Települési hírek

Kecskemét – A legszebb konyhakertet keresik

Kecskemét városa az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület szervezésében immár nyolcadik alkalommal csatlakozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű országos programhoz.

A versenyben a legszebb és leghatékonyabb gyümölcsös, zöldséges konyhakertet keresik. Nevezni hagyományos kerttel, balkonládákkal és közösségi kerttel is lehet. A napokban indul a regisztráció a megmérettetésre. A jelentkezési lapokat június 15-ig kell eljuttatni az egyesület irodájába. A szervezők bíznak abban, hogy idén is sok jelentkező lesz, mivel ebben a karanténos időszakban több lett az otthon kertészkedő.

A program fő célja, hogy felhívják a figyelmet azokra a lelkes kertművelőkre, akik fáradságot nem ismerve művelik konyhakertjüket, gyümölcsöseiket; ezzel is megmutatva a környezetüknek, hogyan lehet kis dologból is értéket teremteni, illetve értékesen, értelmesen élni, kihasználva a környezet adta lehetőségeket. A versenyzők idén is értékes nyereményekre számíthatnak majd.

A programról további információ és a jelentkezési lap a napokban lesz elérhető az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület honlapján. (ide a végére kellene az inzert)

 

Forrás:https://kecskemetilapok.hu/kecskemet/a-legszebb-konyhakertet-keresik

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük