Hír Archivum

2018. január 15
Nagymaros.hu – Konyhakert Klub indul Nagymaroson
2018. január 04.
Szóljon.hu – Kertprogram: újabb komoly elismerést osztottak ki Karcagon A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programot 2012-ben Kovács Szilvia alpolgármester, programigazgató indította el.
2017. december 18.
Magyar Mezőgazdaság .hu – Magyar Örökség díjas lett Kovács Szilvia és a „kertesei” Öt évvel ezelőtt indult útjára „A legszebb konyhakertek” Magyarország legszebb konyhakertjei program, amely mára országos mozgalommá vált.  Programigazgatója Kovács Szilvia Karcag város alpolgármestere kiemelkedő színvonalú, példamutató és kitartó munkájának köszönhetően szombaton a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében átvehette a Magyar Örökség Díjat.
2017. december 05.
Budapest 16.hu – Legszebb konyhakertek A XVI. Kerületi Önkormányzat idén is csatlakozott „A legszebb konyhakertek” elnevezésű országos programhoz. Az eredményhirdetésre a Kertvárosi Vigasságok második napján került sor, ahol Bányi Gyuláné, a Kertvárosi Kertbarátok Egyesületének elnöke üdvözölte a megjelenteket, illetve megköszönte a résztvevők szorgalmát és kitartását, hiszen ahhoz, hogy akár a díszkertek, akár a győzelemért versengő konyhakertek szépek legyenek, folyamatos, kitartó munkára és állandó törődésre van szükség.
2017. november 29.
Magro.hu – Az idei legszebb konyhakertek versenyről már lemaradt, de jövőre újra indul Ebben az évben is több száz település, és szervezet vett részt az A legszebb konyhakertek elnevezésű programban, aminek november végén rendezték az évértékelő és díjátadó ünnepségét. A több ezer pályázat több ezer szebb és ápoltabb kertet jelent.
2060.blog.hu – 5 év „A legszebb konyhakertek” program sikeréért – Bálint Istvánné alpolgármester elismerése!
Hungary News – Az idei legszebb konyhakertek versenyről már lemaradt, de jövőre újra indul Ebben az évben is több száz település, és szervezet vett részt az A legszebb konyhakertek elnevezésű programban, aminek november végén rendezték az évértékelő és díjátadó ünnepségét-
2017. november 28.
Magyar GYula Iskola – 1. helyezést ért el iskolánk csapata Közösségi kategóriában „A legszebb konyhakertek” versenyben!!!! 1. helyezést ért el iskolánk csapata Közösségi kategóriában „A legszebb konyhakertek” versenyben. Köszönjük a 10. Skm osztálynak és tanáraiknak: Hangyási Mártának, Lázár Piroskának és Tegyei Györgyinek!!!
2017. november 27.
Újfehértó.hu – „A legszebb konyhakertek” díjazottjai Újfehértó Várost 7 kertgazda képviselhette a „A legszebb konyhakertek” országos programsorozat keretein belül, akik ezáltal hozzájárultak a Magyar Nemzet kertkultúrájának gazdagításához, hagyományaink ápolásához, értékeink továbbörökítéséhez.
2017. november 24.
Három Határ – ”MAGYARORSZÁG LEGSZEBB KONYHAKERTJEI” – ELISMERÉS TUNYOGMATOLCS ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÉS LAKÓINAK Mintegy öt éves múltra tekint vissza Kovács Szilvia által megálmodott „Magyarország Legszebb Konyhakertjei” program, amely az elmúlt időszakban országossá nőtte ki magát. Idén is volt a díjazottak között tunyogmatolcsi konyhakert, Szabó Éva és Gyarmati Pál már harmadszor kapták meg az országos elismerést ezzel együtt az életmű díjat, valamint a példaértékű koordinálásért a község önkormányzata is elismerést kapott.
Agrárvilág.hu – Az agrártárca kertművelő diákokat díjazott A Ments meg egy kertet! programban idős emberek kertjét művelték meg a diákok. A kertészkedés értéket teremt, tudást ápol és élményt nyújt művelőjének, emellett a kertművelés évszázadok óta megélhetést is biztosít – fogalmazott a földművelésügyi miniszter a „Ments meg egy kertet” program második évadot lezáró díjátadó ünnepségén.
2017. november 23.
Békés Mátrix – Ismét elismerő oklevélben részesült a Fürkész Óvoda A közösségi kategóriában 2017. évben Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde Fürkész Központi Óvoda konyhakertje is elismerő oklevélben részesült.
Agrárvilág.hu – Díjazták az ország legszebb konyhakertjeit Immár 5. alkalommal rendezték meg „A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei” elnevezésű országos program évösszegző és díjátadó ünnepségét november 21-én.
2017. november 22.
Kormány.hu – Legszebb konyhakerteket díjaztak November 21-én immár 5. alkalommal rendezték meg „A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei” elnevezésű országos program évértékelő és díjátadó ünnepségét.
Európai Gondolatok – Legszebb konyhakertek országos díjkiosztó 2017. november 22-én Budapesten rendezték meg „A legszebb konyhakertek”-Magyarország legszebb konyhakertjei országos díjkiosztó ünnepségét.
Magyar Mezőgazdaság – Jövőre is a szép konyhakertekért Évértékelő és a jövő évi programot meghirdető ünnepségre hívták a résztvevőket „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos program szervezői, e mellett az országos díjra jelölt kertek művelőit és a települési koordinátorokat is elismerésben részesítették.
Hír 45 – Malaca lett a kiskerttulajdonosnak! A legszebb konyhakertek mozgalomhoz öt évvel ezelőtt csatlakozott Csongrád, a koordinátori feladatokat pedig Máté Attila önkormányzati képviselő vállalta. Csongrádon a kategóriák győztesei mellett egy különdíjat is átadnak, egy malac talál gazdára ilyenkor, amelyet Máté Attila ajánlott fel. A malac ma érkezett meg új gazdájához, Győri Andrásnéhoz.
BEOL – Békés megyei hírportál – Ökotudatos megatartásra nevelik a békési ovisokat Közösségi kategóriában elismerő oklevélben részesült a Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde Fürkész Központi Óvoda konyhakertje.
Kispest.hu – Az Első Kis-Pesti Kert a legszebb konyhakertek között A legszebb konyhakertek program 2012-ben indult útjára. Kovács Szilvia Karcag alpolgármester asszonya programigazgatóként szervezi immár öt éve a programot. A jelentkezők száma évről-évre növekszik. 2017-ben már a határon túlról is voltak jelentkezők. Az idei programot a Kispesti Önkormányzat a Kispesti Kertbarát Klubbal karöltve hirdette meg a kerületben.
2017. november 20.
MoraNet TV – Az ásotthalmi Bedő Albert erdészeti iskola is csatlakozott a “Ments meg egy kertet!” elnevezésű programhoz A Bedő Albert Erdészeti Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium is csatlakozott a Ments meg egy kertet! elnevezésű, a Földművelésügyi Minisztérium által meghirdetett programhoz Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter 2016-ban a kertészkedés évében útjára indította az FM agrárszakképző Intézményei között a „Ments meg egy kertet!” Programot.
2017. november 16.
Kőbánya.hu – Tiszta udvarok és rendes házak Idén 97 címnek Tiszta udvar, rendes ház táblát, a díjat megtartóknak 123 oklevelet, 7 Tiszta, rendezett Kőbányáért elismerést, 33 Virágos Kőbányáért oklevelet és 11 Legszebb konyhakertek elismerést adott át Kovács Róbert polgármester és a körzetek egyéni önkormányzati képviselői.
2017. november 13.
Tegyünk Egymásért Egyesület – Az Európai Gondolatok Egyesület által meghirdetett, „A legszebb konyhakertek” Magyarország legszebb konyhakertjei országos program helyi versenyén,a Tegyünk Egymásért Egyesület által művelt “Mérnökkert” és az adományban kapott Széna utcai kert, a legjobb eredményekkel I. és II. helyezést ért el a “közösségi kert” kategóriában, ezzel elismerő oklevelet érdemelt ki a mintaszerű kertművelésért.
2017. november 09.
Kunszenti Hírek – Közönségdíj szavazás Indul a Közönségdíj szavazás! 2017. november 01. – 2017. november 15. között lesz lehetőség szavazni azokra a kertekre, amelyek országos díjra lettek jelölve, de NEM NYERTÉK MEG azt!
2017. november 05.
Csongrád TV – Közéleti mozaik – 2017.11.02.
2017. november 03.
Nagymaros.hu – Legszebb konyhakertek – Közönségdíj Ezúton kérjük a kedves Lakosságot, legyenek szívesek az alábbi linken a Kakuk házaspár kertjére szavazatot leadni annak érdekében, hogy megnyerhessék a Közönségdíjat!
2017. november 02.
Kiskunhalas.hu – 2017. Közönségdíj szavazás „A legszebb konyhakertek” program Indul a Közönségdíj szavazás! 2017. november 01. – 2017. november 15. között lesz lehetőség szavazni azokra a kertekre, amelyek országos díjra lettek jelölve, de NEM NYERTÉK MEG azt!
Csákberény.hu – Indul a Közönségdíj szavazás! 2017. november 01. – 2017. november 15. között lesz lehetőség szavazni azokra a kertekre, amelyek országos díjra lettek jelölve. Csákberényből az idén Szakács Jánosék kertjét neveztük az országos döntőre.
2017. november 01.
BAMA Baranya megyei hírportál – Az Európai Gondolatok Egyesülete idén is megszervezte „A legszebb konyhakertek” országos program helyi versenyét. A díjátadó ünnepség Borsós István tárogató dallamaival kezdődött, majd dr. Őri László alpolgármester köszöntötte a meghívott vendégeket. Az idei versenyre a tavalyi jelentkezők száma megduplázódott. A szervezők hét kategóriában díjazták a város kertészkedni szerető lakóit.
Heti Hírek online – KOCSÉRON A SZÜRETI VIGASSÁG ALKALMÁVAL ZÁRULT „A LEGSZEBB KONYHAKERTEK” – MAGYARORSZÁG LEGSZEBB KONYHAKERTJEINEK 2017. ÉVI VERSENYE Most második alkalommal vettünk részt az országos mozgalomban és rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy ez igen rövid idő alatt is, derekasan helyt álltak kertészeink a megmérettetésben.
2017. október 31.
Bama.hu – Idén is díjazták a legszebb kerteket Az Európai Gondolatok Egyesülete idén is megszervezte „A legszebb konyhakertek” országos program helyi versenyét. A díjátadó ünnepség Borsós István tárogató dallamaival kezdődött, majd dr. Őri László alpolgármester köszöntötte a meghívott vendégeket.
2017. október 29.
Heti Hírek Online – KOCSÉRON A SZÜRETI VIGASSÁG ALKALMÁVAL ZÁRULT „A LEGSZEBB KONYHAKERTEK” – MAGYARORSZÁG LEGSZEBB KONYHAKERTJEINEK 2017. ÉVI VERSENYE Most második alkalommal vettünk részt az országos mozgalomban és rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy ez igen rövid idő alatt is, derekasan helyt álltak kertészeink a megmérettetésben.
2017. október 27.
Derecske.hu – „A legszebb konyhakertek Magyarország” díjátadó A 2017. október 26-án megtartott képviselő-testületi ülés keretein belül került sor a „A legszebb konyhakertek Magyarország” című verseny helyi díjátadására. Gratulálunk a díjazottaknak!
Európai Gondolatok.hu – „A legszebb konyhakertek” díjátadó 2017. október 26. „A legszebb konyhakertek” -Magyarország legszebb konyhakertjei díjátadó ünnepsége 2017. október 26-án került megrendezésre a Városházán a Közgyűlés dísztermében.
2017. október 25.
Városi Visszhang.hu – Akik felvállalták saját kertjüket – „A legszebb konyhakertek” Szentes Város Önkormányzata az idén másodszor csatlakozott „A legszebb konyhakertek” elnevezésű mozgalomhoz, amelyet Karcag város alpolgármestere, Kovács Szilvia indított útjára.
2017. október 24.
3 Szék.ro – Díjkiosztás Kézdivásárhelyen (Biogazdálkodás) Pénteken a Kovászna Megyei Mezőgazdasági Igazgatóság agrártanácsadási osztályának kézdivásárhelyi irodájában ünnepélyes keretek között díjazták a legszebb konyhakert tulajdonosát, és a IV. Nemzetközi Bor- és Lekvárverseny felső-háromszéki dobogósait. A rendezvényen Kozma Béla, az osztály vezetője, Jancsó Szilvia kertészmérnök és dr. Máthé Emma, a Székelyföldi Bio Egyesület elnöke is jelen volt. Hargita megyében 260, míg Kovászna megyében 115 biotermelőt tartanak nyilván.
2017. október 23.
Székely Hírmondó – Kézdiszékiek is taroltak Szeptember végén Budapesten tartották az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítást és Vásárt (OMÉK), s ennek keretében zajlott a Legszebb Konyhakertek Magyarország 2017, valamint a szlovákiai Peszektergenyén a lekvárverseny díjazása is.
2017. október 19.
Távolugróként kezdte, most Jánosé az egyik legszebb konyhakert az egész országban Olimpiát megjárt távolugróként mindig is a tökéletességre törekedett a sportban. Most ugyanígy a maximumot szeretné kihozni a kertjéből is.
Szent István Egyetem – „Magyar vidék – Perspektívák, megoldások a XXI. században” – Vidékfejlesztési konferencia Tessedik városában A Szent István Egyetem Agrár- és Gazdaságtudományi Kara 2017. október 5.-n tartotta meg a „Magyar vidék – Perspektívák, megoldások a XXI. században” című I. Vidékfejlesztési Tudományos Konferenciát. Az Agrártudományi és Vidékfejlesztési Intézet által szervezett konferencia igen ambiciózus célt tűzött ki.
2017. október 17.
Csongrád.hu – „MAGYARORSZÁG LEGSZEBB KONYHAKERTEK” PROGRAM EREDMÉNYHIRDETÉSE
Kerületi Újság – A konyhakertek kerületi királynője Dernovics Istvánné egy napon belül két díjat vihetett haza cinkotai otthonába. Szeptember 23-án ugyanis a kertvárosi, másnap pedig A legszebb konyhakertek elnevezésű verseny országos zsűrije is jutalomban részesítette. Megkérdeztük tőle, hogyan lesz egy egykori pedagógusból kerületi és országos konyhakertbajnok.
2017. október 16.
Nagymaros.hu – Nagymarosiak nyertek a Legszebb konyhakertek megmérettetésen Burgermeister László és Zoller Éva akik Nagymaroson gyönyörűen karbantartott, rovarbarát kertjükben a zöldségek és gyümölcsök sokszínűségére és fajta gazdagságára nagy hangsúlyt fektetnek.
Hír 45.hu – Ünnepelték a legszebb konyhakertek tulajdonosait A szentesi Király István Kertbarát-kör és a Szentesi Önkormányzat október 16-án a Móricz Zsigmond Művelődési Házban rendezte meg a „Legszebb konyhakertek” helyi versenyének ünnepélyes eredményhirdetését. Megjelent dr. Demeter Attila alpolgármester, Antal Balázs Tibor (Fidesz) és Szabó Zoltán Ferenc (Jobbik) önkormányzati képviselő.
Feol.hu – Virágos, rendezett porták, kiskertek és konyhakertek Alapon hagyomány, hogy az idősek napja alkalmából rendezett ünnepségen találnak gazdára A legszebb konyhakertek verseny díjai és oklevelei. Az idei megmérettetés nyomán első helyezést ért el Somogyi Imréné, megelőzve Takács Imrénét és Idei Jánosnét, különdíjat kapott Ács Józsefné.
Pahru.ro – Legszebb konyhakertek – Székelyföldön is Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozva a Székelyföldi Bio Egyesület és a Pro Agricultura Hargitae Universitas Alapítvány meghirdette Székelyföldön
2017. október 13.
Zaol.hu – Kiderült, melyek a város legszebb konyhakertjei ZALAEGERSZEG A megyeszékhely lakói immár 3. alkalommal csatlakoztak a „Magyarország legszebb konyhakertjei” mozgalomhoz. A vetélkedés városi eredményét tegnap a PopUp Caféban hirdették ki.
Zalaegerszeg.hu – Legszebb konyhakertek
2017. október 12.
M1 Ma Délelőtt – „A LEGSZEBB KONYHAKERTEK” KÉSZÍTŐIT DÍJAZTÁK ZALAEGERSZEGEN Idén is csatlakozott a Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű programhoz Zalaegerszeg. A zsűri és a polgármesteri hivatal munkatársai az elmúlt hónapokban folyamatosan járták és szemlézték a nevezettek kertjeit. Az ítészek harmadik alkalommal döntöttek arról, hogy kiknek van a legszebb veteményes és gyümölcsöse. A kiemelkedően teljesítőket nem sokkal ezelőtt díjazták is. A részletekről Kálmán Istvánt és Vigh Lászlót kérdezte Kósi Zsolt az M1 Ma délelőtt című műsorában.
Zalaegerszeg TV – „A legszebb konyhakertek” zalaegerszegi díjátadó ünnepség
Hír7.info – Legszebb konyhakertek – Kommentár nélkül 2017-10-12
Cegléd Televízió.hu – Legszebb kerteket és rajzokat díjazták A legszebb kerteket és legjobb rajzokat is díjazta az önkormányzat. A Szebb virágosabb Cegléd mozgalom keretében több kategóriában hirdettek eredményt, de Cegléd újra csatlakozott az országos konyhakert programhoz is. Ott normál és mini kategóriában hirdettek eredményt.
Lokál.hu – Övék a legszebb konyhakert! Az eredményhirdetésen az elismeréseket Szász József alpolgármester, Mizsei László, a Környezetvédelmi és Közbiztonsági Bizottság elnöke, két tag, dr. Környeiné Rátz Katalin és Czipó Zoltán adta át a díjazottaknak.
2017. október 11.
Komló Újság – LEGSZEBB KONYHAKERTEK 2017 – KOMLÓ Második alkalommal rendezi meg Komló Város Önkormányzata Városgondnoksága – az országos kezdeményezéssel párhuzamosan – a „A legszebb konyhakertek” versenyt. A program célja a lakosság ösztönzése arra, hogy saját, rokonai vagy barátai udvarán, kertjében alakítson ki konyhakertet, gondozza azt, termesszen benne maga és családja számára minél több konyhakerti zöldséget, gyümölcsöt. Az idén is meghirdetett megmérettetésre 22 magánszemély és 2 óvoda is benevezett.
Ekoku.hu – LEGSZEBB KONYHAKERTEK Immár öt éves a „Legszebb konyhakertek” mozgalom és verseny. Esztergomban a Szentgyörgymezői Kertbarátkör ötödik éve koordinálja a verseny városi eseményeit. A helyi díjakat idén a hagyományos Szent István Napi rendezvényén adta át Bánhidy László alpolgármester a Szentgyörgymezői Olvasókörben augusztus 20-án.
2017. október 10.
Csolnok.hu – Legszebb konyhakertek Csolnokon Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „Magyarország legszebb konyhakertjei ” országos programhoz csatlakozva Csolnok Község Önkormányzata is harmadszor hirdette meg „A legszebb konyhakertek” programot.
Alföld Hír.hu – Karcagi Lovasnapok + Videó „A Zuglóger volt a helyszíne október 8-án a XXII. Karcagi Lovasnapoknak. Csikósbemutató, díjugrató verseny, fogathajtó bemutató, traktoros ügyességi verseny mellett itt került sor a „Legszebb konyhakertek” nagy sikerű országos program karcagi eredményhirdetésére.
2017. október 09.
Három határ.hu – ”A LEGSZEBB KONYHAKERTEK” – TUNYOGMATOLCS KAPTA A MEGYEI DÍJAT Szabolcs-Szatmár-Bereg megye képviseletében BARACSI ENDRE, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat alelnöke adta át a megyei díjat. TUNYOGMATOLCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA képviseletében SOLTÉSZ BERTALAN POLGÁRMESTER ÚR vette át a Megyei Díjat.
2060.blog.hu – A bicskei Kakas Óvoda és Medvei Ida Rozália „A Legszebb Konyhakertek” országos díjazottjai között!
2017. október 06.
Budapest XVI. kerület – Legszebb konyhakertek a Kertvárosban A XVI. Kerületi Önkormányzat ismét csatlakozott a Legszebb konyhakertek elnevezésű országos programhoz. Az eredményhirdetésre a korábbi évekhez hasonlóan a Kertvárosi Vigasságokon került sor. Az elismeréseket Szász József alpolgármester, Mizsei László, a Környezetvédelmi és Közbiztonsági Bizottság elnöke, valamint annak két tagja, dr. Környeiné Rátz Katalin és Czipó Zoltán adták át a díjazottaknak.
2017. október 05.
Hajdúnánási Televízió – Hajdúnánási Televízió: Legszebb konyhakertek tulajdonosait jutalmazták a Városházán 2017.10.03.
Bács-Kiskun Megye – Elismerték Szankot az OMÉK-on A 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron „A legszebb konyhakertek települése Bács-Kiskun megyében” című díjat Szank nyerte. Az elismerést „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programon belül adták át. Az elismerő díjat Patkós Zsolt, Szank polgármestere vette át, és örömmel helyezte ki a település büszkeségfalára. A konyhakertek versenyét Kovács Szilvi, Karca polgármestere indította el hat évvel ezelőtt.
2017. október 04.
Pannon RTV – Temerini kertművelő nyerte a Legszebb konyhakertek határon átívelő program országos díját Ismét sikerült országos díjat szerezniük a vajdasági kertművelőknek a Legszebb konyhakertek határon átívelő program keretében. A verseny vajdasági koordinátoraként a Temerini Kertbarátkör a Tökfesztivál keretein belül kihirdette a regionális nyerteseket, illetve elismerésben részesítette azt a 36 vajdasági kertművelőt, akik a verseny végéig kitartottak.
2017. október 02.
Mezőtúr.hu – Mezőtúri kertek a „Magyarország legszebb konyhakertjei” versenyben Mezőtúr Város Önkormányzata az idei évben immáron ötödik alkalommal vett részt a Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programban, melynek helyi „A legszebb konyhakertek” – Mezőtúr program ünnepélyes eredményhirdetésére 2017. szeptember 28-án a Városháza Dísztermében került sor.
2017. október 01.
Szank.hu – Szankon vannak a legszebb konyhakertek Az Országos Mezőgazdasági Kiállítás és Vásár keretében adták át a „A legszebb konyhakertek” országos vetélkedő díjait. Szank település megyei, a Tóth házaspár pedig országos elismerésben részesült.A konyhakertek versenyét Kovács Szilvia, Karcag város alpolgármestere indította 2011-ben, és 2013-ra már országossá nőtt a mozgalom. A program célja a lakosság ösztönzése arra, hogy a kertjében alakítson ki konyhakertet, gondozza azt, termesszen benne maga és családja számára minél több konyhakerti zöldséget, gyümölcsöt.Szank 2014 óta negyedik alkalommal csatlakozott a programhoz.
Behír.hu – Ismét összegyűlt Mohácsy Mátyás Kertbarát Kör a Lencsési Közösségi Házban Köszöntötték „A legszebb konyhakertek” verseny nevezőit és értékelték munkájukat is.
Halasi Média.hu – Országos díjat nyert a Tekó tankertje 2354 pályázat érkezett 366 településről az idei Legszebb konyhakertek versenyre. A pályázók között volt a kiskunhalasi II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnázium és Mezőgazdasági, Közgazdasági, Informatikai Szakgimnázium. Az iskola tankertjét néhány nappal ezelőtt országos díjjal jutalmazták.
2017. szeptember 30.
Maszol.hu – Romániából is beneveztek a legszebb konyhakert címért – Minden eddiginél több, azaz 366 településen 2351 kertet műveltek meg az idén a Magyarország legszebb konyhakertje vetélkedőn, és a versengés keretében több mint 16 ezren járultak hozzá kétkezi munkájukkal a minél szebb összkép kialakításához – mondta el Kovács Szilvia, a program programigazgatója és főszervezője az MTI-nek.
Veol.hu – Minden eddiginél többen versenyeztek a legszebb konyhakert címért – Idén több mint 2300 kertet műveltek meg a résztvevők. Minden eddiginél több, 366 településen 2351 kertet műveltek meg az idén a Magyarország legszebb konyhakertje vetélkedőn, és a versengés keretében több mint 16 ezren járultak hozzá kétkezi munkájukkal a minél szebb összkép kialakításához – mondta el Kovács Szilvia, a program programigazgatója és főszervezője az MTI-nek.
Feol.hu – Minden eddiginél többen versenyeztek a legszebb konyhakert címért Idén több mint 2300 kertet műveltek meg a résztvevők. Minden eddiginél több, 366 településen 2351 kertet műveltek meg az idén a Magyarország legszebb konyhakertje vetélkedőn, és a versengés keretében több mint 16 ezren járultak hozzá kétkezi munkájukkal a minél szebb összkép kialakításához – mondta el Kovács Szilvia, a program programigazgatója és főszervezője az MTI-nek.
MIX online – „A legszebb konyhakertek” program Minden eddiginél több, azaz 366 településen 2351 kertet műveltek meg az idén a Magyarország legszebb konyhakertje vetélkedőn, és a versengés keretében több mint 16 ezren járultak hozzá kétkezi munkájukkal a minél szebb összkép kialakításához – mondta el Kovács Szilvia, a program programigazgatója és főszervezője az MTI-nek. Tájékoztatása szerint összesen 5 országból érkezett kertnevezés, így a határainkon túlról Romániából, Szerbiából, az Egyesült Királyságból és az USA-ból, összesen 35 településről – tette hozzá.
Ma.hu – Több mint 2300 kertet műveltek meg az idén a legszebb konyhakert címért versengők A 2017-es vetélkedőt „Hasznos rovarokat a kertbe” mottóval hirdették meg, hogy minél több rovarbarát kert kialakítására ösztönözzék a nevezőket.
Vörösmarty Rádió – DÍJAT KAPTAK A LEGSZEBB KONYHAKERTEK Díjat kaptak a legszebb konyhakertek. Az idei több mint 2300 nevezővel részvételi csúcsot döntött a verseny. Nemcsak Magyarországról, hanem a határon túlról, sőt Nagy-Britanniából és Amerikából is jelöltek szépen gondozott kiskertet. A bírálók 7 kategóriában osztották ki a díjakat.
Hír6.hu – Ősz van, gyönyörű! Sőt, a Lencsési Közösségi Házban is Őszidő címmel, egy közel egész napos rendezvény zajlott szombaton a békéscsabai Lencsési Közösségi Házban, az ott működő Mohácsy Mátyás Kertbarát Körrel karöltve, „A legszebb konyhakertek” – Magyarország című országos verseny békéscsabai nevezőit köszöntötték a szervezők.
Budaörsi Napló.hu – Budaörsi kertbarátokat díjaztak az OMÉK 2017 kiállításon Nagy Sándorné Ági, a Budaörsi Kertbarátok, valamint Polgár Marianne Magyarország legszebb konyhakertje országos díjat nyertek a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron, amit dr. Nagy István földművelésügyi miniszterhelyettestől és Kovács Szilvia programigazgatótól, Karcag város alpolgármesterétől vehettek át a záróünnepségen szeptember 24-én.
2017. szeptember 29.
Budapest16.hu – Legszebb konyhakertek a Kertvárosban – A XVI. Kerületi Önkormányzat ismét csatlakozott a Legszebb konyhakertek elnevezésű országos programhoz. Az eredményhirdetésre a korábbi évekhez hasonlóan a Kertvárosi Vigasságokon került sor. Az elismeréseket Szász József alpolgármester, Mizsei László, a Környezetvédelmi és Közbiztonsági Bizottság elnöke, valamint annak két tagja, dr. Környeiné Rátz Katalin és Czipó Zoltán adták át a díjazottaknak.
Bács-Kiskun Megye.hu – Szank kettős elismerésben részesült Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron (OMÉK) „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programon belül „A legszebb konyhakertek települése Bács-Kiskun megyében” cím is gazdára talált. Patkós Zsolt, Szank polgármestere örömmel vette át az elismerő díjat és helyezte ki települése büszkeségfalára.
Média 24.hu – Velencei konyhakertet díjaztak A 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás (OMÉK) keretein belül, a Hungexpo Budapesti Vásárközpont és Kincsem Park területén tartották meg „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei program országos díjátadó ünnepségét.
2017. szeptember 28.
Kunszenti Hírek.hu – Legszebb konyhakertek – értékelés Kunszentmárton idén már negyedik alkalommal nevezett a Legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertje című versenybe. A verseny célja, hogy visszahozza és népszerűsítse a régi rendet, amikor szinte minden család megtermelte háza körül az alapvető, friss zöldségfélét.
Hajdú Online – Tetszett a zsűrinek a sámsoni zöldséges- és a málnáskert A Magyarország legszebb konyhakertjei országos program ez évi megmérettetésén országos díjat kapott Hajdúsámson önkormányzata a Közösségi kategóriában a közmunkaprogramjában benevezett zöldség, málna és uborka konyhakertjeivel. A díj elnyerésére az idén már harmadjára nevezett a város önkormányzata.
Hargita Népe.eu – Taroltak a székelyföldiek erkölcsi és szakmai siker a budapesti OMÉK-on a Hargita és Kovászna megyei ökogazdálkodóknak. Első és második díjak, valamint elismerő oklevelek özönével jutalmazta a szakemberekből álló zsűri „A legszebb konyhakertek” versenyébe benevezett székelyföldi biotermelők erőfeszítéseit.
2017. szeptember 27.
Heti Hírek – KOCSÉRON VAN AZ ORSZÁG EGYIK LEGSZEBB KONYHAKERTJE!!! Örömmel számolunk be róla, Habon Judit és családja kertjét a „Legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei program neves szakemberekből álló zsűrije országos díjazásban részesítette.
2017. szeptember 24.
Eger.hu – „A legszebb konyhakertek” versenye – A kulturált és vonzó lakókörnyezet, településkép kialakítása, a településen élők összefogásának ösztönzése, az életminőség javítása, és a környezettudatos gondolkodás és szemlélet erősítése. Ezek a célok hozták létre 25 évvel ezelőtt a „Virágos Egerért, Szép Környezetért mozgalmat.
Likefestoon.hu – Ismét díjazták a legszebbeket Battonyán Szabadai Györgyné állhatott idén a képzeletbeli dobogó legfelső fokára Battonyán, övé lett a legszebb konyhakert. Ünnepélyes keretek között hirdették ki az eredményt a dél-békési városban. A zsűrinek idén sem volt könnyű dolga.
Pécska Battonya.hu – A legügyesebb konyhakertészek Battonya önkormányzata az Új Alapokon Békés Megyéért és Battonyáért Közhasznú Egyesülettel karöltve immár harmadik alkalommal kapcsolódott be „A legszebb konyhakertek-Magyarország legszebb konyhakertjei” országos programba. A verseny eredményhirdetésére a napokban került sor.
Kanizsa TV.hu – Elismerés a hagyományok ápolásáért Oklevelet kapott a város a Legszebb konyhakertek mozgalomban való részvételéért.
Bicske.hu – Bálavár, bálalabirintus és bálaszépségverseny Sok család a kedvezőtlen időjárás ellenére is kilátogatott a Hősök terére, hogy részt vegyen Bicske Város Önkormányzatának Szent Mihály-napi rendezvényén. A délután folyamán Bálint Istvánné alpolgármester kihirdette a Bicske a Virágzó Város és „A legszebb konyhakertek” pályázatok győzteseit.
2017. szeptember 24.
Városi Kertek.hu – A Legszebb Konyhakertek program első és második helyezést kapták az Egyesület kertjei Idén öt éves a Magyarország Legszebb Konyhakertek program. A verseny keretében, a Közösségi Kertek kategóriájában két kispesti kert szerepelt sikeresen az idei szezonban, az Aranykatica kert nyerte az első díjat és az Árnyas kert hozta el a második helyezést. Gratulálok mindkét kertnek és a kertészeknek, örülök hogy a szakmai zsűri őket találta legszebbnek. Megjegyzem a többi kert is nagyon szép.
Kőszeg.hu – Az OMÉK-en nyertek országos díjat a kőszegi kiskert gazdái A lelkes kőszegi kertművelő, Szabó László és felesége először vett részt a Magyarország legszebb konyhakertjei versenyen. Rögtön díjjal tértek haza.
2017. szeptember 22.
Civilek.hu – A LEGSZEBB KONYHAKERTEK Temerini kertművelő nyerte a Legszebb konyhakertek határon átívelő program országos díját. A verseny vajdasági koordinátoraként a Temerini Kertbarátkör a Tökfesztivál keretein belül kihirdette a regionális nyerteseket, illetve elismerésben részesítette azt a 36 vajdasági kertművelőt, akik a verseny végéig kitartottak.
2017. szeptember 21.
Hatvan TV – „A legszebb konyhakertek” hatvani díjátadó ünnepsége
Kanizsa Újság.hu – A legszebb kanizsai kertek Három kategóriában is remekeltek az országos versenyen a kanizsai kerttulajdonosok.
2017. szeptember 19.
Nagykunsagiizhaz.hu – Az OMÉKON bemutatkoznak a legszebb konyhakertek 2017. szeptember 20-án nyitja kapuit ismét a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás (OMÉK) Ajánljuk figyelmükbe az Ökológiai Gazdálkodás Konferencia programjait, ahol „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei program 5. éves eredményei is bemutatásra kerülnek.
2017. szeptember 18.
Kispest.hu – Legszebb konyhakertek – díjkiosztó A „Legszebb konyhakertek” országos verseny kerületi díjkiosztó ünnepségét és a Kertbarát Klub őszi terménykiállítását rendezik 2017. szeptember 23-án 10 órától a Kispesti Kaszinóban.
Alföld Hír.hu – Őszi Folklór Fesztivál Tiszaszentimrén Helyi és vendég művészeti csoportok fellépése, koncertek és családi programok színesítették a tiszaszentimrei falunapot 2017. szeptember 16-án, szombaton átadásra került „A legszebb Konyhakertek” és a „Tiszta udvar, rendes ház” programok elismerései.
2017. szeptember 17.
OrientPress Hírügynökség – A Tiszánál járt Fazekas Sándor A miniszter a helyieknek átadta a Legszebb Magyar Konyhakert díjat is. A földművelésügyi miniszter elmondta: Tiszaszentimre is eredményesen
Gotthárd TV.hu – Három az egyben – Zöld Szentgotthárd, vadásznap és lovastalálkozó A kilátogató érdeklődők akár azt is hihették a hétvégén Szentgotthárdon, hogy újabb nagyszabású fesztiválnak ad helyet a várkert. Sor került a legszebb szentgotthárdi konyhakertek díjátadójára, melyen Labritz Béla alpolgármester méltatta nemcsak a 17 benevezett kert tulajdonosát, hanem az egész napos program szervezőit.
Szóljon.hu – Ez a falunapok hétvégéje volt a Tisza-tónál Délután adták át a „Legszebb Konyhakertek” és a „Tiszta udvar, rendes ház” programok elismeréseit.
2017. szeptember 16.
Magyar Szó.rs – 19. Tökfesztivál Temerinben A Kertbarátkör az idén 19. alkalommal szervezi meg a Tökfesztivált, amelyet több kísérőprogram tesz majd színesebbé. 11 órakor ismertetik a legszebb konyhakertek programot, majd következik a Kertbarátkör díjazottjainak kihirdetése.
2017. szeptember 14.
Kanizsa Újság.hu – Legszebb konyhakertek Kanizsán Nagykanizsa a legszebb kertek városa – hangzott el a Magyarország legszebb konyhakertjei országos program helyi zárórendezvényén. Az eseményen értékelték az idei versenyt, átadták a kategória győztesek díjait, valamint kertművelőknek szóló előadások is voltak.
2017. szeptember 13.
Kesztölc.hu – Legszebb konyhakertek Fotóriportunk a legszebb kesztölci konyhakertekről és a díjátatadóról.
Tárnok Hír.hu – FŐZELÉKFŐZŐ VERSENY – MÉG LEHET NEVEZNI! A főzelékfőző versenyt összekötjük „A Legszebb konyhakertek” program eredményhirdetésével, amelynek lelkes tárnoki koordinátora és egyben a zsűri elnöke is Máté-Lakos Adrienn volt.
2017. szeptember 12.
Mezőberény.hu – Lezárult a kertek szemléje Lezárult a „Legszebb konyhakertek 2017” verseny második szemléje, az eredményt 2017. szeptember 16-án a VII. Mezőberényi Töltött Káposzta Fesztiválon hirdetik ki.
Felsőcsatár.hu – Különdíjas lett a Pomper család kertje az országos versenyben Különdíjat kapott a felsőcsatári Pomper család „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű országos program idei versenyében. A díjról tanúskodó oklevelet Kratochvill Attila polgármester adta át.
Szekszárd.hu – Zöld Szentgotthárd program társrendezvényekkel Sok jó program egy napba is belefér. A szentgotthárdi Várkertben szeptember 9-én, szombaton erre volt példa a Zöld Szentgotthárd Környezetvédelmi, Kulturális és Gasztronómiai Fesztivál és A legszebb konyhakertek” verseny díjátadóját.
Beol.hu – Őszi Termésbemutató Kiállítás Gyomaendrődön A Kör tagjai a zöldség és a szabadföli növénytermesztés mellett egyre több figyelmet fordítanak a gyümölcs és szőlőtermesztésre. Az idén a „Legszebb konyhakert” értékelését is a megnyitón tartják 2017. szeptember 14-én 9 órakor.
2017. szeptember 09.
Kanizsa Újság.hu Megvan a kanizsaiak kedvenc kertje A legtöbb lájkot, 101-et Tóth Ferencné kapta. A felhasználók húsz napig voksolhattak a Facebookon a Legszebb konyhakertek kanizsai helyezettjeire és különdíjasaira. A Boldog Donáti Celesztina Óvoda közösségi kertjére, valamint Németh Réka „zöld balkonjára” egyaránt 63 szavazat érkezett, de az elérések száma alapján az ovisoké lett a második hely. A területi verseny és a közönségszavazás díjátadója szeptember 13-án, jövő szerdán lesz a Vasemberház dísztermében. A tíz órakor kezdődő programra minden kertszerető érdeklődőt várnak, hiszen több témában tartanak majd előadásokat.
2017. szeptember 08.
Behír.hu – Jövőre jubilál a Madzagfalvi Napok
Behír.hu – Jövőre jubilál a Madzagfalvi Napok Szeptember első hétvégéjén, tizenkilencedik alkalommal rendezték meg Békésen a Madzagfalvi Napokat. A jövőre jubiláló rendezvény újdonságokat és meglepetéseket is tartogatott. Itt hirdetik ki a legszebb konyhakert versenyének díjazottjait is.
2017. szeptember 06.
Magyar Mezőgazdaság.hu – Kié a legszebb konyhakert? Befejeződtek „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos verseny települési fordulói. A települések augusztus közepéig nevezhettek kerteket az országos megmérettetésre. 96 településről 240 kertet jelöltek országos díjra.
2017. szeptember 03.
Vaskarika.hu – A Zöld Szentgotthárd fesztivál részletes programja Szeptember 9-én, szombaton 10 órától Zöld Szentgotthárd programra várják az érdeklődőket a Várkertbe.
2017. augusztus 31.
Hargita Népe.eu – Hargita megyéből is beneveztek
2017. augusztus 29.
Budaörs legszebb konyhakertjei A kertbarátok egy országos mozgalomhoz csatlakoztak: „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei, melyet Karcag alpolgármester asszonya hirdetett meg öt évvel ezelőtt.
2017. augusztus 28.
Zalaegerszeg TV.hu – Megérettek
2017. augusztus 24.
Lokál.hu – Ámulat és szavazás Alighogy a zsűri kihirdette a legszebb konyhakertek versenyének kanizsai eredményét, újabb viadal kezdődött, ezúttal a kibertérben. Az önkormányzat most a közönségdíj odaítéléséhez a facebookozókra számít.
2017. augusztus 23.
Oroszlany.hu – Szombaton a szlovák tájházban hirdették ki „A legszebb konyhakertek” pályázat eredményeit, amellyel kapcsolatban még áprilisban fordult a város lakóihoz az Oroszlány és Térsége Civil Szervezeteinek Egyesülete.
Igom.hu – A legszebb konyhakerteket díjazták Esztergomban Immár öt éves a „Legszebb konyhakertek” mozgalom és verseny. Esztergomban a Szentgyörgymezői Kertbarátkör ötödik éve koordinálja a verseny városi eseményeit. A helyi díjakat idén a hagyományos Szent István Napi rendezvényén adta át Bánhidy László alpolgármester a Szentgyörgymezői Olvasókörben augusztus 20-án.
Keol.hu – Díjkiosztás volt szerdán a Hírös7-en „Díjeső” volt a Hírös7 Beherovka színpadán 2017. augusztus 23-án, délután. Megtörtént a XX. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás eredményhirdetése, a III. Aranyhomok Térségi Lekvárverseny eredményhirdetése, és kihirdették „A legszebb konyhakertek” verseny eredményét is.
2017. augusztus 18.
Kanizsaujsag.hu – Szavazhatnak kedvenc kertjükre! A múlt héten hirdették ki a „Legszebb konyhakertek” nagykanizsai fordulójának helyezettjeit, de a verseny még nem ér véget. A tavalyi sikeren felbuzdulva az önkormányzat idén is szavazásra bocsátja, hogy a zsűri által legszebbnek ítélt 27 kert közül melyik kapja meg a „Legszebb konyhakertek Nagykanizsa Közönség Díját.” Ezt tavaly a Pipitér Óvoda vihette haza. A közönségszavazás eredményét szeptember közepén, a nagykanizsai forduló ünnepélyes díjátadóján hirdetik ki.
2017. augusztus 17.
Zaol.hu – A közönség is dönthet – Már felkerültek a legszebb kanizsai konyhakertek képei NAGYKANIZSA A dél-zalai város önkormányzata meghirdette a Legszebb konyhakertek Nagykanizsa – Közönségdíj 2017 című versenyt.
Local.hu – A legpechesebb kertművelő Ezt a különdíjat kapta a képünkön látható Stampfel Szilvia a Legszebb konyhakertek országos program kanizsai versenyén. Birtokát a zsűri a júniusi első szemle során édenkertnek nevezte, amelyben a vihar a nyár végi döntő bírálatra több mint félmilliós kárt okozott.
2017. augusztus 13.
Jaszkarajeno.hu – „Én kis kertet kerteltem” program díjazottai 2017-ben „A legszebb konyhakertek”- Magyarország legszebb konyhakertjei országos program díjazottai 2017-ben.
2017. augusztus 10.
Mediaklikk.hu – Balatoni Nyár 5 éves a legszebb konyhakertek mozgalom
2017. augusztus 09.
Magyarmezogazdasag.hu – Konyhakertek versenye idén ötödször Az idén ötödik alkalommal megrendezett „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos verseny települési fordulói a végükhöz közelednek. Néhol még zajlanak ugyan a második kertszemlék, sok helyütt azonban már eredményt hirdetnek.
2017. augusztus 02.
Szolath.hu – Mutasd a kiskerted – 2017 Idén kis jubileumot ünnepel „A legszebb konyhakertek” Magyarország legszebb konyhakertje országos program, amelyet 2012-ben Kovács Szilvia, Karcag alpolgármestere indított útjára. Hajdúnánás idén már negyedik alkalommal csatlakozott a versenyfelhíváshoz.
2017. július 26.
Demokrata – Kert-Magyarország a közösségépítésért Hazánk mindig a falusi közösségekre támaszkodva újult meg. A mezőgazdaság és a környezet ügye tehát nem csak a vidékiek gondja. Sikerei és kudarcai mindenkit érintenek, ezért világos stratégiára van szükség az agráriumban. A nemzeti kormány azért dolgozik, hogy valóra váltsa Németh László Kert-Magyarországról szőtt álmát – nyilatkozta lapunknak Nagy István, az agrártárca miniszterhelyettese.
2017. július 25.
Pecskabattonya.eu – Battonya ismét csatlakozott „A legszebb konyhakertek” országos programhoz Battonya Város Önkormányzata és az Új Alapokon Békés Megyéért és Battonyáért Közhasznú Egyesület közös szervezésében immár harmadszorra hirdették meg „A Legszebb Konyhakertek” versenyt Battonyán, amelyre idén is szép számmal jelentkeztek a kertművelők.
2017. július 20.
Hajdúnánás.hu – Mutasd a kiskerted Idén kis jubileumot ünnepel „A legszebb konyhakertek” Magyarország legszebb konyhakertje országos program, amelyet 2012-ben Kovács Szilvia, Karcag alpolgármestere indított útjára. Hajdúnánás idén már negyedik alkalommal csatlakozott a versenyfelhíváshoz.
2017. július 18.
Kossuth Rádió – Hajnal-táj – Mutassa meg konyhakertjét , gyümölcsösét! Ebben az évben is több száz település, szervezet vállalta fel „A legszebb konyhakertek” helyi verseny lebonyolítását. Több mint 1000 zsűritag látogatta meg a kertművelőket, az ország minden szegletében és a határon túl is. Azokat a kerteket sem zárták ki, ahol nem volt helyi zsűri. Szokták kérdezni: Ki és Miért nyer? Helmli Mária kertjében járt P. Kiss Zsuzsa
2017. július 12.
Kanizsainfo.hu – Legszebb konyhakertek 2017 – Megkezdődött a kertek zsűrizésének II. fordulója Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata 2013. évben elsőként csatlakozott a „Magyarország legszebb konyhakertjei” országos programhoz. Már ez a verseny is jelentős nagykanizsai sikerrel zárult, s ugyanez mondható el az elmúlt évekről is. Idén a júniusi I. forduló után július 13-i szemléknél szerepel Salamon József zöldségeskertje, ami idén még talán szebb mint tavaly, amikor a kanizsai verseny I. helyezése után a Magyarország legszebb kertje” országos díjat is elnyerte!
2017. július 05.
Kanizsaujsag.hu – Véget ért a kertszemlék első fordulója Megnézte „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos versenyre benevezett 55 kanizsai kertet a helyi zsűri.
2017. június 26.
Tárnokhír.hu – A LEGSZEBB KONYHAKERTEK – MERT KERTÉSZKEDNI JÓ! „A legszebb konyhakertek” konyhakertversenybe benevezett kerttulajdonosok izgatottan készültek a június 16-án lebonyolított első kertszemlére. Három kategóriában érkeztek jelentkezések: mini, azaz 50 négyzetméter alatti kerteket, zöldséges zártkerteket és vegyes, azaz gyümölcsös-zöldséges zártkerteket neveztek be a versenyzők.
2017. június 15.
Európai Gondolatok.hu – Legszebb Konyhakertek Meghívó! Aki még nem jelentkezett az most tegye meg, hiszen ma van a határidő arra, hogy értékes nyereményeket nyerjenek kertjeikkel. A jelentkezés INGYENES online a hírben vagy személyesen a Rákóczi út 55. fsz. 4-ben.
2017. június 10.
Paloznak.hu – Magyarország legszebb konyhakertjei Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozva Paloznak Község Önkormányzata meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot.
2017. június 09.
Kóspallag.hu – „A legszebb konyhakertek” program – meghirdetés
2017. június 08.
Mezőberény.hu – „A legszebb konyhakertek” Csatalkozva Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” országos programhoz – az elmúlt évhez hasonlóan – az Orlai Petrics Soma Kulturális Központ az idén is meghirdeti a „A legszebb konyhakertek Mezőberényben” akciót.
Mediaklikk.hu – Bölény farm – a hobbinak indult tenyésztés mára fontos értékmentés is lett Kaposmérőn; Érik a gyümölcs – az epres méztől az eperpálinkáig minden megkóstolható Tahitótfaluban a hétvégén; Pirosló cseresznye, magas ágyások, kerítésre felfutó szeder – a pergola kert gondozója ismét indul a Legszebb Konyhakertek versenyen;
Behír.hu – A város legszebb konyhakertje kerestetik Harmadik alkalommal csatlakozik Békés városa a „Legszebb konyhakertek” című országos, konyhakerteket népszerűsítő pályázathoz. A hagyományos termesztés és az ötletes, városi balkonkertészkedés is egyaránt helyet kap a versenyben. Cél, hogy a konyhakertek művelésének évszázados hagyománya folytatódjon, a közösségi élet aktivizálódjon, a generációk közötti kapocs erősödjön.
2017. június 06.
Mosonmagyaróvár.hu – Legszebb konyhakertek – Meghirdetés
2017. május 28.
Haon.hu – Hasznos rovarokat a kertbe! Ez az idei témája a Legszebb konyhakertek elnevezésű országos programnak
2017. május 23.
Felsőörs.hu – „A legszebb konyhakertek” program meghirdetése
2017. május 22.
Mosonmagyaróvár TV:Legszebb konyhakertek
Palyazatok.org – Magyarország legszebb konyhakertje pályázat
2017. május 21.
Pályázatfigyelő – A legszebb konyhakertek -Pályázati kiírás Magyarország legszebb konyhakertje díjra
Hírek – Minden Egyhelyen Itt! – Tartalom. Hu – A legszebb konyhakertek
2017. május 15.
Lukácsháza.hu – „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei
Pahru.ro – Legszebb konyhakertek – Székelyföldön is
Csepreg.hu – „A legszebb konyhakertek” program meghirdetése
2017. május 12.
Európai Gondolatok.hu – „A legszebb konyhakertek” program meghirdetése
2017. május 11.
Szank.hu – „A legszebb konyhakertek” program meghirdetése
2017. május 10.
Csákberény.hu – Felhívás a „A legszebb konyhakertek” programban való részvételre Csákberény Község Önkormányzata ismét csatlakozott a legszebb konyhakertek programhoz, melyre várjuk az érdeklődő kertbarátok jelentkezését. A Karcag város alpolgármestere által elindított program célja, hogy a kertművelők munkája a versenynek köszönhetően kapjon kellő elismerést, és példájuk nyomán minél többen műveljenek konyhakertet, hogy az évszázadok során összegyűlt tudás, tapasztalat tovább öröklődhessen a generációk között.
2017. május 09.
Komárom TV – A legszebb konyhakertet keresi a Kemence  Kemence Hagyományőrző Gasztro-kulturális és Közösségfejlesztő Egyesület meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot.
2017. május 08.
Pilis Televízió – Legszebb konyhakert verseny Piliscsabán Kié a legszebb konyhakert Piliscsabán? A szervezők már május első hetétől fogadják a jelentkezőket. Nevezni 7 kategóriában lehet, melyek: balkon, mini, normál, közösségi, zöldség, gyümölcs és vegyes kategóriák.
2017. május 06.
All Events.in „A legszebb konyhakertek” meghirdetés  Nagykovácsi
Mosonmagyaróvár.hu – Legszebb konyhakertek
A legszebb konyhakertek program Elvárások és egyben a bírálat szempontjai:
A kertben minimum 5, az erkélyen/balkonon 5 edényben elhelyezett, 3 különböző konyhakerti növény termesztése történjen
A növények megválasztása szabadon lehetséges, mindenki igényének megfelelően
A megművelt terület legyen ötletesen kialakított, szép, megfelelően gondozott, gyommentes, és hasznos
A kert rendezett környezetben helyezkedjen el
A megtermelt zöldségek/gyümölcsök minősége megfelelő legyen
Vegyszerhasználat esetén kötelező a naprakészen, szabályosan vezetett Permetezési napló
Előnyt élvez a komposztálás, öko/bio módszerek alkalmazása, öntözésnél csatorna/esővíz használata, madárbarát kert kialakítása, azaz van benne madáretető, -itató, és -odú, ha a kertben minél többféle fűszer és gyógynövény található és a kertet több generáció műveli.
Az év témája: „Hasznos rovarokat a kertbe” – Külön előny, ha a kertművelők minél több hasznos rovarokat csalogatnak be és tartanak kertjükben és biztosítanak nekik életteret különböző ”rovarszállók”, „darázsgarázsok”, vagy egyéb rovarbarát helyek kialakításával, illetve minél több mézelő növényeket tartanak kertjükben a méhek számára.
Zalakomár.hu – „A legszebb konyhakertek” program meghirdetése
2017. május 05.
Zalakomár. hu – Legszebb konyhakertek 2017 – Zalakomár
2017. május 04.
OrosCafe.hu – Legszebb konyhakertek Orosházán is – Palántákat ültettek a Móricz ovisok Orosháziak is nevezhetnek – több kategóriában – annak az országos programnak a keretében, mely Magyarország legszebb konyhakertjét keresi. A kezdeményezés célja, hogy kellő elismerést kapjon a kertművelők munkája. A környezettudatosság, az egészséges életmód népszerűsítése Orosházán is prioritás.
Teol.hu – A legszebb konyhakertet keresi a szekszárdi önkormányzat A legszebb konyhakertet keresi a szekszárdi önkormányzat
2017. május 03.
Hajdúhadház.hu – „A legszebb konyhakertek” program 2017. meghirdetés
Mezőberény.hu – A legszebb konyhakertek – Csatalkozva Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek”országos programhoz – az elmúlt évhez hasonlóan – az Orlai Petrics Soma Kulturális Központ az idén is meghirdeti a „A legszebb konyhakertekMezőberényben” akciót.
Boon.hu – Hogy a kertművelők munkája kellő elismerést kapjon Budapest – Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű program.
Észak.hu – Röviden – ÖTÉVES A PROGRAM. Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű program. A verseny célkitűzése, hogy a kertművelők munkája kapjon kellő elismerést, és példájukat követve minél többen műveljenek konyhakertet, így az évszázadok során összegyűlt tudás, tapasztalat is tovább öröklődhet a generációk között.
2017. május 02.
Csurgó.hu – Május 20-ig jelentkezhet „A legszebb konyhakertek” – Csurgó programra!
2017. május 01
Eger Híradó.hu – Megyei és régiós díjakkal is gyarapszik „A legszebb konyhakertek” program Ötéves „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat. Idén a program szervezői a tavalyinál is több versenyzőre számítanak.
Baja Híradó – Megyei és régiós díjakkal is gyarapszik „A legszebb konyhakertek” program Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat. Idén a program szervezői a tavalyinál is több versenyzőre számítanak.
Movar Híradó.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program – Ötéves A legszebb konyhakertek Magyarország legszebb konyhakertjeielnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat — mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
Minálunk.hu – „Legszebb konyhakertek” Oroszlány és Térsége – Oroszlány és Térsége Civil Szervezeteinek Egyesülete meghirdeti „A legszebb konyhakertek”programot.
Eu-Info.hu – Hamarosan indul a kertbejárás Öt éves a „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos program. Idén először a kertművelők mellett a települések is díjazásban részesülnek. A Földművelésügyi Minisztérium évek óta figyelemmel kíséri és támogatja „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos program célkitűzéseit. Az immár 5. éve működő program figyelemfelkeltő, népszerűsítő tevékenységével és az elmúlt évek során elindult.
Sárvár Híradó.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjeielnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára a minap Budapesten.
Kadarka.net – Keresik a legszebb konyhakerteket Versenyre hívja Szekszárd város önkormányzata a helyi kiskert tulajdonosokat. A legszebb konyhakertekelnevezésű megmérettetést a Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz kapcsolódva rendezik meg.
Behír.hu – Öt éves „A legszebb konyhakertek” program A Földművelésügyi Minisztérium évek óta figyelemmel kíséri és támogatja „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos program célkitűzéseit. Az immár 5. éve működő program figyelemfelkeltő, népszerűsítő tevékenységével és az elmúlt évek során elindult szemléletformálással még visszafordítható az a folyamat, amely az utóbbi évtizedekben a konyhakerteket érintette – mondta Szakáli István Loránd agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkár a programban résztvevőknek rendezett szakmai napon.
Komárom Híradó.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjeielnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára a minap Budapesten.
Kaposvár Híradó.hu – Megyei és régiós díjakkal is gyarapszik „A legszebb konyhakertek” program Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat. Idén a program szervezői a tavalyinál is több versenyzőre számítanak.
Szigetvár Híradó.hu – Megyei és régiós díjakkal is gyarapszik „A legszebb konyhakertek” program Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat. Idén a program szervezői a tavalyinál is több versenyzőre számítanak.
Bács Híradó.hu – Megyei és régiós díjakkal is gyarapszik „A legszebb konyhakertek” program Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat. Idén a program szervezői a tavalyinál is több versenyzőre számítanak.
Pécs Híradó.hu – Megyei és régiós díjakkal is gyarapszik „A legszebb konyhakertek” program Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat. Idén a program szervezői a tavalyinál is több versenyzőre számítanak.
Keszthely Híradó – Megyei és régiós díjakkal is gyarapszik „A legszebb konyhakertek” program – Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat. Idén a program szervezői a tavalyinál is több versenyzőre számítanak.
Dabas Híradó.hu Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára a minap Budapesten.
2017. április 29.
Jászberény.hu – Felhívás: Magyarország legszebb konyhakertjei Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozva. Jászberény Városi Önkormányzat meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot.
Aranyhomok.hu – A legszebb konyhakertek Kecskemét 2017 Szemereyné Pataki Klaudia Elnök Asszony, az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület képviseletében – csatlakozva Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz – meghirdeti a helyi „A legszebb konyhakertek” – Kecskemét programot/versenyt
Kesztölc.hu – Legszebb kesztölci konyhakertek: hamarosan zárul a nevezés Mutassuk meg ország-világnak a szép kesztölci konyhakerteket! Az országos mozgalom kesztölci szervezőjével, Légrádiné Horkics Angélával beszélgettünk.
2017. április 28.
Kanizsa Info.hu – Legszebb konyhakertek 2017 Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata 2013. évben elsőként csatlakozott a „Magyarország legszebb konyhakertjei” országos programhoz. Már ez a verseny is jelentős nagykanizsai sikerrel zárult, s ugyanez mondható el az elmúlt évekről is. 2016 ősszel létrehoztuk a www.nagykanizsaikertek.hu honlapot, ahol fotókkal gazdagon illusztrálva bemutatjuk a 2013-2016. év legszebb nagykanizsai kertjeit.
Sajószentpéter Híradó.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program Rekordszámú versenyzőre számítanak az idén ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű programba, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
Euro Astra Internet Magazin.info – Öt éves a „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos program A Földművelésügyi Minisztérium évek óta figyelemmel kíséri és támogatja „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos program célkitűzéseit. Az immár 5. éve működő program figyelemfelkeltő, népszerűsítő tevékenységével és az elmúlt évek során elindult szemléletformálással még visszafordítható az a folyamat, amely az utóbbi évtizedekben a konyhakerteket érintette – mondta Szakáli István Loránd agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkár a programban résztvevőknek rendezett szakmai napon.
Info Gyulaj.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program Rekordszámú versenyzőre számítanak az idén ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű programba, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
Agroterend.hu – Hamarosan indul a kertbejárás Öt éves a „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos program. Idén először a kertművelők mellett a települések is díjazásban részesülnek.
Mezőkövesd Híradó.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program Rekordszámú versenyzőre számítanak az idén ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű programba, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
Amadeus Rádió.hu – ÖTÉVES A KARCAGRÓL INDULT LEGSZEBB KONYHAKERTEK PROGRAM Ötéves A legszebb konyhakertek program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat. Kovács Szilvia, Karcag alpolgármestere, a program igazgatója elmondta: az akció 2012-ben Karcagon indult el, és a következő évben vált országossá. A verseny célkitűzése, hogy a kertművelők munkája kapjon kellő elismerést, és minél többen műveljenek konyhakertet. A versenyben tavaly már 318 településről 2082 kertnevezést regisztráltak.
Szerep.hu – Meghirdetés
Magro.hu – 5 éve versengenek egymással a legszebb konyhakertek Immár ötödik éve rendezik meg Magyarországon „A legszebb konyhakertek” nevű programot. A kezdeményezés célja, hogy népszerűsítsék a konyhakerti növénytermesztést, amely az utóbbi évtizedekben indokolatlanul kezdett a háttérbe szorulni. A versenyre 2017. április 30-ig lehet nevezni.
Magyar Mezőgazdaság.hu – Ötéves „A legszebb konyhakertek” mozgalom Az idén ötéves mozgalom óriási utat tett meg alapítása óta: a karcagi helyi kezdeményezés országos programmá nőtte ki magát. Tavaly már 318 település 2082 kertművelője vett részt a megmérettetésen, és 5384 felhagyott kertet vontak újra művelésbe, neveztek a környező országokból, Nagy-Britanniából is. Az ötödik évforduló alkalmából a kertművelők mellett idén először a településeket is díjazzák.
Oroszlány.hu – A legszebb konyhakertekOroszlány és Térsége Civil Szervezeteinek Egyesülete meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot.
Hajdúszoboszló Híradó.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program Rekordszámú versenyzőre számítanak az idén ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű programba, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
2017. április 27.
Kormány.hu – Öt éves a „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos program A Földművelésügyi Minisztérium évek óta figyelemmel kíséri és támogatja „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos program célkitűzéseit. Az immár 5. éve működő program figyelemfelkeltő, népszerűsítő tevékenységével és az elmúlt évek során elindult szemléletformálással még visszafordítható az a folyamat, amely az utóbbi évtizedekben a konyhakerteket érintette – mondta Szakáli István Loránd agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkár a programban résztvevőknek rendezett szakmai napon.
Várkapu.hu – Kié a legszebb konyhakert Piliscsabán? Elindult a jelentkezés! Piliscsaba Város Önkormányzata idén is meghirdeti „A legszebb konyhakertek”programot, mellyel a Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozik.
Kocsér.hu – Pénteken délután a kertészeké volt a főszerep „Legszebb konyhakertek” előző évi helyi versenyéről rendeztünk egy vetítéssel egybekötött tapasztalatcserét azzal a nem titkolt céllal, hogy népszerűsítsük a hagyományos paraszti tudományt és résztvevőket nyerjünk meg az idei konyhakert versenyben való részvételre.
Kanizsa Hír.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára a minap Budapesten.
Nagykovácsi.hu – Meghirdetés
Info Esztergom.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program – Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára a minap Budapesten.
Info Rábaköz.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára a minap Budapesten.
Info Sopron.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára a minap Budapesten.
Info Mosonmagyarvár.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei programÖtéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjeielnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára a minap Budapesten.
Info Győr.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára a minap Budapesten.
Info Pápa.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára a minap Budapesten.
Info Celldömölk.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjeielnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára a minap Budapesten.
Info Zalaegerszeg.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjeielnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára a minap Budapesten.
Info Dombóvár.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjeielnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára a minap Budapesten.
Kanizsa Újság.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei programÖtéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára a minap Budapesten.
Info Oroszlány.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjeielnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára a minap Budapesten.
Info Tatabánya.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjeielnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára a minap Budapesten.
Info Tata.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára a minap Budapesten.
Info Szentendre.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjeielnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára a minap Budapesten.
Info Cegléd.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára a minap Budapesten.
Info Kecskemét.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjeielnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára a minap Budapesten.
Info Kiskunfélegyháza.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjeielnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára a minap Budapesten.
Info Szeged.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára a minap Budapesten.
Info Hódmezővásárhely.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjeielnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára a minap Budapesten.
Info Dunaújváros.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjeielnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára a minap Budapesten.
Info Tamási.hu – Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program Ötéves A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű program, amelyben az első évi 22 után tavaly már több mint 300 település kertművelői mérettették meg magukat – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára a minap Budapesten.
Hajdúsámson.hu – „A legszebb konyhakertek” verseny 2017 meghirdetés
Piliscsaba.hu – Legszebb konyhakertek – Piliscsaba Város Önkormányzata idén is meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot, mellyel a Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozik. Várjuk minden konyhakerttel rendelkező kertművelő és közösség jelentkezését!
2017. április 24.
Békési Bio.hu – „Magyarország legszebb konyhakertje” cím birtokosa a békéscsabai Erdei Lajos 2016-ban „A legszebb konyhakertek” Magyarország országos verseny díjazottja Erdei Lajos békéscsabai tagtársunk.
2017. április 21.
Csongrád.hu – A LEGSZEBB KONYHAKERTEK – meghirdetés
Príma Rádió.ro – Idén is verseny indul a Legszebb konyhakert Az Udvarhelyszéki Mezőgazdászok Egyesülete idén is meghirdette A legszebb konyhakertekelnevezésű versenyét. A program célja arra ösztönözni a lakosságot, hogy saját, barátok esetleg rokonok udvarán, kertjében alakítson ki konyhakertet, és termesszen benne saját felhasználásra zöldséget és gyümölcsöt.
Mosonmagyaróvár.hu – Legszebb konyhakertek A legszebb konyhakertek program Elvárások és egyben a bírálat szempontjai: A kertben minimum 5, az erkélyen/balkonon 5 edényben elhelyezett, 3 különböző konyhakerti növény termesztése történjen A növények megválasztása szabadon lehetséges, mindenki igényének megfelelően A megművelt terület legyen ötletesen kialakított, szép, megfelelően gondozott, gyommentes, és hasznos A kert rendezett környezetben helyezkedjen el A megtermelt zöldségek/gyümölcsök minősége megfelelő legyen Vegyszerhasználat esetén kötelező a naprakészen, szabályosan vezetett Permetezési napló Előnyt élvez a komposztálás, öko/bio módszerek alkalmazása, öntözésnél csatorna/esővíz használata, madárbarát kert kialakítása, azaz van benne madáretető, -itató, és -odú, ha a kertben minél többféle fűszer és gyógynövény található és a kertet több generáció műveli. Az év témája: „Hasznos rovarokat a kertbe” – Külön előny, ha a kertművelők minél több hasznos rovarokat csalogatnak be és tartanak kertjükben és biztosítanak nekik életteret különböző ”rovarszállók”, „darázsgarázsok”, vagy egyéb rovarbarát helyek kialakításával, illetve minél több mézelő növényeket tartanak kertjükben a méhek számára.
Gyomaendrőd.hu – Gyomaendrőd – A legszebb konyhakertek program Toldi Balázs polgármester, Gyomaendrőd Város Önkormányzat képviseletében – csatlakozva Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjeiországos programhoz – meghirdeti Gyomaendrődön „A legszebb konyhakertek” programot.
Agrotrend.hu – Április 21-én Föld Napja rendezvény Farmoson A Földművelésügyi Minisztérium 27. alkalommal idén is csatlakozik a Föld Napja nemzetközi programhoz a többi 192 országgal együtt – mondta V. Németh Zsolt környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkár.
2017. április 20.
Pápa.hu – A „legszebb konyhakertek” program meghirdetés
2017. április 19.
Helyi Hírek.hu – Konyhakertek versenye Az Önkormányzat fontosnak tartja a kerület kertvárosi jellegét, melyet évről évre igyekszik különböző versenyekkel, akcióprogramokkal elősegíteni, ezért idén immár harmadik alkalommal csatlakozott „A legszebb konyhakertek” országos programhoz, mellyel keressük a kerület legszebb balkonját, kertjét. Hét különböző kategóriában lehet nevezni: balkon, mini, normál, három zártkerti, illetve közösségi kategóriában. A program célja, hogy a lakosságot ösztönözze arra, hogy saját, rokonai vagy barátai udvarán, kertjében alakítson ki konyhakertet, gondozza azt, termesszen maga és családja számára konyhakerti zöldséget, gyümölcsöt. Május 20-ig várják minden kerületi zöldség-, gyümölcstermesztő kertművelő jelentkezését!
Gyulai Hírlap.hu – Idén is versenyezhetnek a legszebb konyhakertek tulajdonosai Akár balkonon berendezett zöldségessel is indulhatunk a városi megmérettetésen. Gyula városa idén is csatlakozott a Legszebb konyhakertek elnevezésű kezdeményezéshez. A Gyula Város Önkormányzata által meghirdetett felhívásra minden konyhakerttel rendelkező gyulai személy vagy közösség jelentkezhet. A győztesek a helyi elismerésen túl az országos versenyen is részt vehetnek.
Oroscafe.hu – Kertművelők figyelem: kezdődik a verseny! Orosházán is elindult a jelentkezés „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjeinevű országos versenyre. Az önkormányzat több kategóriában várja minden konyhakerttel, gyümölcsössel rendelkező egyéni kertművelő és közösség nevezését.
Napló.hu – Nádudvar Keresik a város legszebb kertjeit A város önkormányzata is meghirdeti a „A legszebb konyhakertek” programot ebben az évben. A felhívásra minden konyhakerttel rendelkező, kertművelő egyén és közösség jelentkezhet a következő kategóriákban: erkélyen kialakított kert, mini kert, gyümölcsös, vegyes (zöldség és gyümölcs), közösségi csoportok. Jelentkezési határidő: május 20.
Kerületi Újság.hu – Kié a legszebb konyhakert Kőbányán? Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozva a Kőbányai Önkormányzat meghirdeti „A legszebb konyhakertek” pályázatot.
Aranyalma Lélekmentor Egyesület „A legszebb konyhakertek” Magyarország legszebb konyhakertjei Tárnokon
Szeregélyes.hu – Meghirdetés
2017. április 18.
Marosvásárhelyi Rádió.hu – GAZDAÉLET – Az itthont választotta Az RMGE Maros idén is meghírdeti “a legszebb konyhakertek” programot. Május 20-ig lehet jelentkezni Marosvásárhelyen a Laposnya utca 23 szám alatt a következő kategóriákban: zöldségeskert, gyümölcsöskert, vegyeskert, erkélyen kialakított kert, mini kert (10-50 m2) között, normal kert (50 m2 felett) és Közösségi kert – csoportok, szervezetek által megművelt kertek. A kertek megtekintésére két alkalommal kerül sor előzetes egyeztetés alapján. Eredményhírdetés szeptember 2-án lesz a Nemzetközi Gazdanap a Csűrszínházban program keretében.
Gyula.hu – A legszebb konyhakertek program Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozva Gyula Város Önkormányzata meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot
2017. április 15.
Kadarka.net – Keresik a legszebb konyhakerteket Versenyre hívja Szekszárd város önkormányzata a helyi kiskert tulajdonosokat. A legszebb konyhakertekelnevezésű megmérettetést a Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz kapcsolódva rendezik meg.
2017. április 14.
Seregélyes.hu – Meghirdetés
Kunszentmiklós.hu – „A legszebb konyhakertek” program 2017.
2017. április 13.
Heol.hu – Kiskörei is lehet a legszebb konyhakert – Érdemes kertelni – a város önkormányzata is meghirdette „A legszebb konyhakertek” programot.
Zalaegerszeg.hu – Idén is: legszebb konyhakertek program
2017. április 12.
Zala Média.hu – Legyen Öné a legszebb konyhakert! Datolyaszilva, gránátalma, áfonya, feketebodza, mézbogyó, folyton érő málna és eper is nevelkedik sok minden más mellett Milley Istvánné Jánkahegyi kertjében. A zártkert vegyes kategória tavalyi győzteséhez látogatott el Zalaegerszeg önkormányzata, hogy népszerűsítse az idei Magyarország legszebb konyhakertje versenyt.
Hegyeshaolm.hu – Meghirdetés
Egri Ügyek.hu – Kié lesz a legszebb egri konyhakert? – Indulhat a verseny! Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata az idén ötödik alkalommal csatlakozott Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz, mely keretében ismételten meghirdeti helyi versenyét.
Jászkarajenő.hu – „A legszebb konyhakertek” program meghirdetése 2017-ben. Meghirdetés
Zalaegerszeg.hu – Kiskerti megmérettetés Harmadik alkalommal keresik Zalaegerszeg legszebb konyhakertjét. A versenyre azok jelentkezését várják, akiknek van veteményesük és szívesen termesztenek zöldséget és gyümölcsöt. A pályázók különböző kategóriákban nevezhetnek. A részletekről stílszerűen egy zalaegerszegi kertben tartottak sajtótájékoztatót.
Zalaegerszeg.hu – Meghirdetés
Egri Ügyek.hu – Kié lesz a legszebb egri konyhakert? Indulhat a verseny! Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata az idén ötödik alkalommal csatlakozott Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz, mely keretében ismételten meghirdeti helyi versenyét.
Jászkarajenő.hu – „A legszebb konyhakertek” program meghirdetése 2017-ben. meghirdetés
Solt.hu – Felhívás – Legszebb Konyhakert Tájékoztatjuk Önöket, hogy „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozva a Természetesen Egyesület meghirdeti „A legszebb konyhakertek” Solt pogramot. Várjuk minden konyhakerttel rendelkező kertművelő és közösség jelentkezését!
2017. április 11.
Orosháza.hu – Orosháza Város Önkormányzata meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot
Tata.hu – Kiosztották a „Legszebb Konyhakertek” verseny, és a „Virágos Város” program díjait Tata Város Önkormányzatának Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottsága a Környezetvédelmi Alap terhére hirdette meg tavaly a „Legszebb Konyhakertek” versenyt, valamint a „Virágos Város” díjat. A díjazottak elismeréseiket a Városháza dísztermében vehették át, április 11-én.
Szentes.hu – Már lehet jelentkezni!!! „A legszebb konyhakertek” – program Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozva Szentes Város Önkormányzata meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot.
2017. április 10.
Egri Napok.hu – Legszebb konyhakertek program Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata az idén ötödik alkalommal csatlakozott Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz, mely keretében ismételten meghirdeti helyi versenyét.
Zalaegerszeg.hu – Idén is: legszebb konyhakertek program
Kormany.hu – Április 21-én Föld Napja rendezvény Farmoson A Földművelésügyi Minisztérium 27. alkalommal idén is csatlakozik a Föld Napja nemzetközi programhoz a többi 192 országgal együtt
Zalalövő.hu – A LEGSZEBB KONYHAKERTEK PROGRAM!
Magyar Nemzeti Parkok.hu – Föld Napja Az előző évek hagyománya mentén a Földművelésügyi Minisztérium ismét megrendezi nagysikerű Föld Napja programját. Földünkről való megemlékezésre azon emberek tenni akarása ad okot, akik mindennapjaik során a megoldást keresik egy élhetőbb, fenntartható jövő megteremtése felé.
Zalaegerszeg.hu – Idén is: legszebb konyhakertek program
Zalalövő.hu – A LEGSZEBB KONYHAKERTEK PROGRAM!
Egri Hírek.hu – Legyen a tiéd a legszebb konyhakert! Eger az idén ötödik alkalommal csatlakozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz és helyi versenyt hirdet.
Kemenesalja.hu – Magyarország legszebb konyhakertjei program Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozva Celldömölk Város Önkormányzata meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot.
2017. április 09.
Pahru.ro – Legszebb konyhakertek – Székelyföldön is Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozva a Székelyföldi Bio Egyesület meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot
Haon.hu – Versenyeznek a konyhakertek A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbított határidővel, április 30-ig csatlakozhatnak „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei programhoz a települési önkormányzatok, szervezetek, egyesületek, amelyek „A legszebb konyhakertek”helyi verseny lebonyolításával összegyűjtik azokat a kertművelőket, akik gondosan, szeretettel „ápolják” kertjeiket.
Haon.hu – Versenyeznek a konyhakertek A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbított határidővel, április 30-ig csatlakozhatnak „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei programhoz a települési önkormányzatok, szervezetek, egyesületek, amelyek „A legszebb konyhakertek”helyi verseny lebonyolításával összegyűjtik azokat a kertművelőket, akik gondosan, szeretettel „ápolják” kertjeiket.
2017. április 07.
Új Kispest.hu – A legszebb konyhakertek 2017. Kispest Önkormányzata – csatlakozva Kovács Szilvia programigazgató(Karcag) által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz – meghirdeti a helyi „A legszebb konyhakertek” című programot/versenyt.
2017. április 06.
Kobanya.info – Kié a legszebb konyhakert Kőbányán? Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozva a Kőbányai Önkormányzat meghirdeti „A legszebb konyhakertek” pályázatot. Várják minden konyhakerttel rendelkező kertművelő és közösség jelentkezését!
2017. április 04.
Népújság.ro – A legszebb konyhakertek A Kovács Szilvia programigazgató, Karcag alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei” országos programhoz csatlakozva a Romániai Magyar Gazdák Maros szervezete meghirdeti A legszebb konyhakertek versenyfelhívást. A programmal a szervezők arra szeretnék ösztönözni a lakosokat, hogy a saját, rokonok vagy barátok udvarán, kertjében alakítsanak ki ágyásokat, amelyekben a maguk és a család számára minél több zöldséget és gyümölcsöt termesszenek. Az idei verseny jelmondata: „Hasznos rovarokat a kertbe!”
10. kerület – Szép a konyhakerted? Pályázz a legszebb kőbányai konyhakert címre! A kerület idén is csatlakozott a „Magyarország legszebb konyhakertje” országos programhoz és meghirdette a legszebb kőbányai konyhakertek versenyét. A megmérettetésre azok jelentkezhetnek, akik kertjükben zöldséget, fűszernövényt és/vagy gyümölcsöt termelnek, termesztenek.
Észak.hu – Versenyeznek a konyhakertek A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbított határidővel, április 30-ig csatlakozhatnak „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei programhoz a települési önkormányzatok, szervezetek, egyesületek, amelyek „A legszebb konyhakertek” helyi verseny lebonyolításával összegyűjtik azokat a kertművelőket, akik gondosan, szeretettel „ápolják” kertjeiket.
Kőbánya.hu – Kié a legszebb konyhakert Kőbányán? A Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozva a Kőbányai Önkormányzat meghirdeti „A legszebb konyhakertek” pályázatot.
Kazár.hu – Legszebb konyhakertek program 2017-ben is
2017. április 03.
Gyula Híradó.hu – Jelenkezés április 30-ig – Verseny a települések és a konyhakertek között A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbított határidővel, 2017. április 30-ig csatlakozhatnak „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei programhoz a települési önkormányzatok, szervezetek, egyesületek, amelyek „A legszebb konyhakertek” helyi verseny lebonyolításával összegyűjtik azokat a kertművelőket, akik gondosan, szeretettel művelik kertjeiket.
Pilis Televízió – “A legszebb konyhakertek” program Piliscsabán Piliscsaba önkormányzata idén is meghirdeti “A legszebb konyhakertek” programot, mellyel aMagyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozik. Várják minden konyhakerttel rendelkező kertművelő és közösség jelentkezését. A program célja a lakosság ösztönzése arra, hogy saját, rokonai, vagy barátai udvarán, kertjében alakítson ki konyhakertet, gondozza azt, termesszen benne maga és családja számára minél több konyhakerti zöldséget, gyümölcsöt.
Jászkarajenő.hu – „A legszebb konyhakertek” program meghirdetése 2017-ben – meghirdetés
Nagyszénás.hu – „A legszebb konyhakertek” program 2017. meghirdetés
2017. április 02.
Nagykovácsi.hu – Köszöntő
Nagykanizsa.hu – Meghirdetés
2017. március 31.
Aranyhomok.hu – „A legszebb konyhakertek” Kecskemét 2017 Szemereyné Pataki Klaudia Elnök Asszony, az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület képviseletében – csatlakozva Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz – meghirdeti a helyi „A legszebb konyhakertek” – Kecskemét programot/versenyt
Piliscsaba.hu – Idén is meghirdetésre kerül „A legszebb konyhakertek” program Piliscsabán Piliscsaba Város Önkormányzata idén is meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot, mellyel a Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozik. Várjuk minden konyhakerttel rendelkező kertművelő és közösség jelentkezését!
Újbuda.hu – „A legszebb konyhakertek” Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozva Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzata meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot.
Nádudvar.hu – A legszebb konyhakertek Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozva Nádudvar Város önkormányzata meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot.
2017. március 30.
Like Festoon.hu – Keresik a legjobb kertészt Battonyán Elő a vetőmagokkal, a gereblyével és a metszőollókkal – Indul a verseny a határmenti városban, idén már harmadik éve indítják útjára a nagy népszerűségnek örvendő „A legszebb konyhakertek” című programot Battonyán. Hétfőtől várják a nevezéseket.
Nagyszénás.hu – „A legszebb konyhakertek” programMeghirdetés
Aranyahomok.hu – A legszebb konyhakertek Kecskemét 2017Szemereyné Pataki Klaudia Elnök Asszony, az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület képviseletében – csatlakozva Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz – meghirdeti a helyi „A legszebb konyhakertek” – Kecskemét programot/versenyt
Mezőtúr.hu – ” Legszebb Konyhakertek” Program 2017 Meghirdetés
2017. március 29.
Törökszentmiklós.hu – Városunk is csatlakozott a legszebb konyhakert programhozMa már országos programmá nőtte ki magát a Karcag város alpolgármestere által 2012-ben indított, „A legszebb konyhakertek” verseny , melyhez 2016-ban 318 település közel 15.000 kertművelője csatlakozott. Idén Törökszentmiklós Város Önkormányzat is meghirdeti a népszerű programot, melynek célja hogy minél többen műveljenek konyhakertet és ez által az évszázadok során összegyűlt tudás tovább öröklődhessen a generációk között.
LEADER Contact.com – Verseny a települések és a konyhakertek közöttA nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbított határidővel, 2017. április 30-ig csatlakozhatnak „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei programhoz a települési önkormányzatok, szervezetek, egyesületek, amelyek „A legszebb konyhakertek” helyi verseny lebonyolításával összegyűjtik azokat a kertművelőket, akik gondosan, szeretettel művelik kertjeiket.
Feol.hu – Verseny a települések és a konyhakertek között A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbított határidővel, április 30-ig csatlakozhatnak A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei programhoz a települési önkormányzatok, szervezetek, egyesületek, amelyek A legszebb konyhakertek helyi verseny lebonyolításával összegyűjtik azokat a kertművelőket, akik gondosan, szeretettel művelik kertjeiket.
Csepel.hu – Legszebb konyhakertek 2017 – Az eredményhirdetés dátuma megváltozott
2017. március 28.
Derecske.hu – A legszebb konyhakertek program
Helyi Válasz.hu – Verseny a települések és a konyhakertek között A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbított határidővel, 2017. április 30-ig csatlakozhatnak „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei programhoz a települési önkormányzatok, szervezetek, egyesületek, amelyek „A legszebb konyhakertek” helyi verseny lebonyolításával összegyűjtik azokat a kertművelőket, akik gondosan, szeretettel művelik kertjeiket.
2017. március 27.
Seregélyes.hu – Meghirdetés
2017. március 26.
Best FM.hu – Április végéig lehet jelentkezni a Magyarország legszebb konyhakertje versenyre A program népszerűségét jelzi, hogy négy év alatt ötszörösére nőtt azoknak a településeknek a száma, ahonnan nevezés érkezett, 2016-ban 318 helységben versengtek.
2017. március 24.
Hatvani Hírlap.hu – KERESIK HATVAN LEGSZEBB KONYHAKERTJÉT KERESIK A LEGSZEBB KONYHAKERTET HATVANBAN. A VERSENYZŐK IDÉN IS TÖBB KATEGÓRIÁBAN NEVEZHETNEK. A VERSENY KIEMELT TÉMÁJA EBBEN AZ ÉVBEN: „HASZNOS ROVAROK A KERTBEN”.
2017. március 23.
Agronapló.hu – Idén is meghirdetik a legszebb konyhakertek versenyétMeghosszabbították a szervezők a Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű program nevezési idejét a nagy érdeklődésre tekintettel, április 30-ig jelentkezhetnek azok a szervezetek, amelyek településükön meghirdetik a versenyt.
Derecske.hu – A legszebb konyhakertek program Derecskén
Zalalövő.hu – „A legszebb konyhakertek” program Meghirdetés
Felsőcsatár.hu – Keressük Felsőcsatáron a legszebb konyhakerteket Az idén is meghirdették „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjeiországos programot, amelyhez a felsőcsatári IKSZT is csatlakozott. Május 20-áig várjuk a jelentkezéseket a kultúrházban.
Hortobágy.hu – A legszebb konyhakertek” program Meghirdetés
Bicske Művelődési Ház.hu – Újra „Bicske, a virágzó város” és „Legszebb konyhakertek pályázat” Bicske Város Önkormányzata 2017-ben is meghirdeti a Bicske, a virágzó város és a Legszebb konyhakertek pályázatokat.
2017. március 22.
Piliscentrum.hu – IDÉN IS MEGHIRDETÉSRE KERÜL „A LEGSZEBB KONYHAKERTEK” PROGRAM PILISCSABÁN Piliscsaba Város Önkormányzata idén is meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot, mellyel a Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozik. Várjuk minden konyhakerttel rendelkező kertművelő és közösség jelentkezését!
Tiszaföldvár.hu – Legszebb konyhakertek 2017.Tiszaföldvár Város Önkormányzata meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot
Tiszafüred.hu – Tiszafüred Város Önkormányzata meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot
CivisHír.hu – Önöknél van a legszebb konyhakert? Jelentkezzenek! Meghosszabbították a szervezők a Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű program nevezési idejét a nagy érdeklődésre tekintettel, április 30-ig jelentkezhetnek azok a szervezetek, amelyek településükön meghirdetik a versenyt
Felsőpakony.hu – „A legszebb konyhakertek” Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozva
2017. március 21.
Pusztazámor.hu – Melyik Magyarország legszebb konyhakertje? „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programban való részvételre hívják fel Magyarország valamennyi településének önkormányzatait/szervezeteit/egyesületeit.
2017. március 20.
Tolna.hu – „A legszebb konyhakertek” verseny Tolnán
Patak.hu – „A legszebb konyhakertek” Patak Község Önkormányzata idén először meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot. Várjuk minden konyhakerttel rendelkező kertművelő és közösség jelentkezését. Határidő 2017. május 20. További részletek a mellékelt plakátokon.
Kozármisleny.hu „A legszebb konyhakertek” verseny meghirdetése Kozármislenyben
Abasár.hu – Keressük a legszebb konyhakertet!Abasár Községi Önkormányzat meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot. Várjuk minden konyhakerttel rendelkező kertművelő és közösség jelentkezését! Jelentkezési határidő: 2017. május 20.
Petőfiszállás.hu – A legszebb konyhakertek” program Petőfiszálláson Karcag város alpolgármestere „A legszebb konyhakertek” nevű országos programban való részvételre hívta Magyarország valamennyi településének Önkormányzatait.
2017. március 19.
Kesztölc.hu – A legszebb kesztölci konyhakertek Országszerte már 15 ezren csatlakoztak a legszebb konyhakertek mozgalomhoz. A program célja, hogy legyen zöldséges kert minden udvaron, balkonon és kertben.
2017. március 17.
Civil Hírügynökség.hu – ISMÉT VERSENYEZHETNEK A LEGSZEBB KONYHAKERTEK Karcag város alpolgármestere – „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programban való részvételre hívja fel Magyarország valamennyi településének Önkormányzatait/Szervezeteit/Egyesületeit!
Csurgó.hu – Ismét keressük Csurgó legszebb konyhakertjét!
Juhász Ferenc Művelődési Ház – Meghirdetés
2017. március 16.
Újbuda.hu – Újbuda Önkormányzata meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot
Lokál.hu – Legyen öné a legszebb konyhakert!Az önkormányzat fontosnak tartja a kerület kertvárosi jellegét, melyet évről évre igyekszik különböző versenyekkel, akcióprogramokkal elősegíteni, ezért idén immár harmadik alkalommal csatlakozott „A legszebb konyhakertek” országos programhoz, mellyel keresik a kerület legszebb balkonját, kertjét.
Info Szigetköz.hu – „A legszebb konyhakertek” program – Konyhakerttel rendelkező kertművelők és/vagy közösségek jelentkezését várják.
2017. március 15.
AlföldHír.hu – Zöld óvoda KarcagonZöld óvoda címet nyert el decemberben a Madarász Imre Egyesített Óvoda Jókai úti tagóvodája. Az intézményben a „Legyen neked is konyhakerted!” programja keretében február 27-én előadásra várták az érdeklődő szülőket. köszöntött.
2017. március 14.
Nyírtura.hu – „A legszebb konyhakertek” meghirdetés
2017. március 13.
Oroscafe.hu – A legszebb konyhakertek – Orosháza is bekapcsolódik Magyarország legszebb konyhakertjét keresi az az országos program, amelybe hamarosan az orosháziak is benevezhetnek. A karcagi alpolgármester által meghirdetett kezdeményezés célja, hogy a kellő elismerést kapjon a kertművelők munkája.
Helyi Válasz.hu – A legszebb konyhakertek – Orosháza is bekapcsolódik Magyarország legszebb konyhakertjét keresi az az országos program, amelybe hamarosan az orosháziak is benevezhetnek. A karcagi alpolgármester által meghirdetett kezdeményezés célja, hogy a kellő elismerést kapjon a kertművelők munkája.
2017. március 12.
RTV – Óbecse legszebb kertjebecsén az idén is meghirdették a község legszebb kertje versenyt. Ezúttal konyhakertekkel is benevezhettek az érdeklődők
Boncsodfölde.hu – „A legszebb konyhakertek” meghirdetés
2017. március 11.
Halas Média.hu – Öné lehet a legszebbFülöp Róbert polgármester, Kiskunhalas Város Önkormányzata képviseletében – csatlakozva Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz – meghirdeti Kiskunhalason „A legszebb konyhakertek” programot.
2017. március 10.
Mezőberény.hu – „A legszebb konyhakertek „Csatalkozva Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek”országos programhoz – az elmúlt évhez hasonlóan – az Orlai Petrics Soma Kulturális Központ az idén is meghirdeti „A legszebb konyhakertek Mezőberényben” akciót
Nagykanizsa.hu – „A legszebb konyhakertek” 2017Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata 2013. évben elsőként csatlakozott a „Magyarország legszebb konyhakertjei” országos programhoz. Már ez a verseny is jelentős nagykanizsai sikerrel zárult, s ugyanez mondható el az elmúlt évekről is.
Tápiószele.hu – Meghirdetés
Kanizsa Újság.hu – 2017-ben melyik lesz a legszebb kert?Az idei versenyre május 20-ig lehet nevezni balkon, mini, normál, közösségi és 3 zártkerti kategóriában.
2017. március 09.
Halas Info.hu – Idén is keresik Kiskunhalas legszebb konyhakertjét Jelentkezzen Ön is! A program célja, hogy a kertművelők munkája a versenynek köszönhetően kapjon kellő elismerést, és példájuk nyomán minél többen műveljenek konyhakertet, hogy az évszázadok során összegyűlt tudás, tapasztalat tovább öröklődhessen a generációk között.
Szeniorok lapja.hu – Legszebb konyhakertek 2017 Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata 2013. évben elsőként csatlakozott a „Magyarország legszebb konyhakertjei” országos programhoz. Már ez a verseny is jelentős nagykanizsai sikerrel zárult, s ugyanez mondható el az elmúlt évekről is. 2016 ősszel létrehoztuk a www.nagykanizsaikertek.hu honlapot, ahol fotókkal gazdagon illusztrálva bemutatjuk a 2013-2016. év legszebb nagykanizsai kertjeit.
Zaol.hu – Ismét versenyeznek a legszebb konyhakertek Nagykanizsa – Az önkormányzat idén immár ötödik alkalommal csatlakozik a „Legszebb konyhakertek”országos felhíváshoz. A városi megmérettetésre egészen május 20-ig lehet jelentkezni.
2017. március 08.
Helyi Válasz.hu – Idén is keresik Kiskunhalas legszebb konyhakertjét – jelentkezzen Ön is! Városunk idén is csatlakozott Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz, és meghirdette Kiskunhalason „A legszebb konyhakertek” programot. Részletek és a jelentkezési lap a cikkben!
Önkormányzati Klub.hu – A legszebb konyhakertek verseny, 2017-ben is Minél több településen szeretnék „A legszebb konyhakertek” helyi verseny lefolytatásával összegyűjteni azokat a kertművelőket, akik gondosan, szeretettel művelik kertjeiket, és még e tudáskincs birtokában vannak. Őrzik mindazt, amit nagyszüleiktől tanultak, vagy olyan saját technikákat alkalmaznak, amellyel egészséges zöldségek-gyümölcsök termesztésére képesek.
Városi Visszhang.hu – Konyhakertek versenye Szentes Város Önkormányzata idén is meghirdeti pályázatát a legszebb konyhakertek számára. A felhívást teljes terjedelemben adjuk közre. Kérjük, juttassák el az információkat kertbarát ismerőseik számára, pályázzanak minél többen, hogy méltó módon képviselhesse magát városunk az országos megmérettetésben is.
Humusz.hu – „A legszebb konyhakertek” program idén is meghirdetésre került Karcag város alpolgármestere – „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjeiországos programban való részvételre hívja fel Magyarország valamennyi településének Önkormányzatait/Szervezeteit/Egyesületeit!
Szentes.hu – Már lehet jelentkezni!!! Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozva Szentes Város Önkormányzata meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot.
2017. március 07.
karcag.hu – Meghirdetés Kovács Szilvia, Karcag város alpolgármestere „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos program részeként meghirdeti Karcagon „A legszebb konyhakertek” programot
SZKHT.hu – A legszebb konyhakertek Tisztelt Érdeklődő!A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. csatlakozva „A legszebb könyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz a 2017. évben is meghírdeti A legszebb konyhakertek programját.
„A legszebb konyhakertek” – program Már lehet jelentkezni!!! Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozva Szentes Város Önkormányzata meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot.
Pályázatfigyelő.hu – INDUL A LEGSZEBB KONYHAKERTEK PÁLYÁZAT! Karcag város alpolgármestere Magyarország legszebb konyhakertjei országos programban való részvételre hívja fel Magyarország valamennyi településének Önkormányzatait/Szervezeteit/Egyesületeit!
2017. március 06.
Kétegyháza.hu – A legszebb konyhakertek országos program
Bács megye.hu – Idén is keresik Kiskunhalas legszebb konyhakertjét A program célja, hogy a lakosságot arra ösztönözzék, hogy saját, rokonai, vagy barátai udvarán, kertjében alakítson ki konyhakertet, gondozza azt, termesszen benne maga és családja számára minél több konyhakerti zöldséget, gyümölcsöt.
Kiskunhalas.hu – Meghirdetés
Szarvasi Hét.hu – A legszebb konyhakertek2017-ben is meghirdetésre került a népszerű program Szarvason. A felhívást teljes egészében az alábbiakban olvashatják.
Nagymaros.hu „A legszebb konyahkertek” verseny meghirdetése Nagymaroson
2017. március 05.
Család.hu – „A LEGSZEBB KONYHAKERTEK” Karcag város alpolgármestere Magyarország legszebb konyhakertjei országos programban való részvételre hívja fel Magyarország valamennyi településének Önkormányzatait/Szervezeteit/Egyesületeit!
Pályázatmenedzser.hu – A legszebb konyhakertek – Pályázati felhívás a verseny lebonyolításához való csatlakozásra
Keresik a legszebb konyhakertet Nagymaroson! Nagymaros Város Önkormányzata is csatlakozott az országos felhíváshoz, melynek keretében meghirdeti a„Legszebb konyhakertek” pályázatot. Várunk mindenkit, aki szeretné kertjét bemutatni!
2017. március 03.
bp16.hu – Az Önkormányzat ismét meghirdeti „A legszebb konyhakertek” című programot!
szakkozep-kenderes.hu – MENTS MEG EGY KERTET! PROGRAM DÍJÁTADÓ – A Ments meg egy kertet! programban 56 agrár-szakképzési intézmény vett részt. Átlagosan iskolánként 15-20 diák végezte a munkálatokat 1 vagy 2 felügyelő pedagógus segítségével.
europaigondolatok.hu – „Legszebb konyhakertek” programra Meghívó Jelentkezési határidő: 2017. május 19. (péntek)
turoteam.hu – A legszebb konyhakertek – pályázat Kovács Szilvia programigazgató– Karcag város alpolgármestere – „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programban való részvételre hívja fel Magyarország valamennyi településének Önkormányzatait/Szervezeteit/Egyesületeit! A program célja, hogy a kertművelők munkája a versenynek köszönhetően kapjon kellő elismerést, és példájuk nyomán minél többen műveljenek konyhakertet, hogy az évszázadok során összegyűlt tudás, tapasztalat tovább öröklődhessen a generációk között.
Nyírpazony.hu – PROGRAMFELHÍVÁS! Tisztelt Nyírpazonyi Lakosok! Önkormányzatunk szeretne csatlakozni a „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű országos programhoz.
2017. március 02.
magyarszo.rs – Kertverseny indul Óbecsén Az idén először konyhakertekkel is lehet jelentkezni, az óbecsei szervezők ugyanis csatlakoztak a Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz, amelyet Kovács Szilvia, Karcag alpolgármestere indított el.
pannonrtv.com – A legszebb kertek versenye Óbecsén Negyedik alkalommal szervezik meg a legszebb kertek versenyét Óbecse községben. A résztvevők kertekkel, udvarokkal, erkélyekkel és teraszokkal, valamint sziklakertekkel és szökőkutakkal szállhatnak versenybe.
pafi.hu – PROGRAMFELHÍVÁS! Kovács Szilvia programigazgató- Karcag város alpolgármestere – „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjeiországos programban való részvételre hívja fel Magyarország valamennyi településének Önkormányzatait/Szervezeteit/Egyesületeit!
uh.ro – Benevezhetsz a legszebb konyhakertek versenyébe Ha panelkertészkedsz, netán ház mellett valódi konyhakerted van, akkor feltétlenül görgess tovább!
bicske.hu – „A legszebb konyhakertek” program Bicskén
itthon.myhunet.com – A legszebb konyhakertek A kiíró országos programban való részvételre hívja fel Magyarország valamennyi településének Önkormányzatait/Szervezeteit/Egyesületeit!
nagymaros.hu – „A legszebb konyhakerteket” keressük Nagymaros Város Önkormányzata is csatlakozott az országos felhíváshoz, melynek keretében meghirdeti a „Legszebb konyhakertek” pályázatot. Várunk mindenkit, aki szeretné kertjét bemutatni!
magyarszo.rs – Kertverseny indul Óbecsén Az Ökobecse Polgári Egyesület, az Oldtimer Club és az Ikebana virágüzlet közös szervezésében az idén 4. alkalommal szervezik meg a legszebb kertek versenyét Óbecsén. Kis Zoltán, az Ökobecse elnöke elmondta: az elmúlt években 20-30 jelentkező volt, és azt szeretnék, ha az idén ennél jóval többen mutatkoznának be a közönségnek és a zsűrinek, ezért Péterrévéről, Bácsföldvárról és a község többi településéről is várják az indulókat. A résztvevők négy kategóriában: kertekkel, udvarokkal, erkélyekkel és teraszokkal, valamint sziklakertekkel és szökőkutakkal szállhatnak versenybe, ezek értékelésekor a szépséget, a rendezettséget, a növények sokféleségét és kombinációját tartja majd szem előtt a zsűri. Valentina L. Sekulić zsűrielnök szerint sokkal inkább ismerkedésről, tapasztalatcseréről, közös örömökről, mintsem igazi versenyről van szó.
szentes.hu – Már lehet jelentkezni!!! Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozva Szentes Város Önkormányzata meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot.
ketegyhaza.hu – „A legszebb konyhakerteket” keressük Kétegyházán is keresik a konyhakerteket
Kelet.hu – Felkutatták a fiatalok az elhanyagolt kerteket. A tavaly meghirdetett Kertészkedés Éve programsorozatban (melynek célja, hogy a magyar emberek minél több zöldséget és gyümölcsöt termesszenek, vásároljanak és fogyasszanak) a Földművelésügyi Minisztérium agrárszakképző intézményei is részt vettek.
2017. március 01.
tvbecej.rs – Kerestetik községünk legszebb zöld oázisa Az Óbecse község legszebb kertjei elnevezésű verseny az Ökobecse PE, az Ikebana Virágüzlet és az Óbecse-Törökbecse Old-timer Klub szervezésében idén 4. alkalommal kerül megvalósításra.
palyazatok.org – A legszebb konyhakertek pályázat Karcag város alpolgármestere – „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programban való részvételre hívja fel Magyarország valamennyi településének Önkormányzatait/Szervezeteit/Egyesületeit!
kunszentihirek.hu – Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjeiországos programhoz csatlakozva Kunszentmárton Város Önkormányzata meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot.
tiszaroff.com – „A legszebb konyhakertek” 2017. évi program Tiszaroffon
hatvan.hu – „A legszebb konyhakertek” program Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozva Hatvan Város Önkormányzata meghirdeti
velence.hu – VELENCE VÁROS ÖNKORMÁNYZATA IDÉN IS MEGHIRDETI „A LEGSZEBB KONYHAKERTEK” VELENCE PROGRAMOT Velence Város Önkormányzata idén is meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot. Várjuk minden konyhakerttel rendelkező kertművelő és közösség jelentkezését.
moszlap.hu – „A legszebb konyhakertek” Minél több településen szeretnék „A legszebb konyhakertek” helyi verseny lefolytatásával összegyűjtenék azokat a kertművelőket, akik gondosan, szeretettel művelik kertjeiket, és még e tudáskincs birtokában vannak. Őrzik mindazt, amit nagyszüleiktől tanultak, vagy olyan saját technikákat alkalmaznak, amellyel egészséges zöldségek-gyümölcsök termesztésére képesek.
2017. február 28.
Baon.hu – Dobogóra állhattak a kertmentő diákok Harmadik helyezést ért el a Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola csapata a Ments meg egy kertet országos program keretében meghirdetett versenyen.
2017. február 27.
Kossuth Rádió – Kovács Szilvia programigazgató, Karcag várso alpolgármestere és „A legszebb konyhakertek” program a Napközben vendége
juhaszferencmk.hu – „A legszebb konyhakertek” verseny – Biatorbágy Tarjáni István polgármester, Biatorbágy Város Önkormányzata képviseletében – csatlakozva Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjeiországos programhoz – meghirdeti Biatorbágyon
2017. február 23.
mezge.hu – Díjat vehettünk át a „Ments meg egy kertet” program lezárásaként! Iskolánk csapata az előkelő harmadik helyezésért járó díjat vehette át Budapesten, a Ments meg egy kertet program lezárásának apropóján tartott rendezvényen, Román István helyettes államtitkártól. Gratulálunk!
Likefestoon.com – Dobogósok a mezőhegyesi kertmentő diákok Példaértékű munkát végeztek a dél-békési mezőgazdasági szakképző iskola kertész tanulói a „Ment meg egy kertet!” című országos kezdeményezés keretében. Ötvenhat iskola „szállt ringbe”. Csaknem hetvenhat kertet műveltek meg, a mezőhegyesiek egy műemléki környezetben lévő, elhagyatott földrészt vettek gondozás alá, oklevélben részesültek a napokban.
Hermanszombathely.hu – A minisztérium 56 agrár-szakképzési intézménye vett részt a Ments meg egy kertet! elnevezésű, tavaly év elején meghirdetett projektben – összesen 76 kertet vontak művelés alá. A tanulók elsősorban olyan kerteket kutattak fel településeiken, amelyek elhanyagoltak voltak, vagy idős tulajdonosaik egyedül már nem tudták megművelni őket. Az FM DASzK vépi középiskolája és a szombathelyi Herman Ottó szakképző iskola diákjainak munkáját is oklevéllel és tárgyjutalommal ismerték el a keddi fővárosi díjátadón.
balkonada.cafeblog.hu – Csatlakozz „A legszebb konyhakertek” települési pályázathoz! Már csak egy hétig csatlakozhatnak a 2016. évi „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz azok a települések, amelyek szeretnék elismerni a településükön élő, és szorgoskodó kertművelőket!
2017. február 22.
Agroinform.hu – Díjazták a legszebb konyhakertet A Ments meg egy kertet! program keretében díjazták a legszebb konyhakertet. A szaktárca ezzel elsősorban a kertészkedésre szeretné ösztönözni azokat is, akik még soha nem próbálták.
Magyar Mezőgazdaság.hu – Díjazták a kert mentőket Tavaly 76 elhanyagolt vidéki kertet kezdtek gondozni az agrártárca által fenntartott szakképző intézmények diákjai a A legszebb konyhakertek verseny részeként indított Ments meg egy kertet program keretében. A szaktárca díjazta a fiatalok erőfeszítéseit, és 2017-re is meghirdette a programot.
Behír.hu – A „Ments meg egy kertet!” program résztvevőit díjazta az agrártárca A Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter által 2016-ra meghirdetett Kertészkedés Éve programsorozatban a Földművelésügyi Minisztérium agrárszakképző intézményei is részt vettek. A díjazottaknak járó elismeréseket Román István, a tárca agrárszakképzésért felelős helyettes államtitkára, valamint Kovács Szilvia, „A legszebb konyhakertek” program programigazgatója adta át – írja a Földművelésügyi Minisztérium sajtóirodájának közleménye.
Webradio.hu – Átadták a Ments meg egy kertet! program díjait Budapesten Átadták a Ments meg egy kertet! program díjait Budapesten, a programban a Földművelésügyi Minisztérium (FM) fenntartásában működő szakiskolák egy-egy kert gondozásával vettek részt.
Új Nemzedék.hu – Ments meg egy kertet! Átadták a Ments meg egy kertet! program díjait Budapesten, a programban a Földművelésügyi Minisztérium (FM) fenntartásában működő szakiskolák egy-egy kert gondozásával vettek részt.
szakkozep-kenderes.hu – MENTS MEG EGY KERTET! A Földművelésügyi Minisztérium a Ments meg egy kertet! felhívással vonja be a mezőgazdasági szakiskolák diákjait a kertészkedés éve jegyében szervezett programsorozatba, amelyet „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjeimozgalommal együttműködésben szerveztek. A Kenderesi Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégiumban jártunk, ahol nagy örömmel és lendülettel vágtak bele a munkába.
Utcaemberek.blogspot.hu – Átadták a Ments meg egy kertet! program díjait Budapesten Átadták a Ments meg egy kertet! program díjait Budapesten, a programban a Földművelésügyi Minisztérium (FM) fenntartásában működő szakiskolák egy-egy kert gondozásával vettek részt.
Magyulaiskola.hu – „Ments meg egy kertet!” -projekt A „Ments meg egy kertet” program keretében Varasdják Mihályné (Mártika) kb. 150 négyszögöl-es kertjét választottuk ki a budapesti Kada utcában
helyivalasz.hu – A „Ments meg egy kertet” program résztvevőit díjazta az agrártárca Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter által 2016-ra meghirdetett Kertészkedés Éve programsorozatban a Földművelésügyi Minisztérium agrárszakképző intézményei is részt vettek. A díjazottaknak járó elismeréseket Román István, a tárca agrárszakképzésért felelős helyettes államtitkára, valamint Kovács Szilvia, „A legszebb konyhakertek” program programigazgatója adta át. A Földművelésügyi Minisztérium 2016-ban Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén hirdette meg a Kertészkedés Évét,
szakkozep-kenderes.hu – „MEGMENTETTÜNK” EGY KERTET 🙂 Sikeresen vettünk részt a MENTS MEG EGY KERTET programban.
kpe.hu – Gondoskodás az elhanyagolt vidéki kertekről Az agrártárca által fenntartott 76 szakképző intézmény diákjai a „a legszebb konyhakertek” verseny – részeként indították el a „Ments meg egy kertet!” – elnevezésű programot.
2017. február 21.
OrientPress.hu – Kertet mentettek a fiatalok Átadták a Ments meg egy kertet! program díjait Budapesten, a programban a Földművelésügyi Minisztérium (FM) fenntartásában működő szakiskolák egy-egy kert gondozásával vettek részt.
Csalad.hu – MENTS MEG EGY KERTET! Átadták a Ments meg egy kertet! program díjait Budapesten, a programban a Földművelésügyi Minisztérium (FM) fenntartásában működő szakiskolák egy-egy kert gondozásával vettek részt.
PestPilis.hu – Kapára magyar diákok! – egy program, amivel mindenki jól jár Műveljenek meg minél többen, minél több területet a környezetükben – ezzel az alapcéllal futott az FM programja, melynek résztvevői idős emberek kertjét is „örökbe fogadták” megművelésre.
Felsofokon.hu – MENTS MEG EGY KERTET! Átadták a Ments meg egy kertet! program díjait Budapesten. A programban a Földművelésügyi Minisztérium (FM) fenntartásában működő szakiskolák egy-egy kert gondozásával vettek részt.
2017. február 19.
Likefestoon.com – Tótkomlóson is népszerűsítenék A már több éves múltra visszatekintő „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjeiországos kezdeményezés Dél-Békésben is népszerűségnek örvend. A jelentkezés az idei kiírásra jelenleg is tart, Tótkomlóson már éltek a lehetőséggel.
2017. február 17.
Kunszentmiklós.hu – A legszebb konyhakertek – Köszöntjük Kunszentmiklós Város Önkormányzatát, mint csatlakozót „A legszebb konyhakertek” csapatában!
2017. február 12.
behir.hu – IDÉN IS DÍJAZZÁK A LEGSZEBB KONYHAKERTET – Harmadik alkalommal csatlakozik Békés városa a „A legszebb konyhakertek” című országos, konyhakerteket népszerűsítő pályázathoz. A hagyományos termesztés és az ötletes, városi balkonkertészkedés is egyaránt helyet kap a versenyben.
2017. február 10.
Békésváros.hu – IDÉN IS DÍJAZZÁK A LEGSZEBB KONYHAKERTET – Harmadik alkalommal csatlakozik Békés városa a „A legszebb konyhakertek” című országos, konyhakerteket népszerűsítő pályázathoz. A hagyományos termesztés és az ötletes, városi balkonkertészkedés is egyaránt helyet kap a versenyben.
Nyírpazony.hu – Programfelhívás! Önkormányzatunk szeretne csatlakozni a „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű országos programhoz.
2017. január 30.
Abony.hu – Várják a jelentkezőket „A legszebb konyhakertek” programfelhívásra – Kovács Szilvia programigazgató – Karcag város alpolgármestere – „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei programban való részvételre hívja fel Magyarország valamennyi településének Kertművelőit/ Önkormányzatát / Intézményeit/ Civil szervezeteit/ Közösségeit!
2017. január 19.
Bicske.hu – Előterjesztés„A legszebb konyhakertjei” programhoz csatlakozásra
2017. január 17.
Felsőcsatár.hu – Ismét lehet csatlakozni „A legszebb konyhakertek” mozgalomhoz Az idén is meghirdették „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programot, amelyhez várjuk a felsőcsatáriak jelentkezését is.
2017. január 08.
Derecske.hu – Legszebb konyhakertek 2016 Derecske Város Önkormányzata idén harmadik alkalommal kapcsolódott be abba a karcagi kezdeményezésbe, amelynek célja Magyarország legszebb konyhakertjének megtalálása. Valójában a példaadás, a példamutatás, a biztatás és az elismerés.
2017. január 02.
Pro Agricultura Hargitae Universitas Alapítvány.ro – Legszebb konyhakertek Székelyföldön is – A magyarországi Legszebb konyhakertek elnevezésű versenyhez harminc konyhakerttel kapcsolódott idén a Székelyföldi Bio Egyesület és a Pro Agricultura Hargitae Universitas Alapítvány.
2017. január 01.
Szóljon.hu – Díjazták a legjobb versenyzőket KENDERES | A képviselő-testület keddi ülésén díjazta a Legszebb konyhakertek 2016. helyi versenyzőit.
2016. december 23.
Székely gazda.ro – Legszebb konyhakertek Székelyföldön is A magyarországi Legszebb konyhakertek elnevezésű versenyhez harminc konyhakerttel kapcsolódott idén a Székelyföldi Bio Egyesület és a Pro Agricultura Hargitae Universitas Alapítvány.
2016. december 01.
Ma.hu – Újra meghirdették a legszebb konyhakertek programot Ismét meghirdették a Magyarország legszebb konyhakertjei programot, a 2017-es év kiemelt témája „Hasznos rovarokat a kertbe”.
HírExtra.hu – Kié a legszebb konyhakert? Ismét meghirdették a Magyarország legszebb konyhakertjei programot, a 2017-es év kiemelt témája „Hasznos rovarokat a kertbe”. A csatlakozási határidő 2017. március 20. – közölte a Földművelésügyi Minisztérium
M-online.hu – Kié a legszebb konyhakert? Ismét meghirdették a Magyarország legszebb konyhakertjei programot, a 2017-es év kiemelt témája „Hasznos rovarokat a kertbe”. A csatlakozási határidő 2017. március 20.
hírek ma.hu – Kié a legszebb konyhakert?Ismét meghirdették a Magyarország legszebb konyhakertjei programot, a 2017-es év kiemelt témája „Hasznos rovarokat a kertbe”. A csatlakozási határidő 2017. március 20.
Budapest Hírzóna.com – Újra meghirdették a legszebb konyhakertek programot Budapest – Ismét meghirdették a Magyarország legszebb konyhakertjei programot, a 2017-es év kiemelt témája „Hasznos rovarokat a kertbe”. A csatlakozási határidő 2017. március 20.
Kerttervezes-kertepites.hu – Díjazták a legszebb kerteket Kitüntette tegnap a Virágos Szeged versenyben pályázott legszebb kertek gondozóit a Szegedi Környezetgazdálkodási Nkft.
Délmagyar.hu – Díjazták a legszebb kerteket Kitüntette tegnap a Virágos Szeged versenyben pályázott legszebb kertek gondozóit a Szegedi Környezetgazdálkodási Nkft.
Hirextra.hu – Kié a legszebb konyhakert? – Ismét meghirdették a Magyarország legszebb konyhakertjei programot, a 2017-es év kiemelt témája „Hasznos rovarokat a kertbe”. A csatlakozási határidő 2017. március 20.
Ma.hu – Újra meghirdették a legszebb konyhakertek programot Ismét meghirdették a Magyarország legszebb konyhakertjei programot, a 2017-es év kiemelt témája „Hasznos rovarokat a kertbe”.
2016. december 01.
http://hirextra.hu/2016/12/01/kie-a-legszebb-konyhakert/
http://www.ma.hu/uzlet/293438/Ujra_meghirdettek_a_legszebb_konyhakertek_programot?place=srss
2016. november 30.
http://sokszinuvidek.24.hu/kertunk-portank/2016/11/30/egyre-tobb-a-gyonyoru-konyhakert-magyarorszagon/
http://www.farmit.hu/kerteszet/2016/11/30/atadtak-legszebb-konyhakertekert-jaro-elismereseket
http://www.haon.hu/ujra-meghirdettek-a-legszebb-konyhakertek-programot/3286525
http://www.ma.hu/uzlet/293438/Ujra_meghirdettek_a_legszebb_konyhakertek_programot
http://velemenyezd.hu/velemenyezd.tvn?cid=hD6m&hir=%DAjra%20meghirdett%E9k%20a%20legszebb%20konyhakertek%20programot
http://sokszinuvidek.24.hu/kertunk-portank/2016/11/30/egyre-tobb-a-gyonyoru-konyhakert-magyarorszagon/
2016. november 29.
http://alfoldhir.hu/2016/11/lakossagi-forumot-tartott-panti-ildiko/
2016. november 23.
http://www.kmve.hu/tag/a-legszebb-konyhakertek/
2016. november 22.
http://magyarmezogazdasag.hu/hu/irasok/kerteszet-szoleszet-boraszat/bio-modszerek-magyarorszag-legszebb-konyhakertjeiben
2016. november 21.
http://www.mnvh-jnszmegye.hu/2016-11-21-szakmai-modszerek-eljarasok-a-bio-konyhakert-muveleseben/
2016. november 18.
http://www.turagro.hu/hirek-videkrol/2016-11-21-szakmai-modszerek-eljarasok-a-bio-konyhakert-muveleseben/
2016. november 16.
http://www.kmve.hu/2016-11-16-szakmai-modszerek-eljarasok-a-bio-konyhakert-muveleseben-elso-alkalom/
2016. november 13.
http://www.infokarcag.hu/kepek/lista/n-kis-kertet-kerteltem-2016-11-13
2016. november 08.
http://zaol.hu/biokerteszet/vegyszer-nelkul-termeszetesen-biokert-a-dobogo-legmagasabb-fokan-1798838
2016. november 05.
http://www.pecsma.hu/pecs-aktual/ilyenek-a-legszebb-konyhakertek/
2016. november 01.
http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/dijaztak_a_legszebb_kerteket/2498719/
2016. október 25.
http://martfu.hu/?module=news&action=show&nid=226152
2016. október 20.
http://www.varosivisszhang.hu/?p=27660
http://www.derecske.hu/page/q/8687
2016. október 18.
http://www.beol.hu/bekes/kozelet/csabai-konyhakertek-a-legszebbek-kozott-689297
http://friss-hirek.hu/friss-hirek/csabai-konyhakertek-a-legszebbek-kozott
http://tallozo.myhunet.com/hir/csabai-konyhakertek-a-legszebbek-kozott-w7715883.html
2016. október 17.
http://hetihirek.hu/2016/10/17/eredmenyhirdetes-lezarult-a-legszebb-konyhakertek-kocser-2016-evi-versenye/
http://www.szankinfo.hu/hir1/hir2016/1017_kert.html
http://www.news4business.hu/kozlemenyek/press_release.php?id=30557
http://leaderkontakt.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1628%3Adijaztak-a-legszebb-konyhakerteket&catid=1%3Afriss-hirek&Itemid=139&lang=hu
http://www.varosivisszhang.hu/?p=27660
2016. október 16.
http://www.edenkert.hu/vilagos-zold/zold-bolygo/legszebb-konyhakert-dij-2016/5716/
2016. október 14.
http://www.hoi.hu/node/596283
http://gongradio.hu/terseghirei/245904-halasi-az-orszag-legszebb-konyhakertje
http://www.baon.hu/bacs-kiskun/kozelet/kert-is-kell-az-otthonhoz-688695

 

2016. október 10.
http://zaol.hu/otthon/a-legszebb-konyhakert-gyumolcsossel-es-viragokkal-1793852
http://www.naplo.hu/helyi/2016/10/10/az-europai-unio-volt-a-fokuszban.naplo
2016. október 09.
http://karcagtv.hu/news/443-lovasnap-volt-karcagon
http://www.szoljon.hu/galeria/77231
http://www.heol.hu/galerialp/77231
2016. október 08.
http://www.kanizsaujsag.hu/hirek/33556/magyarorszag-legszebb-konyhakertjei-mindenki-nyert-a-versengesben/
http://www.szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok/kozelet/a-konyhakertek-nyertese-a-viragokat-is-imadja-687525
2016. október 07.
http://www.mkskft.hu/mesv/upload/2016.20_01-12.pdf
2016. október 06.
http://kerteszetesszoleszet.hu/hu/irasok/vegyszermentesen-konyhakertben
http://www.civilek.hu/hirek-osszes/kisult-a-tokos-gorhe-es-retes/
http://www.civilportal.rs/hu/hirek-del-bacska-es-szeremseg/kisult-a-tokos-gorhe-es–retes
http://www.vajma.info/cikk/magazin/9254/Temerin-Megtartottak-a-18-Del-bacskai-Tokfesztivalt.html
2016. október 05.
http://www.zoldovoda.hu/hu/zold-ovodai-elet/10-eves-a-zold-ovoda
https://www.bp16.hu/hirek/aktualis/legszebb-konyhakertek
http://www.keruletiujsag.hu/16-keruleti-ujsag-rakosszentmihaly-sashalom-matyasfold-arpadfold-cinkota/xvi-16-kerulet-rakosszentmihaly-matyasfold-sashalom-arpadfold-cinkota-forum/budapest16/dijaztak-a-legszebb-konyhakerteket.html
http://www.keruleti-ujsag.hu/16-keruleti-ujsag-rakosszentmihaly-sashalom-matyasfold-arpadfold-cinkota/xvi-16-kerulet-rakosszentmihaly-matyasfold-sashalom-arpadfold-cinkota-forum/budapest16/dijaztak-a-legszebb-konyhakerteket.html
http://www.keruletihirnok.hu/16-keruleti-ujsag-rakosszentmihaly-sashalom-matyasfold-arpadfold-cinkota/xvi-16-kerulet-rakosszentmihaly-matyasfold-sashalom-arpadfold-cinkota-forum/budapest16/dijaztak-a-legszebb-konyhakerteket.html
2016. október 03.
http://www.zalamedia.hu/vezeto-hirek/zold/a-legszebb-konyhakertek
http://www.mezotur.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1246:eredmenyt-hirdettek-a-legszebb-konyhakertek-versenyben&catid=19&Itemid=153
2016. október 02.
http://www.mnvh-jnszmegye.hu/2016-10-09-karcagi-lovasnap/
http://vaol.hu/hirek/egyutt-dolgozunk-civil-tudositoink-jartak-nalunk-1792304
2016. október 01.
http://www.mezotur.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1246:eredmenyt-hirdettek-a-legszebb-konyhakertek-versenyben&catid=19&Itemid=153
https://www.lokal.hu/2016-09-mar-gyomlalnak-az-ovisok/
http://zalaegerszeg.hu/cikk/27427/Legszebb_konyhakertek_Video
2016. szeptember 30
https://www.youtube.com/watch?v=A0JXSAVx7fw
http://hatvanihirlap.hu/napsugar-ovoda-lett-legviragosabb-intezmeny/
http://zaol.hu/hirek/lila-sargarepa-es-feher-uborka-kuriozumok-is-teremnek-a-legszebb-kiskertekben-1792001
2016. szeptember 28.
https://www.youtube.com/watch?v=aE0jx6ueJmI
http://www.naplo.hu/helyi/2016/09/28/orszagos-elismeres-fulop-tibor-kertjenek.naplo#registered
http://hatvanihirlap.hu/napsugar-ovoda-lett-legviragosabb-intezmeny/
http://www.haon.hu/orszagos-elismeres-fulop-tibor-kertjenek/3209410
2016. szeptember 26.
http://www.mezokovesd.hu/index.php?action=showart&id=4007
2016. szeptember 24.
http://csabagyongye.com/esemenyek/szent-mihaly-napi-csabaisagok-itthon-vagy-magyarorszag-szeretlek-hetvege/
2016. szeptember 22.
http://vaol.hu/szentgotthard/egyre-zoldebb-a-varos-kertek-versenyeztek-es-dolgoznak-a-viragositason-1790526
2016. szeptember 20.
https://veol.hu/hirek/az-idei-legszebbek-1790216
http://www.bp18.hu/hirek/keruleti-hirek/item/14667-hat-kiskert-a-kerekerdoben
2016. szeptember 19.
http://frissvideok.hu/regionalis/808766-video-dijaztak-a-kiskerteket
http://www.bekesijarasok.hu/bekesi-jaras/hirek/miniszteri-latogatas-mezoberenyben
2016. szeptember 18.
http://www.infoeger.hu/hirek/olvas/-viragos-egerert-szep-kornyezetert-verseny-dijazottjainak-listaja-2016-09-18-140507
2016. szeptember 15.
http://kadarka.net/cikkek-kat/lelket-simogato-latvany-a-szep-konyhakert
2016. szeptember 13.
http://www.baon.hu/bacs-kiskun/kozelet/egy-egesz-nyajat-megfoztek-683535
2016. szeptember 11.
http://vaol.hu/hirek/dijaztak-a-legszebb-szentgotthardi-konyhakerteket-1788546
2016. szeptember 10.
http://www.martfu.hu/?module=images&action=img_gallery&inframe=1&fname=2013.06-LEGSZEBB-KONYHAKERTEK
http://www.opont.hu/hirek/3519
http://www.halasmedia.hu/index.php/online-hirek/koezelet/18380-a-legszebb-halasi-termesek-es-konyhakertek
http://www.newjsag.hu/2016/09/10/szilvanapok-xix-re-lapot-huztak-a-rendezok-a-nyitonapon/
2016. szeptember 09.
http://www.gotthardtv.hu/ujsite/cikk.cgi?id=4844
2016. szeptember 08.
http://zalaegerszeg.hu/cikk/27269/Legszebb_konyhakertek_Video
http://zegtv.hu/a-legszebb-konyhakertek-versenye-zalaegerszegen/
2016. szeptember 07
http://duoinfomovar.hu/?view=galeriak&g=5545&PHPSESSID=49c29c9f39a1897cc8de0318ab2ca050
2016. szeptember 06.
http://haromhatar.hu/index.php/hirek/helyi-hirek/1672-varosnap-nyirmadan-2016-szeptember-17-en-szombat.html
http://megyeapp.hu/zold-szentgotthard-fesztival-programjai-szeptember-9-11-zsebedben-az-infocsomag-09-06/
http://jaszkurt.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=27562:termekek-es-vevk-kavalkadja&catid=71:itthon&Itemid=100
2016. szeptember 05.
http://vaskarika.hu/hirek/reszletek/12143/a_zold_szentgotthard_fesztival_reszletes_programja_szept_9-11/
2016. szeptember 04.
http://www.szankinfo.hu/hir1/hir2016/0904_konyhakert.html
2016. szeptember 02.
http://www.opont.hu/hirek/3519
2016. szeptember 01.
http://kertikalendarium.hu/hu/irasok/kerteszet-szoleszet-boraszat/tobbgeneracios-kertek
2016. augusztus 31.
http://lcafe.hu/mfooldal-galeria/2323-befejezodott-a-kerteszeti-es-elelmiszeripari-kiallitas-es-vasar
2016. augusztus 29.
http://zaol.hu/otthon/ismet-a-mikocsics-csalade-a-legszebb-konyhakert-a-normal-kategoriaban-1786075
http://hetihirek.hu/2016/08/29/hagyomany-es-innovacio-bucsu-jaszkarajenon/
2016. auguszus 26.
http://hiros7.hu/2016/08/26/lezarult-legszebb-konyhakertek-kecskemeti-forduloja/
http://www.andanterestaurant.hu/programajanlo/2016-09-09/zold-szentgotthard-kornyezetvedelmi-kulturalis-es-gasztronomiai-fesztival
http://tvkeszthely.hu/hirek/7395/otodik-alkalommal-is-ponty-igy-jo/
2016. augusztus 22.
http://www.piliscsaba.hu/hirek_display.php?cikk=672&page=onkormanyzati_hirek
2016. augusztus 15.
http://www.karcagtv.hu/news/394-legszebb-konyhakertek-karcagon
http://allevents.in/szank/a-legszebb-konyhakertek-helyi-d%C3%ADjkioszt%C3%B3-szank/1672860209700626,
https://www.facebook.com/nagykanizsaikertek/
http://keszin.hu/2016/08/15/xix-tersegi-kerteszeti-es-elelmiszeripari-kiallitas-es-vasar/
2016. augusztus 14.
http://balkonada.cafeblog.hu/kategoria/kiskert-2/kiskert/
2016. augusztus 13.
http://www.regio1.hu/hirek/20459/ok-a-tovabbjutok/
2016. augusztus 11.
http://hiros.hu/hirek/legszebb-konyhakertek-program
http://hiros.hu/programok/fesztival/kiallitoi-standok-lekvarverseny-legszebb-konyhakertek-dijatadasa
http://www.jaszkarajeno.hu/2016-legszebb-konyhakertek-jaszkarajenon
http://www.behir.hu/most-arra-kerjuk-kerteljen
http://www.kunbaracs.hu/meedia/dokumentum_2016/Hiros_het_2016.pdf
http://veszprem.offmedia.hu/gasztro/badacsonyi-szurkebarat-es-magyar-szurkemarha-unnep
2016. augusztus 09.
http://szivargo.blogspot.hu/2016/08/ime-szentmiklosi-napok-programja.html
2016. július 22.
Központ Maros megyei hetilap – Kertcsodák a székelység fővárosában is!
http://www.kozpont.ro/hirek/tarsadalom/kertcsodak-a-szekelyseg-fovarosaban-is/
2016. július 21.
Kertészetszőlészet.hu – A legszebb konyhakertek – Elismerjük, ami szép és jó Kertészet és Szőlészet (2016-29. szám)
http://kerteszetesszoleszet.hu/hu/irasok/kerteszet-szoleszet-boraszat/legszebb-konyhakertek-elismerjuk-ami-szep-es-jo
2016. július 19.
Vajdasági Magyar Szövetség – Kezdődnek a rendezvények
http://www.vmsz.org.rs/hirek/terepi-tortenesek/kezdodnek-rendezvenyek
2016. július 12.
Kanizsaujsag.hu – Gyors otthon melege program és alapos kert zsűrizés
http://www.kanizsaujsag.hu/hirek/32084/gyors-otthon-melege-program-es-alapos-kert-zsurizes/
2016. június 28.
A legújabb ötletünk: „Gazdag kamra” program
http://hetihirek.hu/2016/06/28/a-legujabb-otletunk-gazdag-kamra-program-nem-csak-kocseriaknak/
2016. június 26.
A legszebb konyhakertek versenye – Kertművelők jelentkezését várják
http://www.e-nepujsag.ro/op/article/legszebb-konyhakertek-versenye
2016. június 24.
Legszebb konyhakertek versenye Maros megyében
http://www.kozpont.ro/hirek/tarsadalom/legszebb-konyhakertek-versenye-maros-megyeben/
2016. június 19.
A zsűri legnagyobb elismerésében részesültek a csabacsűdi iskolások
http://www.newjsag.hu/2016/06/19/zsuri-legnagyobb-elismereseben-reszesultek-csabacsudi-iskolasok/
2016. június 14.
MENTS MEG EGY KERTET!
http://szakkozep-kenderes.hu/ments-meg-egy-kertet/
2016. június 12.
Legszebb konyhakertek – „Én kis kertet kerteltem” rajzpályázat eredményhirdtés
http://samsoniskola.hu/aktualis-tanev/isk_sikereink/a-legszebb-konyhakertek/455
2016. június 10.
Marosszékiek is versenyezhetnek konyhakertjeikkel
http://www.szekelyhon.ro/aktualis/marosszek/marosszekiek-is-versenyezhetnek-konyhakertjeikkel
2016. június 9.
Akár miskolci is lehet Magyarország legszebb konyhakertje
http://m.minap.hu/cikkek/akar-miskolci-lehet-magyarorszag-legszebb-konyhakertje
2016. június 08.
Tiszató-Rádió – JÚNIUS 20-IG LEHET JELENTKEZNI „A LEGSZEBB KONYHAKERTEK” PROGRAMRA
http://www.tiszatoradio.hu/hirek/junius-20-ig-lehet-jelentkezni-a-legszebb-konyhakertek-programra
Jászhír.hu – Hónap végéig lehet jelentkezni “A legszebb konyhakertek” programra
http://jaszhir.hu/2016/06/08/2016-06-08-honap-vegeig-lehet-jelentkezni-a-legszebb-konyhakertek-programra/
Martfű.hu –  Kertbejárás
http://www.martfu.hu/?module=images&action=img_gallery&inframe=1&fname=2013.06-LEGSZEBB-KONYHAKERTEK
Bácsmegye.hu – Különdíjas a kecskeméti testvérpár az „Én kis kertet kerteltem” gyermekrajz-pályázaton
http://bacsmegye.hu/kecskemet/en-kis-kertet-kerteltem-gyermekrajz-palyazat-szappanos-istvan/kulondijas-kecskemeti
Kanizsa újság – Jövő héten indul a kertszemle
http://www.kanizsaujsag.hu/hirek/31572/jovo-heten-indul-a-kertszemle/
2016. június 07.
Kanizsa újság.hu – Kezdődik a kertszemle
http://zaol.hu/nagykanizsa/kezdodik-a-kertszemle-1772532
2016. június 06.
Nemzeti Fórum – A legszebb Konyhakertek rajzpályázat díjátadása
http://www.nemzetiforum.hu/index.php?id=a-legszebb-konyhakertek-rajzpalyazat-dijatadasa
Lezárult az „Én kis kertet kerteltem” gyermekrajz-pályázat
http://jnsz.hu/lezarult-az-en-kis-kertet-kerteltem-gyermekrajz-palyazat
Kadarka.net – Keresik a legszebb konyhakerteket
http://kadarka.net/cikkek-kat/a-legszebb-konyhakertek
2016. június 04.
Magyar Mezőgazdaság –Én kis kertet kerteltem… rajzoltak a gyerekek
http://magyarmezogazdasag.hu/hu/irasok/kerteszet-szoleszet-boraszat/en-kis-kertet-kerteltem%E2%80%A6-rajzoltak-gyerekek
2016. június 03.
Kormány.hu – Legszebb konyhakertek pályázat díjátadój
http://www.kormany.hu/hu/esemenytar/1-legszebb-konyhakertek-palyazat-dijatadoja
2016. június 02.
Meghirdetés
http://www.tiszatoradio.hu/hirek/a-legszebb-konyhakertek-tiszafured
http://www.balatonregion.hu/legyen-tobb-sajat-termes–zalai-hirlap–keszey-agnes
http://zegtv.hu/hirado-666/?video=b6O05IPDmRE
http://hajdusamson.hu/?p=15596
http://www.miskolc.hu/legszebb-konyhakertek-miskolc-program
http://alcsutdoboz.hu/a-legszebb-konyhakertek/#more-1503
http://www.jaminaikozossegihaz.hu/index.php/program/aktualis-programok/224-legszebb-konyhakertek
http://faluhaz.baracs.hu/legszebb-konyhakertek-verseny/
2016. június 01
Népújság.ro –  Versenyben a legszebb konyhakertek
http://www.e-nepujsag.ro/op/article/versenyben-legszebb-konyhakertek
2016. május 30
Meghirdetés
http://www.piliscsaba.hu/hirek_display.php?cikk=610&page=onkormanyzati_hirek
http://dregelypalank.hu/hirarchivum/
2016. május 25.
Meghirdetés
http://www.kobanya.hu/?module=news&action=show&nid=184679
http://www.miskolc.hu/legszebb-konyhakertek-miskolc-program
http://nagyivan.hu/a-legszebb-konyhakertek-jelentkezesi-hatarido-2016-junius-20/
http://www.csepel.hu/hireink/kozelet/item/8622-a-legszebb-konyhakertek-magyarorszag-legszebb-konyhakertjei-orszagos-program-a-meghosszabbitott-jelentkezesi-hatarido-junius-20
http://www.badacsonytordemic.hu/hu/aktualis-hirmondo/faliujsag-friss-hirek/5033-legszebb-konyhakertek-verseny-2016
http://www.bonyhad.hu/hirdetmenyek/a-legszebb-konyhakertek-bonyhadon.html
http://www.tata.hu/15691/meg_mindig_lehet_palyazni_a_legszebb_konyhakertek_versenyere_tatan
http://www.szentgotthard.hu/hu/kiemelt-hirek/legszebb-konyhakertek-szentgotthard.html
http://felsocsatar.hu/2016/05/26/meghosszabbitottak-a-jelentkezesi-hataridot-a-legszebb-konyhakertek-akcioba/
http://bicske.hu/friss/legszebb-konyhakertek-bicske-program
http://varkapu.info/legszebb-konyhakertek-piliscsaba
http://vonyarcvashegy.hu/hirek/a-legszebb-konyhakertek-program
http://kenderes.hu/letoltesek/Kertprogram-Meghirdetes-2016.pdf
http://faluhaz.baracs.hu/legszebb-konyhakertek-verseny/
https://allevents.in/esztergom/a-legszebb-konyhakertek/974316659343205
http://zalaegerszeg.hu/dokumentum/26386/legszebb_konyhakertek.pdf
http://www.petofiszallas.hu/index.php?page=menupont&oldal=68
http://csepel.info/?p=49701
http://nadudvar.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=174:legszebb-konyhakert-verseny-hosszabitas&catid=21
2016. május 18.
Infoesztergom.hu – Esztergom legszebb konyhakertjei
http://www.infoesztergom.hu/hirek/olvas/esztergom-legszebb-konyhakertjei-is-versenyezhetnek-2016-05-18-103220
10. kerület.ittlakunk.hu – Szép a konyhakerted? Pályázz a legszebb kőbányai konyhakert címre!
http://10.kerulet.ittlakunk.hu/utcak-terek/160518/szep-konyhakerted-palyazz-legszebb-kobanyai-konyhakert-cimre
Kőbánya.hu – Csatlakozzon Ön is a „Magyarország legszebb konyhakertje” programhoz!
http://www.kobanya.info/index.php/koezoesseg/item/12066-csatlakozzon-%C3%B6n-is-a-magyarorsz%C3%A1g-legszebb-konyhakertje-programhoz
2016.május 17.
Meghirdetés
https://www.szeretgom.hu/content/83377-esztergom-kertvaros-is-csatlakozott-a-legszebb-konyhakertek-mozgalomhoz
2016. május 16.
Jűszkarajenő.hu – Meghirdetés
http://www.jaszkarajeno.hu/magyarorszag-legszebb-konyhakertjei-orszagos-program
2016. május 15.
Kanizsa Újság – Sajtótájékoztató
http://www.kanizsaujsag.hu/hirek/31148/meghosszabbitottak-a-legszebb-konyhakertek-jelentkezesi-hataridejet/
Behir.hu – Csabán keresik hazánk legszebb konyhakertjét
http://www.behir.hu/2016/05/15/csaban-keresik-hazank-legszebb-konyhakertjet
2016. május 12.
Vas Megyei Civil Információs Centrum – Hírlevele
http://www.hirlevelplusz.hu/wp-content/uploads/2016/05/VMCIChirlevel_05.-12..pdf
2016. május 10.
Nagykanizsa.hu – Meghirdetés
http://www.nagykanizsa.hu/index.php?m=3&id=2289
2016. május 5.
Berény cafe – Legszebb konyhakert pályázat
http://www.jku.hu/index.php/component/k2/story/1364
2016. május 4.
Meghirdetés
http://www.kunbaracs.hu/
2016. május 02.
Abaújleader.hu – Még egy hónapig lehet jelentkezni „A legszebb konyhakertek” országos versenyre
http://www.abaujleader.hu/hirek/meg-egy-honapig-lehet-jelentkezni-a-legszebb-konyhakertek-orszagos-versenyre/983/
2016. április 29.
Kormány.hu – Még egy hónapig lehet jelentkezni „A legszebb konyhakertek” országos versenyre
http://www.kormany.hu/hu/foldmuvelesugyi-miniszterium/hirek/meg-egy-honapig-lehet-jelentkezni-a-legszebb-konyhakertek-orszagos-versenyre
2016. április 27.
Orientpress.hu – „A legszebb konyhakertek” program koordinátorainak tartottak eligazítást az FM-ben
http://orientpress.hu/cikk/a-legszebb-konyhakertek-program-koordinatorainak-tartottak-eligazitast-az-fm-ben
2016. április 25.
Infomovar.hu -A legszebb konyhakertek – Mosonmagyaróvár program
http://www.infomovar.hu/hirek/olvas/a-legszebb-konyhakertek-mosonmagyarovar-program-2016-04-06-100000
Alcsútdoboz.hu – A legszebb konyhakertek – Mosonmagyaróvár program
http://alcsutdoboz.hu/category/programok/
Lokal.hu – Kertészkedjen az erkélyen!
http://www.lokal.hu/2016-04-kerteszkedjen-az-erkelyen/
2016. április 21-22.
Tudományfesztivál.hu – „A LEGSZEBB KONYHAKERTEK” – MAGYARORSZÁG LEGSZEBB KONYHAKERTJEI PROGRAM
http://tudomanyfesztival.hu/program/a-legszebb-konyhakertek-magyarorszag-legszebb-konyhakertjei-program/
http://magyarnemzetiparkok.hu/fold-napja/
http://felelosszulokiskolaja.hu/index.php/2016/04/15/tudomanyfesztival-a-nemzeti-muzeum-kertjeben-a-fold-napja-alkalmabol/
2016. április 20.
Polgár-.hu – ,,A legszebb konyhakertek” Polgár program 2016.
http://www.polgar.hu/newpage/index.php?option=com_content&view=article&id=878:konyha2016&catid=1:friss-hirek&Itemid=50
2016. április 19.
Már „doppingolják” a harsányi kerteket
http://www.eszak.hu/helyi/2016/04/18/mar-doppingoljak-a-harsanyi-kerteket.eszak#registered
2016. április 16.
Minap.hu – Legszebb konyhakertek – Harsányban hirdették ki az idei programot
http://minap.hu/cikkek/legszebb-konyhakertek-harsanyban-hirdettek-ki-az-idei-programot
2016. április 14.
Zöld18.hu – A legszebb konyhakertek” – kerületi program
http://www.zold18.hu/legszebb-konyhakertek-ker-leti-program
Harsány.hu – Road-Show – Harsány „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei program
http://www.harsany.hu/index.php?page=1&article=1186
Hajduhadhaz.hu –  „Legszebb konyhakertek” Hajdúhadház program
http://www.hajduhadhaz.hu/legszebb-konyhakertek-hajduhadhaz-program/
2016. április 13.
Észak.hu – „A legszebb konyhakertek” program  települési meghirdetése
http://www.eszak.hu/helyi/2016/04/13/a-legszebb-konyhakertek.eszak
2016. április 12.
„A legszebb konyhakertek” program  települési meghirdetése
http://www.vasvar.hu/hu/hirek/63331/A%20legszebb%20konyhakertek/a-legszebb-konyhakertek 2016.
http://velence.hu/index.php?limitstart=96
2016. április 07.
Eger.hu – A Kertészkedés Éve 2016, s idén is keresik a legszebb konyhakerteket.
http://www.eger.hu/hu/onkormanyzat/palyazatok-hirdetmenyek-17/c/legszebb-konyhakertek-palyazat
Zalamédia.hu –  Kié lesz a legszebb konyhakert?
http://www.zalamedia.hu/17-elet-modi/66568-kie-lesz-a-legszebb-konyhakert.html
2016. április 06.
„A legszebb konyhakertek” program  települési meghirdetése
http://zalaegerszeg.hu/tart/index/139/Hirdetmenyek
http://kazar.hu/blog/2016/04/06/a-legszebb-konyhakertek-/124
http://tiszafured.hu/a-legszebb-konyhakertek/
http://www.infomovar.hu/hirek/olvas/a-legszebb-konyhakertek-mosonmagyarovar-program-2016-04-06-100000
http://www.bajna.hu/index.php/8-bajna/161-a-legszebb-konyhakertek-palyazat
http://www.nadudvar.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=164:a-legszebb-konyhakertek&catid=21&Itemid=109
http://www.fonixtvtiszafured.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2117:palyazat-legszebb-konyhakertek-2016&catid=62&Itemid=189
http://szerep.hu/konyhakert2016/
http://www.derecske.hu/page/q/8393
http://www.nagykanizsa.hu/index.php?m=3&id=2251
http://www.kunbaracs.hu/meedia/dokumentum_2016/Legszebb_konyhakertek.pdf
http://zoldtunderekokojatszohaz.blogspot.hu/
https://pandalegyesulet.wordpress.com/
2016. március 31.
Baracs.hu – Meghirdetés
http://baracs.hu/2016/03/31/legszebb-konyhakert/
Harsány.hu – Harsány 2016-ban is csatlakozott A legszebb konyhakertek programhoz http://www.harsany.hu/index.php?page=1&article=1175
2016. március 30.
Felsőfokon.hu – LEGSZEBB KONYHAKERTEK VETÉLKEDŐ
http://felsofokon.hu/4295002578/agrar/4295002578/
2016. március 29.
Mezőberéyn.hu – Felhívás
http://www.mezobereny.hu/s/hir/1970/A-legszebb-konyhakertek-Mezobereny-program
Dögicse.hu – JELENTKEZÉS A „Legszebb Konyhakertek Versenyre”!
http://dorgicse.hu/index.php/hirarchiv/item/168-jelentkezes-a-legszebb-konyhakertek-versenyre
2016. március 28.
Nete.hu – Meghirdetés
http://nate.hu/2016/03/28/a-legszebb-konyhakertek/
2016. március 25.
SZKHT.hu – A legszebb konyhakertek Szeged
http://www.szkht.hu/hirek/2016-03-25/a-legszebb-konyhakertek-szeged
Zöld18.hu – „A legszebb konyhakertek” – kerületi program
http://www.zold18.hu/legszebb-konyhakertek-ker-leti-program
Nagyiván.hu – Meghirdetés
http://nagyivan.hu/a-legszebb-konyhakertek/
2016. március 23.
Felsőcsatár is csatlakozott az ország legszebb konyhakertjei akcióhoz
http://felsocsatar.hu/2016/03/23/felsocsatar-is-csatlakozott-az-orszag-legszebb-konyhakertjei-akciohoz/
2016. március 22.
Szankinfo.hu Meghirdetés
http://www.szankinfo.hu/hir1/hir2016/0322_konyhakertek.html
Nyírmada.hu – A legszebb konyhakertek – 2016
http://www.nyirmada.hu/hu/node/264
2016. március 21.
csanádpalota.hu – Meghirdetés
http://csanadpalota.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=694&Itemid=298
2016. március 18.
Hiros.hu – Nyitórendezvény: Idén is lehet nevezni „A legszebb konyhakertek” programra
http://hiros.hu/kecskemet/hirek/iden-is-lehet-nevezni-%E2%80%9Ea-legszebb-konyhakertek%E2%80%9D-programra
Vdamk.hu – Meghirdetés
http://vdamk.hu/hirek/a-legszebb-konyhakertek/
2016. március 16.
Csongrád.hu  Meghirdetés
http://www.csongrad.hu/a-legszebb-konyhakertek-program/
Főmux TV – Meghirdetés
http://www.fonixtvtiszafured.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2117:palyazat-legszebb-konyhakertek-2016&catid=62&Itemid=189
2016. március 13.
Newjsag.hu – Felhívás a legszebb konyhakertek tulajdonosai számára
http://www.newjsag.hu/2016/03/13/39689/
2016. március 11.
kanizsaújság.hu – Legszebb konyhakertek: előtérben a generációk kertje
http://www.kanizsaujsag.hu/hirek/30075/legszebb-konyhakertek-eloterben-a-generaciok-kertje/
2016. március 16. Legszebb konyhakertek Halimbán TV Ajka 2016.03.11.
https://www.youtube.com/watch?v=7rXcoCMLFIs
2016. március 09.
Bicskemuvhaz.hu – A legszebb konyhakertek Bicske
http://www.bicskemuvhaz.hu/legszebb-konyhakertek-bicske
2016. március 10. Kisújszállás.hu – „A legszebb konyhakertek-Magyarország legszebb konyhakertjei”
http://www.kisujszallas.hu/index_gyl.php?type=more_new&id=87654398&maintype=kisuji&language=hun
2016. március 7.
Harkanyhirek.hu – Öné a legszebb harkányi konyhakert? Most nyerhet vele!
http://harkanyihirek.hu/?p=49484
Szentes.hu- Keressük Szentes „legszebb konyhakertjét”
http://www.szentes.hu/?p=13138
2016. március 4.
Mezocsokonya.hu – “Legszebb konyhakertek” – Mezőcsokonya program
http://www.mezocsokonya.hu/legszebb-konyhakertek-mezocsokonya-program/
Csepel.hu – „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos program
http://www.csepel.hu/hireink/kozerdeku/item/8336-a-legszebb-konyhakertek-magyarorszag-legszebb-konyhakertjei
2016. március 2.
erdőkertes.hu  – A LEGSZEBB KONYHAKERTEK VERSENY – 2016
http://www.erdokertes.hu/hirek/item/1607-a-legszebb-konyhakertek-verseny-2016
Kunszentmiklós.hu – Meghirdetés
http://www.kunszentmiklos.hu/hh_16031001.html
2016. február 27.
Csurgó.hu – Keressük Csurgó legszebb konyhakertjét!
http://www.csurgo.hu/hu/hirek/1-hirek/140-keressuk-csurgo-legszebb-konyhakertjet

 

2016. február 26.
Békési Civil.hu – Legyen öné Békés legszebb konyhakertje!
http://www.bekesicivil.hu/tag/a-legszebb-konyhakertek/
2016. február 25.
Karcag TV – Legszebb Konyhakertek Tiszagyenda
https://www.youtube.com/watch?v=jTMPE4gZ5Zg
2016. február 24.
Biatorbágy.hu – Versenyben a kertek
http://www.biatorbagy.hu/hirek/201602248825
2016. február 23.
Csatlakozz “A legszebb konyhakertek” települési pályázathoz!
http://balkonada.cafeblog.hu/2016/02/23/csatlakozz-a-legszebb-konyhakertek-telepulesi-palyazathoz/
2016. február 18.
Pusztaszabolcs.hu –  „Legszebb konyhakertek” program idén is
http://www.pusztaszabolcs.hu/dokumentumok/Konyhakert_2016.pdf
Karcag TV.hu – Országjáráson a Konyhakertek csapata
http://www.karcagtv.hu/news/248-orszagjarason-a-konyhakertek-csapata
Arnót.hu – Idén kié lesz Arnót legszebb konyhakertje? – Pályázati felhívás
http://www.arnot.hu/hirlevel/2016/2016_2_hirlevel.pdf
2016. február 16.
Bicskemuvhaz.hu – Tudja, mi a szép kert titka
http://www.bicskemuvhaz.hu/tudja-mi-szep-kert-titka
2016. február 11.
Kanizsa TV –  Legszebb konyhakertek Városunk idén is csatlakozik az immár nemzetközi mozgalomhoz.
http://www.kanizsatv.hu/hirek/16568/legszebb-konyhakertek/
Kanizsaújság.hu – Megállapodást írtak alá, kihirdették az idei programot
http://kanizsaujsag.hu/hirek/29567/megallapodast-irtak-ala–kihirdettek-az-idei-programot/
2016. február 04.
Feol.hu – A klíma változik, a kertészkedés marad
http://feol.hu/kert/a-klima-valtozik-a-kerteszkedes-marad-1751442
Metőtúr.hu – „Legszebb konyhakertek”- Mezőtúr program 2016
http://www.mezotur.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1003&Itemid=317
Kanizsaújság.hu – Szeniorok iskolájáról, az Erzsébet-programról és a Legszebb konyhakertekről
http://kanizsaujsag.hu/hirek/29407/szeniorok-iskolajarol–az-erzsebet-programrol-es-a-legszebb-konyhakertekrol/
Szerep.hu – Legszebb konyhakertek 2016
http://szerep.hu/konyhakert2016/1
2016. február 03.
A META TERRA CIVILSZERVEZET BIOSZEKCIÓJÁNAK BESZÁMOLÓJA A 2015-ÖS ÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL MAGYARKANIZSÁN
http://www.karpatbio.hu/hu/hirek/friss/a-meta-terra-civilszervezet-bioszekciojanak-beszamoloja-a-2015-os-evi-tevekenysegerol-magyarkanizsan
2016. február. 01.
Biatorbágyi Körkép – Versenyzünk vagy kultúrát gazdagítunk?
http://www.biatorbagy.hu/system/files/11.korrektura.pdf
Nagykanizsa.hu – Meghívó
http://www.nagykanizsa.hu/index.php?m=3&id=2207
Pécska-Battonya.hu – Elismerés Battonyának
http://www.pecskabattonya.eu/press/?p=3386
Zöldito.blog.hu – Pályázati lehetőség: „A legszebb konyhakertek”
http://zoldito.blog.hu/2016/02/01/palyazati_lehetoseg_a_legszebb_konyhakertek
2016. január 29.
Köröstarcsa.hu – Programfelhívás
http://www.korostarcsa.hu/?module=news&action=show&nid=100976
Sokszínű Vidék Magazin – 2016-ban a többgenerációs kertek lesznek a legszebbek hazánkban
http://sokszinuvidek.24.hu/kertunk-portank/2016/01/29/2016-ban-a-tobbgeneracios-kertek-lesznek-a-legszebbek-hazankban/
Zöldbolt.hu – Legszebb konyhakertek versenye 2016.
http://www.zoldbolt.hu/hirek/kezdemenyezesek/legszebb-konyhakertek-versenye-2016
2016.január 28.
Partner.hu – A legszebb konyhakertek díja – PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
http://panter.hu/hirek
2016. január 27.
Gyulai Hírlap – Gyulán tájékozatták a Megye Legszebb Konyhakertje címért versenyző városokat
http://www.gyulaihirlap.hu/108498-gyulan-tajekozattak-a-megye-legszebb-konyhakertje-
Temerini Kertbarátkör-Društvo Prijatelja Bašte
https://www.facebook.com/Temerini-Kertbar%C3%A1tk%C3%B6r-Dru%C5%A1tvo-Prijatelja-Ba%C5%A1te-166390623709270/
2016. január 26.
Forrásfigyelő.hu – A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei részvételi felhívás
http://forrasfigyelo.hu/palyazat/a-legszebb-konyhakertek-magyarorszag-legszebb-konyhakertjei-reszveteli-felhivas/41601.html
2016. január 25.
Pályázatmenedzser.hu – Legszebb Konyhakertek 2016 – Pályázati felhívás a verseny lebonyolításához való csatlakozásra
http://palyazatmenedzser.hu/2016/01/25/legszebb-konyhakertek-2016/
2016. január 21.
Csoadacsaád.hu – A legszebb konyhaketek
http://www.csodacsalad.hu/aggregator/sources/2
2016. január 13.
Városi Kertek Egyesülete – Kertek 2016 elején
http://www.varosikertek.hu/kertek-2016-elejen/
2015. november 26.
„A legszebb konyhakertek” program – A 2015. évet értékelte Kovács Szilvia – programigazgatója
2015. november 22.
Kaba Tv – Összefoglaló a 2015-ös év Értékelő – Programhirdető rendezvényről
https://www.youtube.com/watch?v=CQ_jfsQ_edQ
Kaba Tv – Összefoglaló a 2015-ös év Értékelő – Programhirdető rendezvényről
2015. november 21.
Élelmiszer.hu – Kihirdették „A legszebb konyhakertek” című verseny eredményeit
http://www.elelmiszer.hu/gazdasag/cikk/kihirdettek_a_legszebb_konyhakertek_cimu_verseny_eredmenyeit
Élelmiszer.hu – Kihirdették „A legszebb konyhakertek” című verseny eredményeit
2015. november 20.
Kormany.hu – A magyar konyhakertek megművelése egyre dinamikusabban terjed
http://www.kormany.hu/hu/foldmuvelesugyi-miniszterium/kornyezetugyert-agrarfejlesztesert-es-hungarikumokert-felelos-allamtitkarsag/hirek/a-magyar-konyhakertek-megmuvelese-egyre-dinamikusabban-terjed
Sokszínűvidék.hu – Angliából is pályáztak a legszebb magyarországi konyhakert díjra
http://sokszinuvidek.24.hu/kertunk-portank/2015/11/20/angliabol-is-palyaztak-a-legszebb-magyarorszagi-konyhakert-dijra/
Agroinform.hu Egyre népszerűbbek a konyhakertek
http://www.agroinform.com/kerteszet_szoleszet/egyre-nepszerubbek-a-konyhakertek-25349-001?utm_source=hirstart&utm_medium=cpc&utm_campaign=HIRpromo&utm_content=25349
Trademagazin.hu – Egyre több a konyhakert
http://www.trademagazin.hu/hirek-es-cikkek/piaci-hirek/egyre-dinamikusabban-terjed-a-magyar-konyhakertek-megmuvelese.html
wn.com – A magyar konyhakertek megművelése egyre dinamikusabban terjed (Government of the Republic of Hungary)
http://article.wn.com/view/2015/11/20/A_magyar_konyhakertek_megmuvelese_egyre_dinamikusabban_terje/
hiforx.com – A magyar konyhakertek már a spájzban vannak!
http://huforex.com/a-magyar-konyhakertek-mar-a-spajzban-vannak/
Hasonló tartalommal:
http://www.tozsdehirek.hu/magyar-konyhakertek-mar-spajzban-vannak/618460
http://inforadio.hu/hir/gazdasag/a-magyar-konyhakertek-mar-a-spajzban-vannak-776335
http://a_magyar_konyhakertek_inforadio.tatus.hu/hirek.php?inforadio_a_magyar_konyhakertek
http://hirek.ma/hirek/a-magyar-konyhakertek-mar-a-spajzban-vannak
http://hir-ozon.hu/hirek/a-magyar-konyhakertek-mar-a-spajzban-vannak
http://www.eco.hu/hir/a-magyar-konyhakertek-mar-a-spajzban-vannak/
http://friss-hirek.hu/friss-hirek/a-magyar-konyhakertek-mar-a-spajzban-vannak
Kormany.hu – A magyar konyhakertek megművelése egyre dinamikusabban terjed
Sokszínűvidék.hu – Angliából is pályáztak a legszebb magyarországi konyhakert díjra
Agroinform.hu Egyre népszerűbbek a konyhakertek
Trademagazin.hu – Egyre több a konyhakert
A magyar konyhakertek már a spájzban vannak!
http://a_magyar_konyhakertek_inforadio.tatus.hu/hirek.php?inforadio_a_magyar_konyhakertek
http://hirek.ma/hirek/a-magyar-konyhakertek-mar-a-spajzban-vannak
http://hir-ozon.hu/hirek/a-magyar-konyhakertek-mar-a-spajzban-vannak
http://www.eco.hu/hir/a-magyar-konyhakertek-mar-a-spajzban-vannak/
http://friss-hirek.hu/friss-hirek/a-magyar-konyhakertek-mar-a-spajzban-vannak
2015. november 12.
SzegedMA.hu – Tulipánhagymát kaptak Szeged legszebb kertjeinek kertészei + FOTÓK
http://szegedma.hu/hir/szeged/2015/11/tulipanhagymat-kaptak-szeged-legszebb-kertjeinek-kerteszei-fotok.html
SzegedMA.hu – Tulipánhagymát kaptak Szeged legszebb kertjeinek kertészei + FOTÓK

http://article.wn.com/view/2015/11/20/A_magyar_konyhakertek_megmuvelese_egyre_dinamikusabban_terje/
http://huforex.com/a-magyar-konyhakertek-mar-a-spajzban-vannak/
http://www.tozsdehirek.hu/magyar-konyhakertek-mar-spajzban-vannak/618460
http://inforadio.hu/hir/gazdasag/a-magyar-konyhakertek-mar-a-spajzban-vannak-776335
Forrás: inforadio.hu

 

2015. november 03.
varosszepitok.hu – „Legszebb konyhakertek 2015” – Eredmények
http://www.varosszepitok.hu/hireink-osszes/116-legszebb-konyhakertek-2015-eredmenyek
varosszepitok.hu – „Legszebb konyhakertek 2015” – Eredmények
2015. november 01.
 media.rtv.rs – Barázda – Bödő Kálmán Országos díjas kertjének bemutatása
http://media.rtv.rs/sr_ci/barazda/15218
media.rtv.rs – Barázda – Bödő Kálmán Országos díjas kertjének bemutatása
2015. október 29.
Encs.hu – A legszebb konyhakert Encsen
2015. október 28.
Újbuda.hu – Kihírdették Újbuda legszebb konyhakertjeit
2015. október 23.
Mária Rádió – Nem csak Igével
2015. október 21.
Martfű.hu – 2015.10.21 – Legszebb konyhakertek Martfű – kertek
Elismerés a lakókörnyezetüket szépítőknek és a konyhakertet művelőknek
Bucsa.hu – 2015. OKTÓBER 21. – LEGSZEBB KONYHAKERTEK 2015
2015. október 19.
LEGSZEBB KONYHAKERTEK 2015 – BUCSA
2015. október 15.
Győri Egyházmegye – Környezeti nevelés egy kicsit másképp a Hildegard Óvodában
2015. október 14.
Magyar Mezőgazdaság Lap.hu – OMÉK – Tanyafejlesztési program
Magyar Idők.hu – VISSZATÉRŐBEN A HÁZTÁJI GAZDÁLKODÁS
2015. október 13. Bábolnai TV – Idősek világnapja – „A legszebb konyhakertek”
2015. október 09.
likefestoon.com – Kié a legszebb konyhakert Battonyán?
kisalföld.hu – A természet iskoláját járják
2015. október 08.
Szankinfo.hu – Országosan díjazott szanki kertészek
Szóljon.hu – A legszebbeket díjazták a városi versenyen
Nagykovácsi.hu – A legszebb konyhakertek
2015. október 06.
Díjnyertes kertbarátok: Különleges paradicsomok, egzotikus gyümőlcsök
2015. október 03.
Kisújszállás – Kivilágos Kivirradtig megnyitó és a Virágos Kisújszállásért és a Legszebb Konyhakertek eredményhirdetés
2015. október 01.
Egymást segítik a növények – Két díjat is nyert a legszebb konyhakertek idei versenyében
2015. szeptember 30.
InfoMosonmagyarovar.hu – Környezeti nevelés egy kicsit másképp
2015. szeptember 29.
Cegléd Televízió – Ceglédi ifjú gazda sikere
2015. szeptember 28.
Harangláb Egyesület – A legszebb közösségi kert
Zalai Hírlap Online – Képek, kertek, citerazene
2015. szeptember 26.
Csolnok.hu – Csolnoki Szüreti Vigasság 2015
2015. szeptember 25.
InfoCegled.hu – Cegléd legszebbjei
Dorgicse.hu  Vendégház avató és konyhakert díjátadó Dörgicsén!
2015. szeptember 24.
Ceglédi Városi Televízió – Legszebb kertek, legszebb rajzok
2015. szeptember 22.
Tiszató Rádió – Közel 8 ezer résztvevő a konyhakert programban
Karcag TV –  Együttműködés
2015. szeptember 21.
Nemzeti Vidékstratégia 2020 -„A kiskerti” vetőmag program és „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertje program együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá
2015. szeptember 18.
Kanizsa Újság – Meghívó Kanizsa legszebb kertjei versenyének eredményhirdetésére
Kanizsa
2015. szeptember 15.
Kadarka.net – Lelket simogató látvány a szép konyhakert
Kadarka.net – Átadták a legszebb konyhakertekért járó díjakat
ZAOL.hu – Kiskertek versenye
TEOL.hu – Díjazták a konyhakertek gondos gazdáit
Zeg TV – A legszebb konyhakertek
2015. szeptember 14.
MMG Online – A legszebb konyhakertek Zalában
Opont.hu – Berente legszebb kertjei
Zalaegerszeg.hu – A legszebb konyhakerteket díjazták
MMG online – A legszebb konyhakertek Zalában
Szerep.hu – Szerepi eredmények
2015. szeptember 13.
Hunyadváros.hu – Hír Gratuláció a HUKK-nak
2015. szeptember 12.
Gyulai TV – Díjazták a legszebb konyhakerteket
Kisalföld.hu  – Konyhakertek művelői versenyeztek
2015. szeptember 09.
Sirius Rádió – Szombaton hirdettek eredményt a legszebb konyhakertek között Szankon
Kossuth Rádió – Napközben A Legszebb Konyhakertek – Kovács Szilvia
2015. szeptember 08
Szanki Kisbíró XXV. évf. 18. szám
2015.szeptember 07.
VajdaságMA Délvidéki Hírportál – Székelyföldi biotermelők látogatása Magyarkanizsán
Berente.hu – Díjátadó meghívó
2015. szeptember 05.
Kézműves Alapítvány.hu – Szüreti Vigaszság Hajdúhadházon >
Szankmuvhaz.hu  – Legszebb konyhakertek díjátadó
2014. december 17.
Főnix TV Tiszafüred – A Legszebb konyhakertek c. pályázatról
2014. december 01.
Közéleti Gazdasági Krónika Videómagazin – A legszebb konyhakertek – Kovács Szilvia – Karcag alpolgármestere

 

Közéleti Gazdasági Krónika Videómagazin – A legszebb konyhakertek – Kovács Szilvia – Karcag alpolgármestere

 

2014. november 21.
Kormany.hu – Ismét kiosztották a legszebb konyhakerteknek járó díjakat
2014. szeptember 16.
Kispest XIX. kerület – Díjazták a legszebb konyhakerteket
2014. szeptember 12.
Hajdúnánási Televízió: Nánási Krónika
Szolath.hu – A legszebb konyhakertek Hajdúnánáson
2014. július 25.
Legszebb konyhakertek program – Karcag

 

2014. június 27.
OxygenHirugynokseg – „A legszebb konyhakertek”

 

2014. június 24.
Legszebb konyhakertek program – Karcag

 

2014. február 13.
Mezőgazdasági Könyvhónap – térségi agrárszakember találkozó – Karcag

 

2013. december 09.
EZÁRULT A „A LEGSZEBB KONYHAKERTEK” PROGRAM
2013. október 30.
TatabanyaiTV – Legszebb konyhakertek
2013. október 02.
Magyarország legszebb konyhakertje – a karcagi díjazottak
2013. szeptember 29.
A Legszebb Konyhakert sajtótájékoztatója

 

2013. szeptember 26.
Esztergom Körzeti Televízió KTV- Magyarország Legszebb Konyhakertje eredményhirdetés

 

2013. szeptember 22.
Csongrád – Farkas Sándor
2013. július 15.
<OTVENENTUL.HU – Idén is zöldebb lesz a szomszéd kertje?
2013. július 13.
sokszinuvidek.hu – Ne legyen őstermelő, csak a kertje legyen szép
2013. július 12.
Kelet-Magyarország (6. oldal) Melyik lesz a legszebb nyírmadai konyhakert?
kisalfold.hu – Nyolcszáznál is többen versengenek a ˝Legszebb konyhakert˝ címért
magyarmezogazdasag.hu – Nyolcszáznál is többen versengenek a „Legszebb konyhakert címért”

trademagazin.hu – Verseny a “Legszebb konyhakert” címért

delmagyar.hu – Nyolcszáznál is többen versengenek a ˝Legszebb konyhakert˝ címért
2013. július 11.
kormany.hu – Nyolcszáznál is többen versengenek a „Legszebb konyhakert címért”
szoljon.hu – Különleges verseny, különleges szereplőkkel
hvg.hu – Több százan akarják a Legszebb konyhakert címet
news.google.com – Nyolcszáznál is többen versengenek idén a „Legszebb konyhakert … – Agro Inform
orientpress.hu – Nyolcszáznál is többen versenyeznek a ‘Legszebb konyhakert címért’
hirado.hu – Kié a Legszebb konyhakert?
agroline.hu – Nyolcszáznál is többen versengenek a „Legszebb konyhakert címért”
Katolikus Rádió – Hírtükör A ház körüli kertek ápolása és az önellátás a célja a Legszebb konyhakert című mozgalomnak
2013. július 10.
Új Néplap – (1,4. oldal) – Kié a legszebb konyhakert?
zaol.hu – „Legszebb Kertek” Nagykanizsán
2013. július 09.
Karcag TV – Konyhakertek01

 

Karcag TV – Konyhakertek02

 

Karcag TV – Konyhakertek03

 

Karcag TV – Konyhakertek04
Karcag TV – Konyhakertek05

 

2013. június 22.
vjm.hu – Különös verseny Magyarországon
2013. június 21.
Zalai Hírlap – (6. oldal) – Az élen a szép kertekkel Nagykanizsa – Százegy pályázóval a dél-zalai város a legaktívabb a „Legszebb konyhakertek” országos programban.
kanizsaujsag.hu – Hamarosan szemrevételezik a kerteket
2013. június 20.
Új Néplap – (2. oldal) Nyolcszázan versengenek a legszebb konyhakertért
pecsinapilap.hu – Hatvanegy településen nyolcszázan versengenek a legszebb konyhakert címért
siofokinapilap.hu – Hatvanegy településen nyolcszázan versengenek a legszebb konyhakert címért
magyarmezogazdasag.hu – Hatvanegy településen nyolcszázan versengenek a legszebb konyhakert címért
2013. június 19.
hvg.hu – Nyolcszázan versengenek a legszebb konyhakertért
szoljon.hu – Nyolcszázan versengenek a legszebb konyhakert címért
heol.hu – A legszebb konyhakert címért versengenek
kanizsaujsag.hu – Kanizsáról versengenek legtöbben a legszebb konyhakert címért
2013. május 25.
ECHO TV – Gazdafórum – A háztáji program keretében a Vidékfejlesztési Minisztérium vetőburgonyát juttat el az önkormányzatoknak
2013. május 23.
Zalai Hírlap – (11. oldal) A legszebb konyhakert
2013. május 21.
Zalai Hírlap – (7. oldal) Szép konyhakertek