Települési hírek

,,Magyarország legszebb konyhakertje” díjban részesült a Dúdoló Bölcsőde

,,A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei programot 2012­-ben indította útjára Kovács Szilvia, ötletgazda, programigazgató, Karcag város alpolgármestere. 2019.09.28-án kiosztották az idén 7. alkalommal meghirdetett kertvetélkedő országos díjait, melyet Györfi Sándor Kossuth díjas szobrász, Magyarország érdemes művésze által készített bronz kisplasztikával és elismerő oklevéllel díjaztak. Az idén minden eddiginél több kertet jelöltek országos díjra a helyi zsűrik: 45 országos díj született, valamint 3 életműdíj került kiosztásra.

Az OMÉK-on tartott országos díjkiosztó ünnepségen Farkas Sándor, az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára kiemelte a kertészkedés egyéni és társadalmi hasznát és a közösségi kertek jelentőségét, megemlítve a 0-3 éves korosztályt is.

„Az elmúlt hat évben 605 településről 55 ezer fő kertművelő vett részt a programban és mutatta meg két kezének áldozatos munkáját”, mondta el Kovács Szilvia. Kiemelte: nagy örömére szolgál, hogy idén először egy bölcsőde is országos díjazásban részesül.

Ezek után nagy szeretettel és örömmel jelentjük be, hogy

 

 

AZ ÚJBUDAI DÚDOLÓ BÖLCSŐDE

Közösségi kategóriában

MAGYARORSZÁG LEGSZEBB KONYHAKERTJE

ORSZÁGOS DÍJBAN RÉSZESÜLT.

  

 

 

Gratulálunk az elismeréshez!

 

Forrás:https://ubi.ujbuda.hu/aktualitasok/magyarorszag-legszebb-konyhakertje-dijban-reszesult-a-dudolo-bolcsode

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük