Vámos Erika díjat kapott csodás konyhakertjéért

Az egészséges étkezés híve a TV2 műsorvezetője, Vámos Erika. Konyhakertjében minden megterem, most pedig ezzel egy versenyre is benevezett.

Imádja saját termesztésű zöldségeit, gyümölcseit Vámos Erika, a TV2 műsorvezetője. Büszke konyhakertjére, amivel most egy versenyre is benevezett.

„Beneveztem a legszebb konyhakertek versenyre, és a program lezárultakor különdíjban részesültem, amire nagyon büszke vagyok. A szakmai zsűri gyönyörűnek nevezte a kertemet és ígéretesnek tartották, ami óriási sikerélmény számomra. A kertészkedés szeretete még gyerekkoromra nyúlik vissza, édesapám tanított meg a termesztés fortélyaira, hatalmas területen termesztettünk zöldségeket” – mesélte Vámos Erika, aki azt is elárulta, hogy sokszor beszél a növényeihez.

„Amikor odaköltöztem, a szakemberek azt mondták, a nagykovácsi termőtalajon semmi nem marad meg, hiszen Zsíroshegy elég agyagos, de a sok munkának szó szerint meglett a gyümölcse, és az évek során egy kis gazdasággá vált a kertem” – nyilatkozta a Ripostnak a műsorvezető.

 

Forrás:https://www.life.hu/otthon/20190605-vamos-erika-dijat-kapott-csodas-konyhakertjeert.html

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük