Települési hírek

Záhony – Világnapi bemutatók, előadások, vetélkedők és közös séta Záhonyban

Záhony – Második alkalommal szervez egész napos programot a Szív világnapja alkalmából a Záhonyi Művelődési Ház.

A Dr. Béres József Emlékparkban a 10 órai megnyitó után közös séta veszi kezdetét Bíró Ica fitnesz szakértő, énekesnő, modell társaságában. 11 órától az egészséges életmódról szóló interaktív előadáson vehetnek részt az érdeklődők. Délben újraélesztési bemutatót tartanak „Csak kezdd el!” jelmondattal. 13 órakor street dance táncbemutatóra kerül sor, majd „Hozd ki magadból a legjobb formát!” címmel kaphatnak szakszerű tanácsokat a résztvevők. 14 órától Naninski és Figaró fellépésével akrobatikus, táncos, komikus show szórakoztatja majd a közönséget. Őket az Öröm Tánccsoport bemutatója követi.

15 órakor „A legszebb konyhakertek” című országos verseny helyi győzteseit köszöntik a szervezők.

Ugyancsak ekkor kerül sor a napi versenyek eredményhirdetésére és a résztvevők közötti tombolasorsolásra is. 16 órától Romwalter Éva ad koncertet a gyerekek és szüleik számára.

Mindemellett kísérőprogramok, például bébi motoros verseny, sorversenyek, kézműves játszóház, valamint a Vöröskereszt egészségügyi mérései és gyógyszerészeti tanácsadás kínál érdekes, vidám és tartalmas elfoglaltságokat a kicsik és a nagyok számára. Ugyanezen a napon a kerékpározás szerelmesei „örömbringázáson” vehetnek részt a Kisvárda és Környéke Bringások csapatával a Záhony-Zsurk-Tiszabezdéd-Győröcske-Záhony útvonalon.

Tancsik Róbert

Forrás:http://www.szon.hu/vilagnapi-bemutatok-eloadasok-vetelkedok-es-kozos-seta-zahonyban/3997527

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük