Települési hírek

Kisújszállás – A legszebbeket díjazták a városi versenyen

A környezetszépítő verseny elmúlt évi sikerei után a kisújszállási önkormányzat idén is versenyt hirdetett a „Virágos Kisújszállásért” cím elnyerésére.
A címre kisújszállási lakosok, illetve itteni székhelyű cégek, intézmények, lakóközösségek nevezhettek felnőtt és gyerek kategóriában. A nevezett kerteket jeles szakmai zsűri értékelte, a díjakat a Kivilágos kivirradtig fesztiválon adták át. A zsűri öt kategóriában adott ki 1-3. helyezettnek járó díjat, s több különdíjat is kiosztott. Az „Álomszép kertek” kategória győztese Boda Pálné lett, különdíjat kapott Sotús József és felesége. A „Százszorszép kertek” kategóriában első díjat vett át Tóth Lajosné, különdíjat Ridegné Fekete Mária.

A „Virágos utak” kategóriát Kovács Jánosné nyerte, különdíjat a Hagyományőrző Nyugdíjas Vasutasok és a Szabadság téri lakótelep 4. kapott. A „Viruló kertek” kategória győztese Kovács Lajosné, a Bimbózó kertek” kategóriát pedig Duliné Kovács Erzsébet Tímea nyerte. Kisújszállás Város Önkormányzata is csatlakozott Kovács Szilvia, Karcag város alpolgármestere, programigazgató által 2015-ben is meghirdetett „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertje programhoz. Az elismeréseket szintén a fesztiválon adták át. Konyhakertjéért Elismerő oklevélben részesült Debreceni Edit és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kádas György Általános Iskola, Szakiskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Diákotthon és Gyermekotthon.

Daróczi Erzsébet

Forrás:https://www.szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok/kozelet-jasz-nagykun-szolnok/a-legszebbeket-dijaztak-a-varosi-versenyen-633292/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük