Települési hírek

Kiskunhalas – Díjazták a legszebb konyhakerteket Halason – galériával

Idén is meghirdette a halasi önkormányzat és a Szatmáry Sándor Kertbarát Kör a legszebb konyhakertek versenyét, a szakmai zsűri három kategóriában díjazta kerteket. Az ünnepélyes eredményhirdetésre a Halasi Szüreti Fesztivál keretében került sor, ahol a kertbarátok egy igazán tetszetős és minden kerti gyümölccsel és zöldséggel telepakolt terménykiállítást is összeállítottak.

Normál konyhakert kategóriában Juhász Sándor nyert, második Farkas Tamás, harmadik Süli Jenőné a negyedik Szűcs Mária Magdolna kertje lett. A zártkert-vegyes kategóriában Bánóczki Dezső és Bánóczki Dezsőné kertjét ítélte a legszebbnek a zsűri, második Szűcs Istvánné, harmadik Kószó Józsefné, negyedik Pető János, ötödik Lakatos Istvánné kertje lett. A minikert kategóriában Czinkóczi Zétény kertjét díjazta oklevéllel a zsűri.

A Szathmáry Sándor Kertbarát Kör elnöke, Rékasi Cecília közelmúlt elhunyt emlékére vándordíjat alapítottak, amelyet idén Süli Jenőné kapott vehette át elsőként.

A Szathmáry Sándor Kertbarátok Köre idén 44. alkalommal állították össze a szüreti fesztivál kísérő rendezvényeként szemet gyönyörködtető terménykiállításukat a Közösségek Háza udvarán.

Forrás:https://www.baon.hu/helyi-kozelet/2023/09/dijaztak-a-legszebb-kerteket-halason-galeriaval;

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük