Települési hírek

Gyula – Környezetszépítőket díjaztak a fürdővárosban

Ünnepélyes keretek között adták át a Virágos Gyuláért és a Legszebb konyhakertek versenyek díjait csütörtökön a városházán. Az eseményen dr. Görgényi Ernő polgármester köszöntötte a megjelenteket.

Virágos előkert kategóriában első lett Auer György, második Gellén Vencel, harmadik Szabó Györgyné. Virágos ablak és balkon kategóriában első helyezést ért el Varga Tivadar, második lett Ács Lajosné, harmadik Fábián Ferencné.

A Virágos közterületek között dr. Sinka Jánosné győzött, a második Diószegi Józsefné és a harmadik Kovács Ildikó előtt. A Virágos intézmények között a Máriafalvai Óvoda lett az első, a második a „Segítő Kezek” Idősek Otthona, a harmadik az Ewoldt Elíz Óvoda. Különdíjat kapott Bihari László, Podhraczky Andrea, Reinhardt Anikó és Müller Jánosné.

A legszebb konyhakertek versenyében Mini kategóriában Herczeg János lett az első. Zárt kert vegyes kategóriában Komlósi Erzsébet Eszter győzött. Második lett Gombos György és a harmadik Világosi Mihály előtt.

Az intézmények között a Mágocsi Úti Óvoda „Szivárvány kiskertje” lett az első, második a Dürer Albert Általános Iskola 5.b. „Sulikertje”, míg a harmadik az Ewoldt Elíz Óvoda. Különdíjat kapott a szentpálfalvai Idősek Klubja és Pap Józsefné, elismerő oklevelet Endrődy Imre Jenő. Elismerték Pomázi Ferenc és Werner György zsűritagok és Hajnal Edit koordinátor munkáját.

Forrás:https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/kornyezetszepitoket-dijaztak-a-furdovarosban-2223699/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük