Települési hírek

SMARTCHAIN I. REL Expo és konferencia a Rövid Ellátási Lánc rendezvény

A Kislépték Egyesület 2021. június 25-én 10.00-17.00 között megrendezi a SMARTCHAIN I. (REL) Rövid Ellátási Lánc Expot és konferenciát a Nemzeti Biodiverzitás -és Génmegőrzési Központban Gödöllőn. 

Nemzeti Biodiverzitás- és Génmegőrzési Központ Haszonállat-génmegőrzési Intézet (NBGK HGI) 2100 Gödöllő Isaszegi út 200.

A SmartChain projekt zárórendezvény célja, hogy bemutatkozási, értékesítési, illetve információ csere lehetőséget adjon a Rövid Ellátási Láncban résztvevők, szervezők, és a beszállító és innovatív eszközöket biztosító cégek részére, segítse az üzleti kapcsolatok kialakítását ezen beszállítók és a rendezvény szakmai látogatói között.

A rendezvény terveink szerint szabad és zárt térben zajlik, továbbá három részből áll:
• szakkiállítás, és konzultációs lehetőség hatóságokkal, szakértőkkel
• konferencia szakmai előadásokkal, díjátadókkal

A kiállítás résztvevőiről, a szakmai programról, és a konzultációs lehetőségekről a folyamatosan frissülő weboldalunkon tájékozódhatnak.

Kiállítás tervezett résztvevői (Kiállítói lista ITT) azon cégek és vállalkozások, akik a rövid ellátási lánchoz (REL) kapcsolódva, a REL szereplők feldolgozási, értékesítési, szolgáltatási igényei szerint feldolgozó, fizető, rendszerező, IT eszközöket gyártanak, szolgáltatásokat, finanszírozási lehetőségeket értékesítenek a látogatói célcsoport, az ágazat szakemberei, vidékfejlesztők, pályázatokban érdekelt felek (pl. önkormányzatok), hazai kistermelők, családi gazdaságok számára.

Konzultációs lehetőséget maguk a fejlesztők, kiállítók, továbbá hatóságok, szakmai szövetségek vagy kamarák, pénzügyi szolgáltatók egyaránt biztosíthatnak, Szakértői asztalok listája ITT.
Közöttük: NÉBIH, Tudatos Vásárlók Egyesülete, Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft.,  ELTE,  Biokultúra, FATOSZ, Szociális Farm Szövetség, Nyíregyházi Kosár Közösség, ….

Szakmai előadások majd kerekasztal beszélgetések: Részletes PROGRAM ITT letölthető

Társadalmi innováció – Hogyan építs közösséget REL csoportodból?
Fogyasztói magatartás – Ki az én vásárlóm?
Környezeti fenntarthatóság – Zöld megoldások a REL-ben
Technológiai megoldások és konzultáció – Okos megoldások nehéz kérdésekre
Üzleti megoldások Európa-szerte és működő jó gyakorlatok

Díjátadó (tervezett):
• “Év Segítő Hatósági Szakembere” díj. FELHÍVÁS ITT
• Házi barkácsolás – okos megoldások pályázat díjátadó. FELHÍVÁS ITT
• Magyar Innovációs Szövetség által meghirdetett 30. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny második fordulójába jutott pályázók közül a Kislépték Egyesület vezetősége által kiválasztott pályázók meghívása, és díjazása a REL és termelői szempontú ötletek témában. Részletek ITT.

A rendezvényre várjuk Önöket vendégként és kiállítóként is.

Mellékeljük a rendezvény kiállítói jelentkezési lapját (jelentkezési határidő 2021 06 10.). LETÖLTÉS

Látogatók kérjük regisztráljanak ITT

További információval készséggel állunk rendelkezésére a rendezveny@kisleptek.hu e-mail címen és a +36 30 478-3173 telefonszámon.
A rendezvény részleteiről, esetleges változásokról honlapunk ad tájékoztatást, illetve a jelentkezőket folyamatosan tájékoztatjuk.

Az Európai Unió „Horizont 2020” programja által társfinanszírozott projekt.

Projekt azonosító: 773785.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük