Települési hírek

Keszin.hu – Felhívás „A legszebb konyhakertek” kecskeméti fordulójára

Kecskemét városa az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület szervezésében az idei évben is csatlakozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű országos jelentőségű programhoz.

A megmérettetés keretén belül a szervezők keresik a város legszebb és leghatékonyabb gyümölcsös, zöldséges konyhakertjét.

Nevezési kategóriák között megtalálhatóak a hagyományos kertek, illetve balkonládákban termelők, és közösségi kertek!

A programról további információ elérhető az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület honlapján, melynek címe www.aranyhomok.hu, illetve a városháza portáján!

Tegyünk együtt a kecskeméti konyhakertek visszatéréséért!

 

Szeretettel várják az érdeklődők jelentkezését minél előbb, de legkésőbb 2018. június 15 -ig!

Az egyesület  a versenyhez való csatlakozással felvállalt egy olyan nemes ügyet, melynek célja a kiskertek, konyhakertek újra értékké teremtése. Hiszen az országos mozgalom nem csupán a versenyről szól, hanem arról is, hogy felhívja a figyelmet azokra a lelkes kertművelőkre, akik fáradságot nem kímélve művelik konyhakertjüket, gyümölcsöseiket. Munkájukkal megmutatják környezetüknek, hogyan kell értékesen, értelmesen élni, kihasználva a környezet adta lehetőségeket.

A szervezők bíznak benne, hogy 2018-ban még több konyhakertész méretteti meg magát ezen a versenyen, és együttműködésével részt vesz a példamutató érték és tudás megőrzésben.

Kecskemet -Jelentkezesi-lap-2018 legszebb konyhakert

  

 

 

Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület

Kapcsolódó képek

Forrás:http://keszin.hu/2018/05/16/felhivas-a-legszebb-konyhakertek-kecskemeti-fordulojara/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük