Települési hírek

heol.hu – Egri is lehet az ország legszebb konyhakertje

Az egri önkormányzat is csatlakozott „A legszebb konyhakertek” című országos programhoz, amelynek keretében öt kategóriában keresik Magyarország legszebb konyhakertjeit.

A program célja, hogy felhívja a figyelmet a konyhakertek fontosságára, kedvet csináljon ahhoz, hogy minél többen termesszenek saját felhasználásra konyhakerti zöldséget, gyümölcsöt. Öt kategóriában várják a jelentkezéseket: balkon (erkélyen kialakított), mini (10 – 50 m2), normál (50 m2 felett), zártkert 1. (zöldség) és zártkert 2. (gyümölcsös)

A jelentkezési lap letölthető innen, illetve a www.eger.hu honlapról, vagy átvehető a Városháza portaszolgálatán. A kitöltött dokumentum elektronikusan elküldhető a varosuzemeltetes@ph.eger.hu e-mail címre. A jelentkezések benyújtásának határideje 2013. május 25-e, jelentkezhet: a balkon, kert, udvar, telek, földterület tulajdonosa, vagy annak megművelője.

A nevezett kerteket június 1-je és augusztus 31-e között tekintik meg, előzetes időpont egyeztetés alapján. Eredményhirdetés szeptemberben várható.

Forrás:https://www.heol.hu/heves/kozelet-heves/egri-is-lehet-az-orszag-legszebb-konyhakertje-496586/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük