Települési hírek

Esztergom – Esztergomi óvodások is versengnek A legszebb konyhakertek országos versenyen

Esztergom legszebb konyhakertjei közül három helyszínt nézett meg csütörtökön Kovács Szilvia, az országos kertmozgalom programigazgatója Romanek Etelka polgármesterrel.

Az idén 50 éves Szentgyörgymezői Kertbarátkör koordinátora, Magyar József vezette végig a karcagi alpolgármestert Esztergomon,

aki már személyes ismerőseiként köszöntötte a helyi kertművelőket, hiszen az esztergomiak rendszeresen kapnak országos elismeréseket a Magyarország legszebb konyhakertjei versenyen.

Idén a kezdeményezésen részt vesznek a Bánomi Óvoda gyerekei is. Kialakított közösségi kertjükben négy ágyást alakítottak ki. Az óvodapedagógusok és a kicsit „Mert itt minden érted van, érezd jól magad” mottóval nevelgetik palántáikat.

Ezt követően a verseny programigazgatója Szentgyörgymezőn nézte meg Argyelán József és családja által művelt kertet, majd a Szentjánoskút dűlői következtek Magyar Józseffel.

http://www.infoesztergom.hu/hirek/olvas/esztergomi-ovodasok-is-versengnek-a-legszebb-konyhakertek-orszagos-versenyen-fotok-2018-07-27-084810

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük