek.pdf
http://zoldtunderekokojatszohaz.blogspot.hu/
https://pandalegyesulet.wordpress.com/
2016. április 07. Eger.hu - A Kertészkedés Éve 2016, s idén is keresik a legszebb konyhakerteket.
http://www.eger.hu/hu/onkormanyzat/palyazatok-hirdetmenyek-17/c/legszebb-konyhakertek-palyazat
2016. április 07. Zalamédia.hu -  Kié lesz a legszebb konyhakert?
http://www.zalamedia.hu/17-elet-modi/66568-kie-lesz-a-legszebb-konyhakert.html
2016. április 12. „A legszebb konyhakertek” program  települési meghirdetése
http://www.vasvar.hu/hu/hirek/63331/A%20legszebb%20konyhakertek/a-legszebb-konyhakertek 2016.
http://velence.hu/index.php?limitstart=96
2016. április 13. Észak.hu - „A legszebb konyhakertek” program  települési meghirdetése
http://www.eszak.hu/helyi/2016/04/13/a-legszebb-konyhakertek.eszak
2016. április 14. Zöld18.hu - A legszebb konyhakertek" - kerületi program
http://www.zold18.hu/legszebb-konyhakertek-ker-leti-program
2016. április 14. Harsány.hu - Road-Show - Harsány „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei program
http://www.harsany.hu/index.php?page=1&article=1186
2016. április 14. Hajduhadhaz.hu -  „Legszebb konyhakertek” Hajdúhadház program
http://www.hajduhadhaz.hu/legszebb-konyhakertek-hajduhadhaz-program/
2016. április 16. Minap.hu - Legszebb konyhakertek – Harsányban hirdették ki az idei programot
http://minap.hu/cikkek/legszebb-konyhakertek-harsanyban-hirdettek-ki-az-idei-programot
2016. április 19. Már „doppingolják” a harsányi kerteket
http://www.eszak.hu/helyi/2016/04/18/mar-doppingoljak-a-harsanyi-kerteket.eszak#registered
2016. április 20. Polgár-.hu - ,,A legszebb konyhakertek" Polgár program 2016.
http://www.polgar.hu/newpage/index.php?option=com_content&view=article&id=878:konyha2016&catid=1:friss-hirek&Itemid=50
2016. április 21-22  Tudományfesztivál.hu - "A LEGSZEBB KONYHAKERTEK" - MAGYARORSZÁG LEGSZEBB KONYHAKERTJEI PROGRAM
http://tudomanyfesztival.hu/program/a-legszebb-konyhakertek-magyarorszag-legszebb-konyhakertjei-program/
http://magyarnemzetiparkok.hu/fold-napja/
http://felelosszulokiskolaja.hu/index.php/2016/04/15/tudomanyfesztival-a-nemzeti-muzeum-kertjeben-a-fold-napja-alkalmabol/
2016. április 25. Infomovar.hu -A legszebb konyhakertek - Mosonmagyaróvár program
http://www.infomovar.hu/hirek/olvas/a-legszebb-konyhakertek-mosonmagyarovar-program-2016-04-06-100000
2016. április 25. Alcsútdoboz.hu - A legszebb konyhakertek - Mosonmagyaróvár program
http://alcsutdoboz.hu/category/programok/
2016. április 25. Lokal.hu - Kertészkedjen az erkélyen!
http://www.lokal.hu/2016-04-kerteszkedjen-az-erkelyen/
2016. április 27. Orientpress.hu - „A legszebb konyhakertek” program koordinátorainak tartottak eligazítást az FM-ben
http://orientpress.hu/cikk/a-legszebb-konyhakertek-program-koordinatorainak-tartottak-eligazitast-az-fm-ben
2016. április 29.  Kormány.hu - Még egy hónapig lehet jelentkezni „A legszebb konyhakertek” országos versenyre
http://www.kormany.hu/hu/foldmuvelesugyi-miniszterium/hirek/meg-egy-honapig-lehet-jelentkezni-a-legszebb-konyhakertek-orszagos-versenyre
2016. március 2.  erdőkertes.hu  - A LEGSZEBB KONYHAKERTEK VERSENY - 2016
http://www.erdokertes.hu/hirek/item/1607-a-legszebb-konyhakertek-verseny-2016
Kunszentmiklós.hu - Meghirdetés
http://www.kunszentmiklos.hu/hh_16031001.html
2016. március 4. Mezocsokonya.hu - “Legszebb konyhakertek” – Mezőcsokonya program
http://www.mezocsokonya.hu/legszebb-konyhakertek-mezocsokonya-program/
Csepel.hu - „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos program
http://www.csepel.hu/hireink/kozerdeku/item/8336-a-legszebb-konyhakertek-magyarorszag-legszebb-konyhakertjei
2016. március 7.  Harkanyhirek.hu - Öné a legszebb harkányi konyhakert? Most nyerhet vele!
http://harkanyihirek.hu/?p=49484
Szentes .hu- Keressük Szentes „legszebb konyhakertjét”
http://www.szentes.hu/?p=13138
2016. március 09. Bicskemuvhaz.hu - A legszebb konyhakertek Bicske
http://www.bicskemuvhaz.hu/legszebb-konyhakertek-bicske
2016. március 10. Kisújszállás.hu - "A legszebb konyhakertek-Magyarország legszebb konyhakertjei"
http://www.kisujszallas.hu/index_gyl.php?type=more_new&id=87654398&maintype=kisuji&language=hun
2016. március 11.  kanizsaújság.hu - Legszebb konyhakertek: előtérben a generációk kertje
http://www.kanizsaujsag.hu/hirek/30075/legszebb-konyhakertek-eloterben-a-generaciok-kertje/
2016. március 16. Legszebb konyhakertek Halimbán TV Ajka 2016.03.11.
https://www.youtube.com/watch?v=7rXcoCMLFIs
2016. március 13. Newjsag.hu - Felhívás a legszebb konyhakertek tulajdonosai számára
http://www.newjsag.hu/2016/03/13/39689/
2016. március 16 . Csongrád.hu  Meghirdetés
http://www.csongrad.hu/a-legszebb-konyhakertek-program/
2016. március 16 . Főmux TV - Meghirdetés
http://www.fonixtvtiszafured.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2117:palyazat-legszebb-konyhakertek-2016&catid=62&Itemid=189
2016. március 18. Hiros.hu - Nyitórendezvény: Idén is lehet nevezni „A legszebb konyhakertek” programra
http://hiros.hu/kecskemet/hirek/iden-is-lehet-nevezni-%E2%80%9Ea-legszebb-konyhakertek%E2%80%9D-programra
2016. március 18 . Vdamk.hu - Meghirdetés
http://vdamk.hu/hirek/a-legszebb-konyhakertek/
2016. március 21. csanádpalota.hu - Meghirdetés
http://csanadpalota.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=694&Itemid=298
2016. március 22. Szankinfo.hu Meghirdetés
http://www.szankinfo.hu/hir1/hir2016/0322_konyhakertek.html
2016. március 22. Nyírmada.hu - A legszebb konyhakertek - 2016
http://www.nyirmada.hu/hu/node/264
2016. március 23. Felsőcsatár is csatlakozott az ország legszebb konyhakertjei akcióhoz
http://felsocsatar.hu/2016/03/23/felsocsatar-is-csatlakozott-az-orszag-legszebb-konyhakertjei-akciohoz/
2016. március 25. SZKHT.hu - A legszebb konyhakertek Szeged
http://www.szkht.hu/hirek/2016-03-25/a-legszebb-konyhakertek-szeged
2016. március 25.  Zöld18.hu - "A legszebb konyhakertek" - kerületi program
http://www.zold18.hu/legszebb-konyhakertek-ker-leti-program
2016. március 25. Nagyiván.hu – Meghirdetés
http://nagyivan.hu/a-legszebb-konyhakertek/
2016. március 28. Nete.hu - Meghirdetés
http://nate.hu/2016/03/28/a-legszebb-konyhakertek/
2016. március 29. Mezőberéyn.hu - Felhívás
http://www.mezobereny.hu/s/hir/1970/A-legszebb-konyhakertek-Mezobereny-program
2016. március 29. Dögicse.hu - JELENTKEZÉS A „Legszebb Konyhakertek Versenyre”!
http://dorgicse.hu/index.php/hirarchiv/item/168-jelentkezes-a-legszebb-konyhakertek-versenyre
2016. március 30. Felsőfokon.hu - LEGSZEBB KONYHAKERTEK VETÉLKEDŐ
http://felsofokon.hu/4295002578/agrar/4295002578/
2016. március 31 Baracs.hu - Meghirdetés
http://baracs.hu/2016/03/31/legszebb-konyhakert/
2016. március 31. Harsány.hu - Harsány 2016-ban is csatlakozott A legszebb konyhakertek programhoz http://www.harsany.hu/index.php?page=1&article=1175
2016. február. 01. - Biatorbágyi Körkép - Versenyzünk vagy kultúrát gazdagítunk?
http://www.biatorbagy.hu/system/files/11.korrektura.pdf
Nagykanizsa.hu - Meghívó
http://www.nagykanizsa.hu/index.php?m=3&id=2207
Pécska-Battonya.hu - Elismerés Battonyának
http://www.pecskabattonya.eu/press/?p=3386
Zöldito.blog.hu - Pályázati lehetőség: „A legszebb konyhakertek”
http://zoldito.blog.hu/2016/02/01/palyazati_lehetoseg_a_legszebb_konyhakertek
2016. február 03. A META TERRA CIVILSZERVEZET BIOSZEKCIÓJÁNAK BESZÁMOLÓJA A 2015-ÖS ÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL MAGYARKANIZSÁN
http://www.karpatbio.hu/hu/hirek/friss/a-meta-terra-civilszervezet-bioszekciojanak-beszamoloja-a-2015-os-evi-tevekenysegerol-magyarkanizsan
2016. február 04. Feol.hu - A klíma változik, a kertészkedés marad
http://feol.hu/kert/a-klima-valtozik-a-kerteszkedes-marad-1751442
Metőtúr.hu - „Legszebb konyhakertek”- Mezőtúr program 2016
http://www.mezotur.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1003&Itemid=317
Kanizsaújság.hu - Szeniorok iskolájáról, az Erzsébet-programról és a Legszebb konyhakertekről
http://kanizsaujsag.hu/hirek/29407/szeniorok-iskolajarol--az-erzsebet-programrol-es-a-legszebb-konyhakertekrol/
Szerep.hu - Legszebb konyhakertek 2016
http://szerep.hu/konyhakert2016/1
2016. február 11. Kanizsa TV –  Legszebb konyhakertek Városunk idén is csatlakozik az immár nemzetközi mozgalomhoz.
http://www.kanizsatv.hu/hirek/16568/legszebb-konyhakertek/
Kanizsaújság.hu - Megállapodást írtak alá, kihirdették az idei programot
http://kanizsaujsag.hu/hirek/29567/megallapodast-irtak-ala--kihirdettek-az-idei-programot/
2016. február.16. Bicskemuvhaz.hu - Tudja, mi a szép kert titka
http://www.bicskemuvhaz.hu/tudja-mi-szep-kert-titka
2016. február. 18 - Pusztaszabolcs.hu -  "Legszebb konyhakertek" program idén is
http://www.pusztaszabolcs.hu/dokumentumok/Konyhakert_2016.pdf
Karcag TV.hu - Országjáráson a Konyhakertek csapata
http://www.karcagtv.hu/news/248-orszagjarason-a-konyhakertek-csapata
Arnót.hu - Idén kié lesz Arnót legszebb konyhakertje? – Pályázati felhívás
http://www.arnot.hu/hirlevel/2016/2016_2_hirlevel.pdf
2016. február 23. Csatlakozz “A legszebb konyhakertek” települési pályázathoz!
http://balkonada.cafeblog.hu/2016/02/23/csatlakozz-a-legszebb-konyhakertek-telepulesi-palyazathoz/
2016. február 24.    Biatorbágy.hu - Versenyben a kertek
http://www.biatorbagy.hu/hirek/201602248825
2016. február 25.  Karcag TV - Legszebb Konyhakertek Tiszagyenda
https://www.youtube.com/watch?v=jTMPE4gZ5Zg
2016. február 26. Békési Civil.hu - Legyen öné Békés legszebb konyhakertje!
http://www.bekesicivil.hu/tag/a-legszebb-konyhakertek/
2016. február 27. Csurgó.hu - Keressük Csurgó legszebb konyhakertjét!
http://www.csurgo.hu/hu/hirek/1-hirek/140-keressuk-csurgo-legszebb-konyhakertjet 2016. január 13. Városi Kertek Egyesülete - Kertek 2016 elején
http://www.varosikertek.hu/kertek-2016-elejen/
2016. január 21. Csoadacsaád.hu – A legszebb konyhaketek
http://www.csodacsalad.hu/aggregator/sources/2
2016. január 25. Pályázatmenedzser.hu – Legszebb Konyhakertek 2016 – Pályázati felhívás a verseny lebonyolításához való csatlakozásra
http://palyazatmenedzser.hu/2016/01/25/legszebb-konyhakertek-2016/
2016. január. 26. Forrásfigyelő.hu - A legszebb konyhakertek - Magyarország legszebb konyhakertjei részvételi felhívás
http://forrasfigyelo.hu/palyazat/a-legszebb-konyhakertek-magyarorszag-legszebb-konyhakertjei-reszveteli-felhivas/41601.html
2016. január 27. Gyulai Hírlap - Gyulán tájékozatták a Megye Legszebb Konyhakertje címért versenyző városokat
http://www.gyulaihirlap.hu/108498-gyulan-tajekozattak-a-megye-legszebb-konyhakertje-
2016. január 27. Temerini Kertbarátkör-Društvo Prijatelja Bašte
https://www.facebook.com/Temerini-Kertbar%C3%A1tk%C3%B6r-Dru%C5%A1tvo-Prijatelja-Ba%C5%A1te-166390623709270/
2016.01.28. Partner.hu - A legszebb konyhakertek díja - PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
http://panter.hu/hirek
2016. január. 29. Köröstarcsa.hu - Programfelhívás
http://www.korostarcsa.hu/?module=news&action=show&nid=100976
2016. január  29.  Sokszínű Vidék Magazin - 2016-ban a többgenerációs kertek lesznek a legszebbek hazánkban
http://sokszinuvidek.24.hu/kertunk-portank/2016/01/29/2016-ban-a-tobbgeneracios-kertek-lesznek-a-legszebbek-hazankban/
2016. január 29. Zöldbolt.hu – Legszebb konyhakertek versenye 2016.
http://www.zoldbolt.hu/hirek/kezdemenyezesek/legszebb-konyhakertek-versenye-2016
2015. 11. 22. Kaba Tv - Összefoglaló a 2015-ös év Értékelő - Programhirdető rendezvényről
https://www.youtube.com/watch?v=CQ_jfsQ_edQ
2015. 11. 21. Élelmiszer.hu - Kihirdették "A legszebb konyhakertek" című verseny eredményeit
http://www.elelmiszer.hu/gazdasag/cikk/kihirdettek_a_legszebb_konyhakertek_cimu_verseny_eredmenyeit
2015. 11. 20. Kormany.hu - A magyar konyhakertek megművelése egyre dinamikusabban terjed
http://www.kormany.hu/hu/foldmuvelesugyi-miniszterium/kornyezetugyert-agrarfejlesztesert-es-hungarikumokert-felelos-allamtitkarsag/hirek/a-magyar-konyhakertek-megmuvelese-egyre-dinamikusabban-terjed
2015. 11. 20. Sokszínűvidék.hu - Angliából is pályáztak a legszebb magyarországi konyhakert díjra
http://sokszinuvidek.24.hu/kertunk-portank/2015/11/20/angliabol-is-palyaztak-a-legszebb-magyarorszagi-konyhakert-dijra/
2015. 11. 20. Agroinform.hu Egyre népszerűbbek a konyhakertek
http://www.agroinform.com/kerteszet_szoleszet/egyre-nepszerubbek-a-konyhakertek-25349-001?utm_source=hirstart&utm_medium=cpc&utm_campaign=HIRpromo&utm_content=25349
2015. 11. 20. Trademagazin.hu - Egyre több a konyhakert
http://www.trademagazin.hu/hirek-es-cikkek/piaci-hirek/egyre-dinamikusabban-terjed-a-magyar-konyhakertek-megmuvelese.html
2015. 11. 20. wn.com - A magyar konyhakertek megművelése egyre dinamikusabban terjed (Government of the Republic of Hungary)
http://article.wn.com/view/2015/11/20/A_magyar_konyhakertek_megmuvelese_egyre_dinamikusabban_terje/
2015. 11. 20. hiforx.com - A magyar konyhakertek már a spájzban vannak!
http://huforex.com/a-magyar-konyhakertek-mar-a-spajzban-vannak/
Hasonló tartalommal:
http://www.tozsdehirek.hu/magyar-konyhakertek-mar-spajzban-vannak/618460
http://inforadio.hu/hir/gazdasag/a-magyar-konyhakertek-mar-a-spajzban-vannak-776335
http://a_magyar_konyhakertek_inforadio.tatus.hu/hirek.php?inforadio_a_magyar_konyhakertek
http://hirek.ma/hirek/a-magyar-konyhakertek-mar-a-spajzban-vannak
http://hir-ozon.hu/hirek/a-magyar-konyhakertek-mar-a-spajzban-vannak
http://www.eco.hu/hir/a-magyar-konyhakertek-mar-a-spajzban-vannak/
http://friss-hirek.hu/friss-hirek/a-magyar-konyhakertek-mar-a-spajzban-vannak
2015. 11. 12. SzegedMA.hu - Tulipánhagymát kaptak Szeged legszebb kertjeinek kertészei + FOTÓK
http://szegedma.hu/hir/szeged/2015/11/tulipanhagymat-kaptak-szeged-legszebb-kertjeinek-kerteszei-fotok.html
2015. 11. 03. varosszepitok.hu - "Legszebb konyhakertek 2015" - Eredmények
http://www.varosszepitok.hu/hireink-osszes/116-legszebb-konyhakertek-2015-eredmenyek
2015. 11. 01. media.rtv.rs - Barázda - Bödő Kálmán Országos díjas kertjének bemutatása
http://media.rtv.rs/sr_ci/barazda/15218

2015. 11. 26. "A legszebb konyhakertek" program - A 2015. évet értékelte Kovács Szilvia - ötletgazda

2015. 11. 22. Kaba Tv - Összefoglaló a 2015-ös év Értékelő - Programhirdető rendezvényről

2015. 11. 21. Élelmiszer.hu - Kihirdették "A legszebb konyhakertek" című verseny eredményeit

2015. 11. 20. Kormany.hu - A magyar konyhakertek megművelése egyre dinamikusabban terjed

2015. 11. 20. Sokszínűvidék.hu - Angliából is pályáztak a legszebb magyarországi konyhakert díjra

2015. 11. 20. Agroinform.hu Egyre népszerűbbek a konyhakertek

2015. 11. 20. Trademagazin.hu - Egyre több a konyhakert

2015. 11. 12. SzegedMA.hu - Tulipánhagymát kaptak Szeged legszebb kertjeinek kertészei + FOTÓK


http://article.wn.com/view/2015/11/20/A_magyar_konyhakertek_megmuvelese_egyre_dinamikusabban_terje/
http://huforex.com/a-magyar-konyhakertek-mar-a-spajzban-vannak/
http://www.tozsdehirek.hu/magyar-konyhakertek-mar-spajzban-vannak/618460
http://inforadio.hu/hir/gazdasag/a-magyar-konyhakertek-mar-a-spajzban-vannak-776335

Forrás: inforadio.hu
2015 11 20-15:55 A magyar konyhakertek már a spájzban vannak!
http://a_magyar_konyhakertek_inforadio.tatus.hu/hirek.php?inforadio_a_magyar_konyhakertek
http://hirek.ma/hirek/a-magyar-konyhakertek-mar-a-spajzban-vannak
http://hir-ozon.hu/hirek/a-magyar-konyhakertek-mar-a-spajzban-vannak
http://www.eco.hu/hir/a-magyar-konyhakertek-mar-a-spajzban-vannak/
http://friss-hirek.hu/friss-hirek/a-magyar-konyhakertek-mar-a-spajzban-vannak

2015. 11. 03. varosszepitok.hu - "Legszebb konyhakertek 2015" - Eredmények

2015. 11. 01. media.rtv.rs - Barázda - Bödő Kálmán Országos díjas kertjének bemutatása

2015. 10. 29. Encs.hu - A legszebb konyhakert Encsen

2015. 10. 28. Újbuda.hu - Kihírdették Újbuda legszebb konyhakertjeit

2015. 10. 23. Mária Rádió - Nem csak Igével

2015. 10. 21. Martfű.hu - 2015.10.21 - Legszebb konyhakertek Martfű - kertek

2015. 10. 21. Elismerés a lakókörnyezetüket szépítőknek és a konyhakertet művelőknek

2015. 10. 21. Bucsa.hu - 2015. OKTÓBER 21. - LEGSZEBB KONYHAKERTEK 2015

2015. 10. 19. LEGSZEBB KONYHAKERTEK 2015 - BUCSA

 

2015. 10 .15. Győri Egyházmegye - Környezeti nevelés egy kicsit másképp a Hildegard Óvodában

2015. 10. 14. Magyar Mezőgazdaság Lap.hu - OMÉK – Tanyafejlesztési program

2015. 10. 14. Magyar Idők.hu - VISSZATÉRŐBEN A HÁZTÁJI GAZDÁLKODÁS

2015. 10. 13. Bábolnai TV - Idősek világnapja - "A legszebb konyhakertek"

2015. 10. 08. Szóljon.hu - A legszebbeket díjazták a városi versenyen

2015. 10. 09. likefestoon.com - Kié a legszebb konyhakert Battonyán?

2015. 10. 09 kisalföld.hu - A természet iskoláját járják

2015. 10. 08. Szankinfo.hu - Országosan díjazott szanki kertészek

2015. 10. 08. Nagykovácsi.hu - A legszebb konyhakertek

 

2015. 10. 06. Díjnyertes kertbarátok: Különleges paradicsomok, egzotikus gyümőlcsök

2015. 10. 03. Kisújszállás - Kivilágos Kivirradtig megnyitó és a Virágos Kisújszállásért és a Legszebb Konyhakertek eredményhirdetés

 

2015. 10. 01. Egymást segítik a növények - Két díjat is nyert a legszebb konyhakertek idei versenyében

2015. 09. 30. InfoMosonmagyarovar.hu - Környezeti nevelés egy kicsit másképp

2015. 09.29. Cegléd Televízió - Ceglédi ifjú gazda sikere

2015. 09. 28.  Harangláb Egyesület - A legszebb közösségi kert

2015. 09. 28Zalai Hírlap Online – Képek, kertek, citerazene

2015. 09. 26. Csolnok.hu - Csolnoki Szüreti Vigasság 2015

2015. 09. 25. InfoCegled.hu – Cegléd legszebbjei

2015. 09. 25. Dorgicse.hu  Vendégház avató és konyhakert díjátadó Dörgicsén!

2015. 09. 24 Ceglédi Városi Televízió – Legszebb kertek, legszebb rajzok

2015. 09. 22. Tiszató Rádió – Közel 8 ezer résztvevő a konyhakert programban

2015. 09. 22. Karcag TV -  Együttműködés

2015. 09. 21. Nemzeti Vidékstratégia 2020 -„A kiskerti” vetőmag program és „A legszebb konyhakertek” - Magyarország legszebb konyhakertje program együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá

2015. 09. 18. Kanizsa Újság – Meghívó Kanizsa legszebb kertjei versenyének eredményhirdetésére

2015. 09. 18. Kanizsa

2015. 09. 15. Kadarka.net - Lelket simogató látvány a szép konyhakert

2015. 09. 15. Kadarka.net - Átadták a legszebb konyhakertekért járó díjakat

2015. 09. 15. ZAOL.hu - Kiskertek versenye

2015. 09. 15. TEOL.hu - Díjazták a konyhakertek gondos gazdáit

2015. 09. 15.  Zeg TV - A legszebb konyhakertek


2015. 09. 14. MMG Online - A legszebb konyhakertek Zalában

2015. 09. 14.  Opont.hu – Berente legszebb kertjei

2015. 09. 14. Zalaegerszeg.hu – A legszebb konyhakerteket díjazták

2015. 09. 14. MMG online – A legszebb konyhakertek Zalában

2015. 09. 14. Szerep.hu – Szerepi eredmények

2015. 09. 13. Hunyadváros.hu – Hír Gratuláció a HUKK-nak

2015. 09. 12. Sokszínű Vidék Magazin –  Szavazzunk Magyarország legszebb konyhakertjérei

2015. 09. 10.  Gyulai TV – Díjazták a legszebb konyhakerteket


2015. 09. 10.  Kisalföld.hu  – Konyhakertek művelői versenyeztek

2015. 09. 09. Sirius Rádió – Szombaton hirdettek eredményt a legszebb konyhakertek között Szankon

2015. 09. 09. Kossuth Rádió - Napközben A Legszebb Konyhakertek - Kovács Szilvia


2015. 09. 08. Szanki Kisbíró XXV. évf. 18. szám

2015. 09. 07. VajdaságMA Délvidéki Hírportál - Székelyföldi biotermelők látogatása Magyarkanizsán

2015. 09. 07. Berente.hu – Díjátadó meghívó

2015. 09. 05.  Kézműves Alapítvány.hu – Szüreti Vigaszság Hajdúhadházon

2015. 09. 05. Szankmuvhaz.hu  – Legszebb konyhakertek díjátadó

2015. 09. 03. Tudatos vásárló Online - Aranykatica közösségi kert Kispesten

2015. 09. 02. ZalaMédia Online  – Kié lesz a legszebb kert?

2015. 08. 31 M1 TV – "Magyarország legszebb konyhakertje" program már Zalaegerszegen is


2015. 08. 30.   Nagykovácsi.hu  – Magyarország legszebb konyhakertje

2015. 08. 30. Ladány TV - A Legszebb Konyhakert –címért idén is versenybe szálltak


2015. 08.26. Berente.hu - A legszebb konyhakertek Berentén

2015. 08. 20. Zaol.hu – Konyhakertek versenyével indult az ünnep Gutorföldén


2015. 08 19.  Gyulai Hírlap - Kiderül, kié a legszebb konyhakert Gyulán


2015. 08 19.  Gyulai TV – Gyulán is keresik a legszebb konyhakertet


2015. 08. 18. Aranyhomok.hu – Méz-, lekvár-, és Legszebb konyhakert verseny eredményhirdetése 

2015. 08. 15. Kecskeméti-Hírhatár – Méz-, lekvár-, és konyhakert verseny eredményhirdetése Kecskeméten

2015. 08. 13. Kanizsai Újság – Övék a legszebb kert! – Itt vannak a legszebb kert kanizsai nyertesei

2015 .08. 13. MosonmagyaróvárTV - A legszebb konyhakertek

2015. 08. 10. M1 – Magyar Gazda -„A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei program bemutatása

2015. 08. 01. Nők Lapja Cafe.hu - Hétéves versenyez a alegszebb konyhakertekért

2015. 07. 21. Derecske.hu - A legszebb konyhakertek Derecske

 

2015. 06. 30. Pécsak-Battonya.hu - "A legszebb konyhakertek" verseny

2015. 06. 22. karpatbio.hu – BESZÁMOLÓ A KÁRPÁT-MEDENCEI ÖKOGAZDÁLKODÓK SZÖVETSÉGÉNEK 2015. ÉVI ELNÖKSÉGI ÜLÉSÉRŐL ÉS AZ AHHOZ KAPCSOLÓDÓ SZAKMAI PROGRAMOKRÓL   

2015. 06. 19. kanizsaujsag.hu – Rekord számban neveztek az idei Legszebb konyhakertek mozgalomba – Jövő héten kezdődik a zsűrizés   

2015. 06. 16. beol.hu – Békésiek is pályáztak A legszebb konyhakert címre

2015. 06. 16. szekelyhon.ro –  Konyhakertek versenye közel félszáz nevezővel

2015. 06. 14. Kapos TV - "A legszebb konyhakertek" program - Kapos TV 2014.06.04.


2015. 06. 10. Aranyhomok.hu – Díjmentes konyhakertész tanácsadás sorozat a Legszebb Konyhakertek! program keretén belül 

2015. 06. 04.  kecskemetitv.hu – Legyen öné a legszebb konyhakert!

2015. 06. 04. haztajitazasztalra.hu – "A legszebb konyhakertek!" programmal kapcsolatos legújabb információk   

2015. 05. 28. XIX. kerületi Újság, Kispest Újság, Kispest Online, XIX. kerület - Kispesti hírek Hírek (XIX) - Zsűrizés alatt a legszebb konyhakertek

2015. 05. 11. zold18.hu - Kerületi "Legszebb konyhakertek" verseny

2015. 05. Kőbányai Hírek - Konyhakertek versenye - Kőbányán van a legszebb?

2015. 05. 09. Kőbánya.info - Csatlakozzon Ön is a "Magyarország legszebb konyhakertje" programhoz!

2015. 04. 07. Nagykanizsa - "A legszebb konyhakertek"- Magyarország legszebb konyhakertjei program

 

2015. 04. 06. Európa Rádió - Zöldellő magazin "A legszebb konyhakertek"

 

2015. 04. 01. Gyula Televízió - "A legszebb konyhakertek"

 

2015. 04. 01 Jászapáti.hu - Felhívás "A legszebb konyhakertek" Magyarország

2015. 03 .27 keruletunk.ujbuda.hu - A legszebb konyhakert kerestetik - új határidő!

2015. 03. 17. orientpress.hu - Folytatódik a Legszebb konyhakertek program

2015. 03. 17. Echo TV - 20150317 Echo Tv Hiradó "A legszebb konyhakertek"- Magyarország legszebb konyhakertjei program

 

2015. 03. 10. Bp18.hu - A legszebb konyhakert címért pályázhatnak ismét a kerületi kertbarátok.

2015. 02. 05. Echo TV - Echo TV Napi aktuális 2015 02 05 "A legszebb konyhakertek"

 

2014. 12. 17 Főnix TV Tiszafüred - A Legszebb konyhakertek c. pályázatról

 

2014. 12. 01. Közéleti Gazdasági Krónika Videómagazin - A legszebb konyhakertek - Kovács Szilvia - Karcag alpolgármestere

 

2014. 12. 01. Közéleti Gazdasági Krónika Videómagazin - A legszebb konyhakertek - Kovács Szilvia - Karcag alpolgármestere

 

2014. 11. 21. Kormany.hu - Ismét kiosztották a legszebb konyhakerteknek járó díjakat

2014. 09. 16. Kispest XIX. kerület - Díjazták a legszebb konyhakerteket

 

2014. 09. 12. Hajdúnánási Televízió: Nánási Krónika

2014. 09. 12. Szolath.hu - A legszebb konyhakertek Hajdúnánáson

2014. 07. 25. Legszebb konyhakertek program - Karcag

 

2014. 06. 27. OxygenHirugynokseg - "A legszebb konyhakertek"

 

2014. 06. 24. Legszebb konyhakertek program - Karcag

 

2014. 02. 13. Mezőgazdasági Könyvhónap - térségi agrárszakember találkozó - Karcag

 

2013. 12. 09. EZÁRULT A "A LEGSZEBB KONYHAKERTEK" PROGRAM

2013. 10. 29. A Legszebb Konyhakert sajtótájékoztatója

 

2013. 10. 30. TatabanyaiTV - Legszebb konyhakertek

 

2013. 09. 26. Esztergom Körzeti Televízió KTV- Magyarország Legszebb Konyhakertje eredményhirdetés

 

2013. 09. 22. Csongrád - Farkas Sándor

 

2013. 07. 15. OTVENENTUL.HU - Idén is zöldebb lesz a szomszéd kertje?

2013. 07. 13. sokszinuvidek.hu - Ne legyen őstermelő, csak a kertje legyen szép

2013. 07. 12. Kelet-Magyarország (6. oldal) Melyik lesz a legszebb nyírmadai konyhakert?

2013. 07. 12. kisalfold.hu - Nyolcszáznál is többen versengenek a ˝Legszebb konyhakert˝ címért

2013.07.12 magyarmezogazdasag.hu - Nyolcszáznál is többen versengenek a "Legszebb konyhakert címért"

2013.07.12 trademagazin.hu - Verseny a “Legszebb konyhakert” címért

2013.07.12 delmagyar.hu - Nyolcszáznál is többen versengenek a ˝Legszebb konyhakert˝ címért

2013. 07. 11. kormany.hu - Nyolcszáznál is többen versengenek a "Legszebb konyhakert címért"

2013. 07. 11. objektivhir.hu - Nyolcszáznál is többen versengenek a „Legszebb konyhakert címért”

2013. 07. 11. szoljon.hu - Különleges verseny, különleges szereplőkkel

2013. 07. 11. hvg.hu - Több százan akarják a Legszebb konyhakert címet

2013. 07. 11. news.google.com - Nyolcszáznál is többen versengenek idén a "Legszebb konyhakert ... - Agro Inform

2013. 07. 11. orientpress.hu - Nyolcszáznál is többen versenyeznek a 'Legszebb konyhakert címért'

2013. 07. 11. hirado.hu - Kié a Legszebb konyhakert?

2013. 07. 11. agroline.hu - Nyolcszáznál is többen versengenek a „Legszebb konyhakert címért”

2013. 07. 11. Katolikus Rádió - Hírtükör A ház körüli kertek ápolása és az önellátás a célja a Legszebb konyhakert című mozgalomnak

2013. 07. 10. Új Néplap - (1,4. oldal) - Kié a legszebb konyhakert?

2013. 07. 10. zaol.hu - "Legszebb Kertek" Nagykanizsán

2013. 07. 09. Karcag TV - Konyhakertek01

 

2013. 07. 09. Karcag TV - Konyhakertek02

 

2013. 07. 09. Karcag TV - Konyhakertek03

 

2013. 07. 09. Karcag TV - Konyhakertek04

2013. 07. 09. Karcag TV - Konyhakertek05

 

2013. 06. 22. vjm.hu - Különös verseny Magyarországon

2013. 06. 21. Zalai Hírlap - (6. oldal) - Az élen a szép kertekkel Nagykanizsa – Százegy pályázóval a dél-zalai város a legaktívabb a "Legszebb konyhakertek" országos programban.

2013. 06. 21. kanizsaujsag.hu - Hamarosan szemrevételezik a kerteket

2013. 06. 20. Új Néplap - (2. oldal) Nyolcszázan versengenek a legszebb konyhakertért

2013. 06. 20. pecsinapilap.hu - Hatvanegy településen nyolcszázan versengenek a legszebb konyhakert címért

2013. 06. 20. siofokinapilap.hu - Hatvanegy településen nyolcszázan versengenek a legszebb konyhakert címért

2013. 06. 20. magyarmezogazdasag.hu - Hatvanegy településen nyolcszázan versengenek a legszebb konyhakert címért

2013. 06. 19. hvg.hu - Nyolcszázan versengenek a legszebb konyhakertért

2013. 06. 19. szoljon.hu - Nyolcszázan versengenek a legszebb konyhakert címért

2013. 06. 19. heol.hu - A legszebb konyhakert címért versengenek

2013. 06. 19. kanizsaujsag.hu - Kanizsáról versengenek legtöbben a legszebb konyhakert címért

2013. 05. 25. 07:00:00 (00:09:52) ECHO TV - Gazdafórum - A háztáji program keretében a Vidékfejlesztési Minisztérium vetőburgonyát juttat el az önkormányzatoknak

2013. 05. 23. Zalai Hírlap - (11. oldal) A legszebb konyhakert

2013. 05. 21. Zalai Hírlap - (7. oldal) Szép konyhakertek

2013. 05. 19. hírTV - Soroló - 07:25:00 (00:06:00) Összeállítás: Kovács Szilvia az ötletgazdája a A legszebb konyhakertek elnevezésű versenynek

2013. 05. 18. Új Néplap - (5. oldal) A településen külön is díjazzák a legszebb kertet

2013. 05. 08. Új Néplap - (4. oldal) Kié lesz a legszebb konyhakert Földváron?

2013. 05. 08. heol.hu - Egri is lehet az ország legszebb konyhakertje

2013. 05. 04. Délmagyarország - (4. oldal) Legszebb konyhakertek versenye

2013. 05. 03. Új Néplap - (5. oldal) Keresik a legszebb konyhakertet

2013. tavasz Nagykunsági Krónika - "A legszebb konyhakertek"- Magyarország legszebb konyhakertjei program

 

2012. 11. 09. Magyarország legszebb konyhakertje program

 

2012. 11. 09. "A legszebb konyhakertek" konferencia - id. Fazekas Sándor

 

© Copyright - Minden jog fenntartva!
"A legszebb konyhakertek" -Magyarország legszebb konyhakertjei program
2016. évi CsatlakozásRólunkProgramHíreinkMédia megjelenések